Spartan117 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Και το σερί σε νίκες με Zyra συνεχίζει, δεν έχω χάσει game μέχρι στιγμής. Το υψηλότερο win rate σε ranked από ap mid έχει και κατάλαβα γιατί, τουλάχιστον είναι fun το play Ακόμα δεν έχω παίξει counter lanes, Kassa/lb/talon όμως. Βεβαια έχω κερδίσει μερικά τέτοια lane με Morgana βγάζοντας νωρίς mr ή armor, πιστεύω ότι η Zyra μπορεί να κάνει zone τον Talon και τον Kassa πριν τα 6 αλλα όλα θεωρητικά.
koularasss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδες εκανα ενα καλο Game με Lux σε Ranked http://www.youtube.com/watch?v=d--SjGTViYg&list=UUFB9tBDmI5HpShKpkp1Qh3Q&index=0&feature=plcp στην lux να κανεις πιο συχνα την ασπιδα και οταν σε βαρανε τα creep ειδικα σε λεβελ 10- να κανεις λιγο πισω να αλλαζουν στοχο γιατι κανουν αρκετο dmg τα ranged.
Tsabeniarhs Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μαρέσει η κάρτα γραφικών 4 γενιές πριν Δώσε 150 ευρώ να αποκτήσεις καρτα γραφικών και υπολογιστή της προκοπής. Δεν ξέρω σε τι ανάλυση παίζεις. Δηλαδη παιζει τοσο σημαντικο ρολο η καρτα τα γραφικων?Τα αλλα χαρακτηριστικα του υπολογιστη?
bele Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Nαι γενικα να ξερεις σε ολα τα παιχιδια οπως και στο lol ειναι πρωτα καρτα γραφικων μετα επεξεργαστης και μετα ραμ
koularasss Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδη παιζει τοσο σημαντικο ρολο η καρτα τα γραφικων?Τα αλλα χαρακτηριστικα του υπολογιστη? αν χαμηλωσεις τα γραφικα οσο δεν παει θα εχεις 30+ πιστευω,γιατι αυτοματα καποια τα αζει στο high. εχω 5 rune page,1η ad,2 ap,3 hybrid,4 tank και την 5η λεω να την κανω support γιατι παιζω κατα καιρους,αξιζει λετε?η αλλη επιλογη ειναι rune page για τον vlad γιατι τον παω πολυ.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω για την Cassio αλλα τον Fizz μπορείς να τον κανεις τόσο zoning με την Zyra. Spam w/q κοντά στα minions του, κάθε φορα που πάει για last hit χάνει 30% hp. Ακόμα και μετά τα 6, με Chalice και flat mr glyphs έχεις 72 mr, δεν μπορεί να σε κάνει burst. Δεν μπορει να κανει burst ο fizz την ζυρα?Στα 3 lvl την σκοτωνω,παρα πολυ ευκολο lane,και μιλαω για 1700 ελο <den jerv ti ginete sta 2k ;h 3 k,παντως regular ζυρα δεν τον εχει τον fizz με την καμια. Και κριμα που το λεω,αλλα τα νορμαλ ειναι κατι σαν 900 ελο το πολυ.Τοσο χαμηλο το επιπεδο.ΟΙ περισσοτεροι που παιζουν νορμαλ ,αν κοιταξεις μετα στο acount τους δεν εχουν ελο.Πλεον το νορμαλ το εχουν καταντησει παιδικη χαρα,παιρνεις οτι θελεις για να δοκιμασεις,αν θες κανεις afk ,φτιαχνεις οτι troll build θελεις,και επειδη οι παικτεες ειναι τοσο κακοι πολλες φορες αυτο το troll build μπορει να δουλεψει. 1
