Bigi444444 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δε γίνεται ρε κίναιδε να παίζω 5 παιχνίδια και στα 5 να είμαι σόλο πάνω απέναντι σε 2.Ε όσο και να σφιχτείς σε τέτοια επίπεδα γίνεται της ανισορροπίας το κάγκελο.Το πήρα απόφαση να σολάρω με irelia που την καταφέρνω καλά, το πάλεψα αρκετά καλά θα έλεγα σήμερα, αλλά και οι υπόλοιποι δεν ήταν καλύτεροι. Άντε να ρθει η νέα gpu γιατί θα βγάλω ακμή με το ρημάδι.
TheBetaMasters Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Το δευτερο παιχνιδι μολις ανεβηκε απολαυστε http://www.youtube.com/watch?v=Sdvl6z_blXs&feature=youtu.be'
Dakonblackblade Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατι ειναι καρανουμπακλαδες δεν αξιζει να βγαζει 2 φορες το ιδιο item στον ιδιο χαρακτηρα πιστευω υπαρχει παντα κατι που θα ειναι πιο χρησιμο.. Το να εχει ομως το team 2 aegis πχ δεν ειναι κακο γιατι στακαρει Δεν στακάρει. Το άτομο που δεν έχει Aegis επηρρεάζεται μόνο από μια αύρα . Το άτομο που έχει Aegis επηρρεάζεται από τις 2 αύρες αλλά όχι από 3 . Επίσης 2 Aegis πάνω σε ένα άτομο επηρρεάζεται μόνο από τη μια αύρα.
sistah Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δε γίνεται ρε κίναιδε να παίζω 5 παιχνίδια και στα 5 να είμαι σόλο πάνω απέναντι σε 2.Ε όσο και να σφιχτείς σε τέτοια επίπεδα γίνεται της ανισορροπίας το κάγκελο.Το πήρα απόφαση να σολάρω με irelia που την καταφέρνω καλά, το πάλεψα αρκετά καλά θα έλεγα σήμερα, αλλά και οι υπόλοιποι δεν ήταν καλύτεροι. Άντε να ρθει η νέα gpu γιατί θα βγάλω ακμή με το ρημάδι. Αν εχεις ορεξη, διαβασε αυτο.
BALZ Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα και από εμένα.Έχω μία απορία : πώς μπορώ να τραβήξω το παιχνίδι που παίζω(για το lol). Έχω το φραπς αλλά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το μέγεθος του video γίνεται τεράστιο . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Bigi444444 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Balz, http://www.leaguereplays.com/ Ρε συ sistah, σε θεωρητικό επίπεδο, οκ συμφωνώ.Άλλο να είσαι μόνος σου απέναντι σε 2 αναφορικά με το xp που παίρνεις και το farming.Το ίδιο και με τη ζούγκλα τη δική τους που την εκμεταλλεύεται η ομάδα σου.Όλα αυτά όμως σε εντελώς θεωρητικό επίπεδο και μάλιστα ιδεατό.Όταν παίζεις σε νορμάλ παιχνίδια με εντελώς ότι να 'ναι συμπαίκτες είναι πολύ δυσκολότερο να βγει.Και επίσης μπορεί να πετύχεις και καλούς αντιπάλους.Καλά να λες ότι θα φαρμάρεις μόνος σου, αλλά έλα πες μου εσύ πώς θα το καταφέρεις αν έχεις κανέναν σπαστικό ranged απέναντί σου και ένα αντίστοιχο με σένα melee.Θα πρέπει να μπορεί να νιώσει και ο jungler σου και να συνεργαστεί μαζί σου για να κάνεις τη διαφορά από το θεωρητικό να φανεί και σε πρακτικό επίπεδο.Αλλιώς τι να το κάνω εγώ αν δεν έχουν ζουγκλαδόρο κι εγώ έχω έναν ύπνο που δεν εκμεταλλεύεται την απουσία αντιπάλου στη γραμμή του; Η λύση για μένα είναι μία από τις παρακάτω: α) παίζεις μόνο ranked και φτάνεις σε ένα πιο καλό επίπεδο όπου ελπίζεις να παίζεις με καλύτερου επιπέδου παίχτες.Είναι όμως και το δυσκολότερο από τα άλλα που ακολουθούν. β) παίζεις μόνο με φίλους.Τελευταία δε μου κάθεται και πολύ ομολογουμένως.Οπότε γ) με το που μου έρθει η gpu το ξαναπαρατάω και ηρεμώ. Γιατί τώρα και να θέλω με τα γραφικά του i5 απλά δεν...
