gio@ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 χαχαχα δεν ξερουν να βγαλουν αλλο item επιτελους αγορασα lulu και τα σπαει!
Tobajara Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχαχαχα σήμερα έβγαλα τα πιο ψυχανώμαλα starting items στον Cho solo top. Για κάποιο λόγο, παρόλο που προτιμω HP regen, πήρα πρώτο αντικείμενο Doran's ring εναντίον Jax. Μου πήρε ένα γρήγορο kill (πήρα pots), του πήρα ένα μετά από κανά δίλεπτο, γλίτωσα ένα gank χωρίς πολλή προσπάθεια και πάω για δεύτερο αντικείμενο. Και παίρνω Doran's shield :D Χωρίς μπότες!!! Και έπιασε μια χαρά. Μόλις πήρα το Feast δε μπορούσε να σταθεί κοντά μου οπότε η λωρίδα είχε τελειώσει, το dmg του είχε πέσει αρκετά, οπότε αγόρασα τα 2 αντικείμενα που βγάζουν το Warden's ΚΑΙ ΜΕΤΑ mercury boots, αφού είχα φαρμάρει στο τάκα τάκα. Καταλαβαίνετε βέβαια πως δεν ήταν και ο καλύτερος Jax του κόσμου, αν και δεν ήταν τελείως μάπας. Τον έφαγε η απληστία του (νόμιζε ο αφελής πως ο Cho καταλαβαίνει από leap) και τέλειωσα τη λωρίδα με σκορ 4 - 1.
Razor911 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο εννοει δλδ οταν λεει στα αντικειμενα unique passive; Οτι δεν γινεται να τα κανεις στακ; Και γιατι αρκετοι αγοραζουν 2 Infinite edge; Γιατι ειναι καρανουμπακλαδες δεν αξιζει να βγαζει 2 φορες το ιδιο item στον ιδιο χαρακτηρα πιστευω υπαρχει παντα κατι που θα ειναι πιο χρησιμο.. Το να εχει ομως το team 2 aegis πχ δεν ειναι κακο γιατι στακαρει 1
koularasss Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 χθες αγορασα leblanc πολυ γαματη!!και πολυ δυνατη.2 παιχνιδια εχω παιξει μεχρι τωρα 1 νικησα 1 εχασα.τωρα για build τι να βγαζω?μετα την μποτα παιρνω 2 doran's,μηπως ειναι καπως fail σε αυτην γιατι ποτε δεν εχω δει σε αυτην doran's,μετα τι να βγαλω?dfg ή deathcap?
Zahariel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 By the way, streamαρω καθε μερα σχεδον 12 με 3 το μεσημερι http://el.twitch.tv/soulfiregaming Στα 1900 ελο west, κυριως solo top, οποιος ενδιαφερεται 4
bost7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 γινεται να μεταφερω ip σε αλλο λογαριασμο? Χρειαζομαι μερικα ip
jimson Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Με τι ping παίζεις? Στο Game παιζω με 60 σταθερα και το κανω record με LOLReplay και μετα το κανω εγγραφη με Fraps στο replay και ετσι δεν βαρενει το pc την ωρα που παιζω http://www.youtube.com/watch?v=-_gWWk3TmtQ Βρικα ενα τροπο ναι παιζεις με τα ελληνικα sounds στον EUW Server S U B S C R I P E http://www.youtube.com/user/TheJimson19?feature=mhee
koularasss Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ρε συ φιλε,δεν γινεται αυτο που λες,κανω οτι λες στο βιντεο και οταν παταω αποθηκευση μου λεει πως υπαρχει ενα αρχειο με το ιδιο ονομα και μου λεει αν θελω να αντικατασταθει παταω ναι και μου λεει δεν επιτρεπεται η προσβαση. ακυρο το εκανα.
