Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτόπου μου συνέβει σήμερα είναι απαράδεκτο. τέτοιο team είχα πραγματικά μήνες να συναντήσω. 2 afk. για την μισή διάρκεια, και ΧΑΛΙΕΣ πως να το κάνουμε. α, γερμανικά μιλούσανε διαρκώς και βριζόντουσαν, μου θύμισαν εκείνο το βίντεο με τον πιτσιρικα που έπαιζε UT

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

VoIP = Off στα περισσότερα παιχνίδια.

Ναι, δεν ακούς αν γίνει κάτι επείγον, αλλά κρατάς την ησυχία σου και τα νεύρα σου σε καλή κατάσταση. :)

(εκτός αν είσαι με γνωστούς σε TS)

Δημοσ.

για καποιον λογο,μου λεει invalid username or password και στα δυο accounts... τι γινεται ρε παιδια???

Ακόμα στο λέει?

Δημοσ.

Ναι το Bf για παράδειγμα έγινε 1650 αλλα δίνει 45 αντί για 50. Το heart of gold επίσης άλλαξε πολύ και δε δίνει πλέον armor :( Το καλό με το bf είναι το πιο γρήγορο bc/ie/ls etc... Ρίξε μια ματιά στα patch notes για περισσότερα. Btw o brand κόβει ΠΟΛΥ καλά if played properly. Τρελό dot και aoe.

Δημοσ.

Ιδέα μου είναι ή τις τελευταίες 10 μέρες τεχνικά το παιχνίδι είναι ανύπαρκτο? Lags, unavailable servers και τώρα που εχω λίγο χρόνο δε μπορώ να παίξω. Είμαι μόνο εγώ ή πάσχετε κι εσείς?

Δημοσ.

Εκανα εγώ update στον καινούριο χθές βράδυ, δέν είναι τπτ, απλά θα τον κάνεις που θα τον κάνεις σε 2 βδομάδες, κάντο τώρα να ξεμπερδεύεις

Δημοσ.

Ρε Μάγκες τι πράγμα είναι αυτο πείτε μου.Είναι φοβερό παιχνίδι όλοι συμφωνούμε χτύπησε την Dota αλλα ας το κάνουν με πληρωμή να αναβαθμιστούν οι servers τις Κυριακές είναι τόση η αναμονή,ούτε στο ΙΚΑ να μασταν Δηλαδή

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

ρε παιδια μια ερωτηση ενας φιλος μου δεν μπορει να κατεβασει το αμερικανικο σερβερ παει στο σιτε του λολ και εχει ως μονη επιλογη τον ευρωπαικο σερβερ καμια βοηθεια;;;;;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...