Spartan117 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Σε 2v1 lane ο Jayce είναι απλά τέλειος, δοκίμασε τον. A και τελικά έχασα δυο game με Zyra, το ένα όπως είπα, camp o enemy jungler = shut down. Το άλλο, εγώ κέρδισα το lane μου αλλα η ομάδα δεν τράβαγε και το χάσαμε. Τελική ετυμηγορία, 11 παιχνίδια, 9 νίκες 2 ήττες, 9.4 kill/5 death/10.7 assist. Με Ahri έπαιξα 5, 4 νίκες, 1 ήττα. 15 kill/4.6/12 assist average. Στην τελική ακόμα προτιμώ Ahri, στα team fight είναι πιο δύσκολη να την σκοτώσεις και το dmg που κάνει είναι αρκετά καλο. Την Zyra άμα την φτάσεις, πέθανε, δεν βοηθάνε και τα low base stats. Απλά η Zyra είναι τρελα AOE. Άμα το έχεις με το positioning (κάτι που δεν είμαι καλός μιας και δεν παίζω πολύ ad carry xD) δίνεις πόνο.
javavall Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Γιατί τώρα και να θέλω με τα γραφικά του i5 απλά δεν... Τι πρόβλημα έχεις με τα γραφικά? Εγώ παίζω (όταν παίζω) με onboard 4200hd, και βγάζω 100fps με low settings. (vertical sync off etc)
orfeas71995 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια. Εχω ενα προβλημα με αυτο το παιχνιδι. Πηγα να μπω για να παιξω ενα game σημερα και αφου επιλεξαμε champions ελαχιστοποιηθηκε αυτο το παραθυρο για να βγει το επομενο με το summoning αλλα αυτο δεν συνεβει ποτε. Το περιεργο ομως ειναι οτι το παιχνιδι δεν κλεινει αλλα δεν με βαζει ουτε στο summoning. Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταει?
javavall Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια. Εχω ενα προβλημα με αυτο το παιχνιδι. Πηγα να μπω για να παιξω ενα game σημερα και αφου επιλεξαμε champions ελαχιστοποιηθηκε αυτο το παραθυρο για να βγει το επομενο με το summoning αλλα αυτο δεν συνεβει ποτε. Το περιεργο ομως ειναι οτι το παιχνιδι δεν κλεινει αλλα δεν με βαζει ουτε στο summoning. Μηπως ξερει κανεις τι μπορει να φταει? Παρόμοια bugs μου έχουν τύχει και εμένα. πχ να κολλήσει στο summoning κλτ (Μπορεί να είναι παροδικά) Δοκίμασε να κάνεις repair. (Έχει επιλογή) Άμα δεις ότι δεν υποχωρεί το πρόβλημα, φαντάζομαι είναι καλύτερο να ενημερώσεις την Riot ή να ψάξεις μήπως έχουν και άλλοι το πρόβλημα.
orfeas71995 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτη τη στιγμη δοκιμαζω ενα repair. Θα δουμε πως θα παει αν και δεν μου ειχε ξανατυχει μεχρι στιγμης
Bigi444444 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2012 Τι πρόβλημα έχεις με τα γραφικά? Εγώ παίζω (όταν παίζω) με onboard 4200hd, και βγάζω 100fps με low settings. (vertical sync off etc) Τι πρόβλημα να έχω πέραν του ότι δεν είναι για gaming το ενσωματωμένο του επεξεργαστή και στην καλύτερη να παίξει lol με όλα στο low;Απλά παίχτηκε μανούρα με την κάρτα και θα μείνω συνολικά 20 μέρες χωρίς gpu.Οπότε από το να μην παίζω τίποτα προτιμώ έστω να παίζω lol.
Atallos1 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Παιχτε Evelynn Ap Mid οσο προλαβαινετε και have fun 1 shotting ppl
pipiris Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Παιχτε Evelynn Ap Mid οσο προλαβαινετε και have fun 1 shotting ppl Συμφωνω οσο δεν παει. Πας 6 και μετα ειναι τραγικο το τι γινεται αν εχεις λιγο μυαλο.
Sotosgl Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μολις επαιξα ενα Game εγω με Teemo kai Volibear top,Evelynn με Try bot και στην μεση Jayce. Εμετικο game η evelynn ειναι μανουλα στα KS με το OP Ap της αλλα δυστυχως chargare μονη σε 4 και μετα μας ελεγε noobaδες (κλασσικα) επειδη ψοφαγε top και ειμασταν ολοι mid o.O Ρε παιδια μπορει να μου εξηγησει καποιος τι χαρακτηριζει καποιον nooba και οτι δεν ξερει τι items παιρνει; Teemo μου με Ionic(hp/aoe/και εξτρα magic damage),Dark Malady για το εξτρα AS και MR,Malady για να τους ριχνω το MR+AS κλπ,Το κρυσταλικο σκηπτρο της Ραιλι(χαχαχα) για AP HP και τα 900 μανιταρια μου στην πιστα και τα skills μου να παρουν Freeze και μια Warmog για να τσιμπησω κιαλλα Hp απο τα 1μυριο minions που εφαγα και κατι αλλα σαλακια(που πωλειται αργοτερα για Trinity ή κιαλλο Magic Penetration ή αναλογα τα κεφια). Πως γινεται να ειμαι noobas και ζωο (συμφωνα με την Eve) ενω ειμαι πρωτος σε Kills/Damage/Assists και πουσαρα σαν τον μανιακο; Εχω και το Replay btw . Ξερω ξερω ειναι ζωα γραψε τους ειναι 12χρονα αλλα εχει πολυ πλακα γιατι ακουω συχνα για τα items μου μπουρδες Τελικιασμενο AS και MP και HP κλπ κλπ κλπ. Σας τυχαινει και εσας να κοιτανε απο το mobofire τα suggested builds και να σας ζαλιζουν τον ερωτα; Σημειωση:Το πηρα το Game αν νομιζεται οτι αυτο το σεντονι ειναι για QQ
Προτεινόμενες αναρτήσεις