Luxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Γινεται να γραφτεις και σε διαφορετικο σερβερ απο τον east; Λογικα ομως δε θα εχεις περισσοτερο lag ετσι;
kuzko21 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2012 ναι , αρκετοι παιζουμε και στον east και στον west (σχεδον ιδιο Ping με τον east για εμας τους Ελληνες...) ο NA εχει λιγο παραπανω απ οτι ξερω και απ οτι βλεπω απο τον PBE...τωρα για τους αλλους δε ξερω.
TheBetaMasters Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Παιζουμε League Of Legends Επεισοδιο 3ο http://www.youtube.com/watch?v=B_EXokhMMf4&list=UUUXFRhX3mj5_rU5aY7V2E8A&index=1&feature=plcp
Tmark Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Έπαιξε κανείς τον καινούριο? Από jungling πως πάει?
nrkmaiden Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 τον επαιξα solo top. Ειναι πολυ καλος 1 vs 1. Οσον αφορα για jungle δεν τον εχω δοκιμασει ακομα.πρεπει ομως να εχει τρομερο ganking abilty
TheBetaMasters Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Απογευμα προς βραδυ θα ανεβασουμε videaki με τον καινουργιο. Επίσης είναι πολύ καλός συνδυασμός να παίζει μαζί με τον Rengar ( Εάν έχεις το Rengar ή τον Kha'zix και απέναντι υπάρχει ο Κha'zix ή ο Rengar αντίστοιχα τοτε υπάρχει εαν δεύτερο quest που πρέπει να σκοτώσεις πρώτος εσύ το αντίπαλο ) :devil: Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2012 από TheBetaMasters
sistah Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Σ'ευχαριστουμε για το heads up, αλλα δεν ειναι αναγκη να ποσταρεις 100 φορες. Οσοι θελουν να ενημερωνονται για τα νεα videos φανταζομαι θα εχουν κανει subscribe. 3
TheBetaMasters Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά έχουμε 13 συνολικά post όποτε 100 φορές δεν γίνεται να έχω ποστάρει . Το παραπάνω σχόλιο μου ήταν απάντηση στην ερώτηση του φίλου Τmark που ρώτησε για τον καινούργιο χαρακτήρα. Αλλά οκ έχεις δίκιο οπότε λοιπόν όποιος ενδιαφέρεται να δει και αλλά βιντεακια ΛοΛ και όχι μόνο ας κάνει subscribe στο κανάλι μας για να ενημερώνεται συνεχώς επίσης φτιάξαμε thread και αν θέλετε μπορείτε να το τσεκάρετε θα έχουμε βίντεο και σχόλια . Σας ευχαριστούμε πολύ και συγγνώμη εάν δημιούργησα πρόβλημα.
sistah Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά έχουμε 13 συνολικά post όποτε 100 φορές δεν γίνεται να έχω ποστάρει . Το παραπάνω σχόλιο μου ήταν απάντηση στην ερώτηση του φίλου Τmark που ρώτησε για τον καινούργιο χαρακτήρα. Αλλά οκ έχεις δίκιο οπότε λοιπόν όποιος ενδιαφέρεται να δει και αλλά βιντεακια ΛοΛ και όχι μόνο ας κάνει subscribe στο κανάλι μας για να ενημερώνεται συνεχώς . Σας ευχαριστούμε πολύ και συγγνώμη εάν δημιούργησα πρόβλημα. 100 φορες τροπος του λεγειν. Αποψη μου ειναι, οχι ολης της κοινοτητας, οποτε δεν χρειαζεται να ζητας συγνωμη.
Sotosgl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Μολις επαιξα ενα game απεναντι σε Regnar και Kha. Χμμμ mixed feelings οκ τον Regnar τον ξεραμε και τον εχουμε ευκολα πλεον και ας φωναζουν τα Trolls OP OP OP. O καινουργιος κλασσικα ειναι πιο buffarισμενος αλλα και παλι δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο. Μια buggia ομως ειναι το Evolved Void Spike του,αν και μοιαζει να ανοιγει σε 3 κομματια και σου δινει την εντυπωση οτι μπορεις να το αποφυγεις αν εισαι αρκετα πισω και βρεθεις αναμεσα στα Spikes αυτο λειτουργει σαν κωνος(κατι σαν το ulti της Casi με σαφως μεγαλυτερο Range). Εκπληξη μου προκαλεσε και το Damage του σε παιχνιδι 35 λεπτων προλαβε και εβγαλε 200K με αντε 10 λεπτα jungling και μετα σπαμαρωντας τα καρφια του απο εδω και απο εκει. Να το τσιμπησω για πρωτο Jungler ή μπααα;
Zahariel Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Για οσους ενδιαφερονται, το stream ειναι up
TheBetaMasters Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εβαλαν ενα sidequest στο lol για τον Kha'Zix και τον Rengar! Το sidequest εχει ως εξης:Πρεπει και οι 2 να ειναι level 16.Πρεπει ο Kha-Zix να εχει 3 skills evolved και ο Rengar να εχει full stacks στο Bonetooth Necklace.Μολις και οι 2 πληρουν αυτες τις προϋποθεσεις παιρνουν 1 buff που λεγεται ''The Hunt is On''.Ο πρωτος απο τους 2 που θα σκοτωσει τον αλλο τοτε,παιρνει ενα reward.O Rengar αντι για το Bonetooth Neckalce παιρνει το κεφαλι του Kha-Zix,το οποιο ειναι full stacked και δεν ξαναχανει ποτε stacks αν πεθανει.Ο Kha-Zix απο την αλλη μερια παιρνει ενα επιπλεον evolve. ΥΓ: ανεβάσαμε το βιντεακι με τον Kha-Zix για να το δείτε ανατρέξτε στο κανάλι μας . Ότι νεώτερο για βιντεακια league of legends αλλα και για αλλά παιχνίδια ανατρέξτε Πηγή: Εδω Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2012 από TheBetaMasters