jimson Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 ρε συ φιλε,δεν γινεται αυτο που λες,κανω οτι λες στο βιντεο και οταν παταω αποθηκευση μου λεει πως υπαρχει ενα αρχειο με το ιδιο ονομα και μου λεει αν θελω να αντικατασταθει παταω ναι και μου λεει δεν επιτρεπεται η προσβαση. ακυρο το εκανα. χαιρομαι που σε βοηθησα
javavall Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 By the way, streamαρω καθε μερα σχεδον 12 με 3 το μεσημερι http://el.twitch.tv/soulfiregaming Στα 1900 ελο west, κυριως solo top, οποιος ενδιαφερεται Είδα το game σου Irelia vs jax top lane, πω πω νιώθω πολύ noobas 1
BaLsAmoMenos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 χθες αγορασα leblanc πολυ γαματη!!και πολυ δυνατη.2 παιχνιδια εχω παιξει μεχρι τωρα 1 νικησα 1 εχασα.τωρα για build τι να βγαζω?μετα την μποτα παιρνω 2 doran's,μηπως ειναι καπως fail σε αυτην γιατι ποτε δεν εχω δει σε αυτην doran's,μετα τι να βγαλω?dfg ή deathcap? Must είναι τα Doran's. Early burst damage caster είσαι. Όσο για το DFG vs Deathcap ασυζητητί το πρώτο. Άσε που γενικά το Deathcap πρέπει να το παίρνεις σαν δεύτερο item και όχι πρώτο.
Zahariel Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Είδα το game σου Irelia vs jax top lane, πω πω νιώθω πολύ noobas Eνταξει, για να μαθαινει ο κοσμος το streamαρω
Tobajara Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν, έχοντας φτάσει καιρός να ωριμάσω και να αρχίσω να παίζω ranked και σε solo queue εκτός από πεντάδες, άρχισα να αγοράζω μερικούς φτηνούς χαρακτήρες για να κλείσω μερικές τρύπες. Πέρα από το jungler Amumu που κάααποτε θα μάθω, δοκίμασα Soraka. Η λογική της γνωστή πάνω κάτω - faerie charm + wards + pot για αρχή, CDR boots για μετά, Philosopher's stone άντε και heart of gold στο τσακίρ κέφι. Το ερώτημα είναι το "μετά". Η απουσία farming κάνει την επιλογή δύσκολη, και πρώτη μου σκέψη το Athene's holy grail για AP + CDR και κάποιο αντικείμενο με aura (abyssal sceptre, shurelia's, stark's fervor).Έχω πολλά να μάθω και να δοκιμάσω, αλλά γενικά τι προτείνετε?
TheBetaMasters Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Θα κανουμε μια σειρα απο Lets play LoL games ( σημερα ανεβαινει και αλλο game) εαν σας αρεσε το game γραφτειται στο καναλι μας θα ακολουθησουν και αλλα παιχνιδια LoL . Ευχαριστουμε πολυ!! http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_468382&feature=iv&src_vid=qw7pBV6Bnmg&v=XH85TrpxN3g Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2012 από TheBetaMasters
sistah Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2012 Λοιπόν, έχοντας φτάσει καιρός να ωριμάσω και να αρχίσω να παίζω ranked και σε solo queue εκτός από πεντάδες, άρχισα να αγοράζω μερικούς φτηνούς χαρακτήρες για να κλείσω μερικές τρύπες. Πέρα από το jungler Amumu που κάααποτε θα μάθω, δοκίμασα Soraka. Η λογική της γνωστή πάνω κάτω - faerie charm + wards + pot για αρχή, CDR boots για μετά, Philosopher's stone άντε και heart of gold στο τσακίρ κέφι. Το ερώτημα είναι το "μετά". Η απουσία farming κάνει την επιλογή δύσκολη, και πρώτη μου σκέψη το Athene's holy grail για AP + CDR και κάποιο αντικείμενο με aura (abyssal sceptre, shurelia's, stark's fervor).Έχω πολλά να μάθω και να δοκιμάσω, αλλά γενικά τι προτείνετε? H απουσια farming καλυπτεται απο τα gp10, τις assists και τα gp10 runes. Αρα το Heart of Gold δεν το παιρνεις στο τσακιρ κεφι, αλλα παντα. Τα στανταρ items που θα (προλαβεις να) βγαλεις σε ενα game ειναι: Philosopher's Stone/HoG/Aegis of the Legion/Shurelya's. Μετα υπαρχουν και αλλες επιλογες αντι γιa Shurelya's, αναλογα το team comp τις αντιπαλης ομαδας, οπως το Ζeke's Herald ή το Locket of the Iron Solari. Συγκεκριμενα με την Soraka, επειδη εχει σχετικα μεγαλα cd στα spells της, εγω προσωπικα εχω cdr runes μαζι με mov speed ωστε να μην με απασχολει να φτιαξω αμεσα Ionian boots για το cdr και το mov speed και να καλυπτομαι απο τo shurelya's. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις