Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Παιχτε Evelynn Ap Mid οσο προλαβαινετε και have fun 1 shotting ppl

Συμφωνω οσο δεν παει. Πας 6 και μετα ειναι τραγικο το τι γινεται αν εχεις λιγο μυαλο.

εμενα μ αρεσει και ad :P

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Γιατι ειναι καρανουμπακλαδες δεν αξιζει να βγαζει 2 φορες το ιδιο item στον ιδιο χαρακτηρα πιστευω υπαρχει παντα κατι που θα ειναι πιο χρησιμο.. Το να εχει ομως το team 2 aegis πχ δεν ειναι κακο γιατι στακαρει

Δλδ το hat ( αυτο που δινει 140 ability και 40% increase ) δεν ειναι καλο να το εχεις 2 φορες; 140 ability δεν ειναι και λιγο.
Δημοσ.

εμενα μ αρεσει και ad :P

AD δεν χωραει πουθενα εκτος απο jungle , αλλα AP μολις βγαλεις dfg και παρεις ulti εισαι απλα Broken...

@ Luxx Δεν παιρνεις oυτε 2 καπελα ουτε 2 IE , δεν εχει νοημα καθως δεν stackαρουν

Παιρνεις κατι αλλο που θα εχει καποιο αλλο bonus , simple as that

• Like 1
Δημοσ.

Soto τι ψάχνεις τώρα. Τουλάχιστον οι δικοί σου είναι ζωάκια. Που να ακούς μαλακίες από 30άρηδες 1800 elo του στυλ Blitzcrank go bot vs Yorick στο Dominion και να λες τι καπνίζει ο τύπος? Γενικότερα είναι ο εγωισμός που δεν παραδέχεται κανείς το λάθος του που κάνει κακό. Τι ψάχνεις? Δεν διορθώνεται στην κοινωνία σε σημαντικά θέματα, θα φτιάξει στο LoL?

• Like 1
Δημοσ.

AD δεν χωραει πουθενα εκτος απο jungle , αλλα AP μολις βγαλεις dfg και παρεις ulti εισαι απλα Broken...

@ Luxx Δεν παιρνεις oυτε 2 καπελα ουτε 2 IE , δεν εχει νοημα καθως δεν stackαρουν

Παιρνεις κατι αλλο που θα εχει καποιο αλλο bonus , simple as that

jungle την παιζω πως το καταλαβες?????:P

O rengar νομιζω πως θελει νερφ, παρα buffαριστηκε.....Ενα παλικαρι (rengar ap) πριν λιγο εκανε 1500 damage se tank με mr(τουλαχιστον ετσι μας ειπε στο chat)

Δημοσ.

Αστα να πανε Dakon αλλα η βλακεια βαραει κοκκινο.

Skilled Players που να εισαστε μαζι μαζι στα kills αλλα να σπρωχνεις παραλληλα και να γεμιζεις μανιταρια τον χαρτη και να σε λεει nooba οτι δεν κανεις damage και βλεπεις οτι εχει 110Κ damage και 17 kills και εγω με 220k 15 και εκει να συνεχιζει :)

Εχω συνηθισει τωρα και δεν απανταω καν αλλα οσο να το κανεις σου ζαλιζουν και εππηρεαζονται και οι αλλοι.

Μεχρι και Report απο ολο το Team εχω φαει γιατι εριχνα Turrets με backdoor (αφου τους το ειπα) και αυτοι chargaraν στην μεση σε καραfeedαρισμενο enemy team 4vs5 και 0 def....

Αποτελεσμα να εχω ριξει μονος 6 turrets και οι αλλοι εκει Push mid ενω ειχα ανοιξει την βαση τους και χασαμε :)

Φοβαμαι Ranked τι εχει να γινει.....

Δημοσ.

τεσπα , εγω εβλεπα καποια game επιλεκτικα...οχι live αλλα μετα...κυριως για τα comments που εκανες/κανατε.

μερικα στο solo top μπορω να πω οτι με βοηθησαν αρκετα με την φιλοσοφια για farm kai push και το items σε καθε διαφορετικη κατασταση.

δε βρηκα κατι που με χαλαγε, ηταν απο τα λιγα replays που παρακολουθουσα χωρις να βαριεμαι και να παιρναει η ωρα ευχαριστα.

(η φαση ηταν ωραια γιατι ο ζαχαριελ σε οσα matches παρακολουθησα δεν ηταν ποτε fed , και το game του δεν ηταν στρωμενο για να αραζει και να spamαρει skills και auto attacks...στην ουσια το παλευε καθε φορα και ας ειχε μεινει πισω...)

-respect για το game με solo top ezreal-

Δημοσ.

Patch notes

On rare occasion, players may now be asked for their feedback at the end of a game.

Ξέρει κανείς τι σημαίνει αυτό?

Καποιο survey υποθετω μολις τελειωνει ενα παιχνιδι , τωρα σχετικα με τι δεν ξερω

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...