mitsosbmx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Εβαλαν ενα sidequest στο lol για τον Kha'Zix και τον Rengar! Το sidequest εχει ως εξης:Πρεπει και οι 2 να ειναι level 16.Πρεπει ο Kha-Zix να εχει 3 skills evolved και ο Rengar να εχει full stacks στο Bonetooth Necklace.Μολις και οι 2 πληρουν αυτες τις προϋποθεσεις παιρνουν 1 buff που λεγεται ''The Hunt is On''.Ο πρωτος απο τους 2 που θα σκοτωσει τον αλλο τοτε,παιρνει ενα reward.O Rengar αντι για το Bonetooth Neckalce παιρνει το κεφαλι του Kha-Zix,το οποιο ειναι full stacked και δεν ξαναχανει ποτε stacks αν πεθανει.Ο Kha-Zix απο την αλλη μερια παιρνει ενα επιπλεον evolve. ΥΓ: ανεβάσαμε το βιντεακι με τον Kha-Zix για να το δείτε ανατρέξτε στο κανάλι μας . Ότι νεώτερο για βιντεακια league of legends αλλα και για αλλά παιχνίδια ανατρέξτε Πηγή: Εδω'>http://www.insomnia....sters/']Εδω Να είναι lvl 16 ή >=lvl16
Luxx Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2012 Οντως δε μου φαινεται λογικο να ειναι στα 16 level. Επισης δεν ειναι λιγο μλκ να υπαρχουν side quests και ειδικα αντικειμανα για αυτους τους hero;; Επισης για τον φιλο που λεει παραπανω οτι πλεον ο rengar αντιμετωπιζετε ευκολα, ποιος ειναι αυτος ο τροπος; Πλεον παιζω teemo, αρκετα καλος. Μεχρι στιγμης τον παιζω hybrid. Λεει τιποτα εαν τον παιξω απο την αρχη Heavy Ap; Εξαλλου εχει ψιλοκαλο AS εξ'αρχης. Μια απορια. Το spell vamp λειτουργει για το "E" του ( passive ) στο οποιο προστιθεται magic damage στις basic attacks του; Επισης εαν λειτουργει για τα μανιταρια του. Ή οχι; Τελος, δεν ειναι λιγο ηλιθιο το matchmaking που υπαρχει; Και ακομα πιο ηλιθιο το να μπορεις να προσκαλεις φιλο σου ανεξαρτητου level! Ετυχε παιχνιδι να εχουμε level 3, εμεις μεσο ορο level 20-27 και να υπαρχει και level 30 με 1200 wins!! Ο,τι να'ναι!! Και παμε σε ενα τεχνικο μερος. Εβαλα σημερα τις ρυθμισεις στο high και η θερμοκρασια εκτιναχθηκε στους 85 βαθμους, με αποτελεσμα να με πεταξει στα windows, σαν προειδοποιηση! Το ξαναεβαλα στα medium-low οπως τα ειχα τοσο καιρο. Και παλι ομως η θερμοκρασια παιζει απο 74-77 βαθμους! Οταν εχω απλα το launcher ειναι στους 60-65! Δεν ειναι υπερβολικες οι θερμοκρασιες; Οπως και το γεγονος οτι μου τρωει 3gb ram; Κανω κατι λαθος; Windows7 64bit, 8gb ram, dual core i7 στα 1,6, gt 330m. Λαπτοπ ειναι. Εχω και την aeolus βαση.
Sotosgl Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2012 To auto attack του Teemo δεν μετραει στο Spell Vamp,στο Blinding Shot και στα Μανιταρια ομως ναι. Ειναι το αντιστοιχο με το Freeze του Ryle που πιανουν στα ιδια skills αλλα το καλο ειναι το γινεται Retroactive δηλαδη ολα τα μανιταρια που εχεις απλωσει το παιρνουν. Ο Regnar πλεον για εμενα ειναι ενοχλητικος παρα επικινδυνος αν εισαι σε line με Regnar και κατι αλλο αντιμετωπος το σεναριο ειναι γνωστο ο Regnar θα ξημεροβραδιάζεται στα χορτα οσο pusharei ο αλλος για να σε πηδηξει και να παρει το Easy kill οποτε βαστιεσαι μεχρι το lvl 6 που θα παρεις μανιταρια αν εισαι τσιγκουνης με τα Wards και στηνεις ενα διχτυ ασφαλειας απο επικινδυνα μερη bushes του lane σου bushes στον Baron και γενικα σε ολα τα κλασσικα escape routes και ας μην ειναι κοντα στο line σου. Ειναι meele και αν δεν κανει αρκετο Jungling μοχθει για να βγαλει items εσυ με το Range σου και τα Last Hit σου θα εχεις αρκετο Magic Penetration AS και λιγο Hp μαζι με μανιταρια σε μερη που θα σε κυνηγησει ωστε με 1 blinding Dart ενα Spring Boost και αντε σε ακραιες περιπτωσεις ενα Flash Ghost Heal να τον αποτρεψεις ή ακομα και να παρεις το kill. Οσο για το Matchmaking οντως τραγικο με εκαναν invite οι φιλοι μου οταν μπαιναν και ετρωγα το απειρο ξυλο σε σημειο που με εκραζαν και οι ιδιοι (ενω εκανα κατι 19/4/24 στα normal solo) που πας χωρις runes καημενε; Αν και κατι lvl 3 accounts νιωθουν περισσοτερο απο κατι 30αρηδες με 5999 wins και 142 σελιδες runes και skins
Προτεινόμενες αναρτήσεις