Bigi444444 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Να ρωτήσω τους εμπειρότερους κάτι που έχω εξαρχής απορία; Δε θέλω να σταθούμε στο εαν και κατά πόσο το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί να παίζεται με jungler, αλλά τι γίνεται σε περίπτωση που η ομάδα σου έχει jungler ενώ δεν έχει η αντίπαλη. Πώς είναι δυνατόν δηλαδή να σταθείς σε lane μόνος σου ενώ έχεις απέναντί σου μονίμως δύο αντιπάλους και πολύ περισσότερο εαν ένας είναι και ranged δεδομένου ότι εσύ λογικά δε θα είσαι. Μη μου πείτε τώρα θα σε βοηθάει ο jungler και τέτοια γιατί πολύ απλά δε μπορώ να καταλάβω πώς θα φαρμάρεις στο δίλεπτο τρίλεπτο που αυτός θα κάνει να ξαναγυρίσει σε σένα.Δε λέω να σε σκοτώσουν κατ' ανάγκη, αυτό το παλεύεις.Πώς είναι όμως δυνατόν να κρατήσεις πύργο και ταυτόχρονα να κάνεις και φαρμ; Εγώ μέχρι στιγμής (μιας και παίζω μόνο νορμάλ καθώς δεν είμαι τακτικός λολίστας) πάντως τρέμω αν δω jungler στην ομάδα μου γιατί φοβάμαι ότι οι άλλοι δε θα έχουν.Και μέχρι στιγμής όποτε έχει γίνει αυτό, απλά γίνεται τρολλοπαίχνιδο. Σε παίχτες υψηλού και αντίστοιχου μεταξύ τους επιπέδου, έχει γίνει καμιά τέτοια δοκιμή;Εντάξει στα ranked συνήθως θα δεις και πιο φυσιολογικά picks και θα βλέπεις τι παίρνουν και οι άλλοι, αλλά όπως και να έχει, εαν ο άλλος σου σκάσει με 2 στο top και συ σολάρεις πώς την παλεύεις;
Gkogkos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Να ρωτήσω τους εμπειρότερους κάτι που έχω εξαρχής απορία; Δε θέλω να σταθούμε στο εαν και κατά πόσο το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί να παίζεται με jungler, αλλά τι γίνεται σε περίπτωση που η ομάδα σου έχει jungler ενώ δεν έχει η αντίπαλη. Πώς είναι δυνατόν δηλαδή να σταθείς σε lane μόνος σου ενώ έχεις απέναντί σου μονίμως δύο αντιπάλους και πολύ περισσότερο εαν ένας είναι και ranged δεδομένου ότι εσύ λογικά δε θα είσαι. Μη μου πείτε τώρα θα σε βοηθάει ο jungler και τέτοια γιατί πολύ απλά δε μπορώ να καταλάβω πώς θα φαρμάρεις στο δίλεπτο τρίλεπτο που αυτός θα κάνει να ξαναγυρίσει σε σένα.Δε λέω να σε σκοτώσουν κατ' ανάγκη, αυτό το παλεύεις.Πώς είναι όμως δυνατόν να κρατήσεις πύργο και ταυτόχρονα να κάνεις και φαρμ; Εγώ μέχρι στιγμής (μιας και παίζω μόνο νορμάλ καθώς δεν είμαι τακτικός λολίστας) πάντως τρέμω αν δω jungler στην ομάδα μου γιατί φοβάμαι ότι οι άλλοι δε θα έχουν.Και μέχρι στιγμής όποτε έχει γίνει αυτό, απλά γίνεται τρολλοπαίχνιδο. Σε παίχτες υψηλού και αντίστοιχου μεταξύ τους επιπέδου, έχει γίνει καμιά τέτοια δοκιμή;Εντάξει στα ranked συνήθως θα δεις και πιο φυσιολογικά picks και θα βλέπεις τι παίρνουν και οι άλλοι, αλλά όπως και να έχει, εαν ο άλλος σου σκάσει με 2 στο top και συ σολάρεις πώς την παλεύεις; Πολύ απλά παίζεις αμυντικά!Δηλαδή κάθεσαι κάτω από τον πύργο και τους αφήνεις να πουσάρουν!Φαρμαρεις τα κριπάκια που έρχονται κάτω απο τον πύργο!Και μην ξεχνάς ότι επειδή εσύ είσαι ένας και αυτοί 2 εσύ έχεις διπλό xp! Σε game που είχε η ομάδα μου jungler και οι άλλοι δεν είχαν έκανα με τον jungler κάποια kill στην αρχή οπότε μετά οι άλλοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα και ας ήταν και 2 γιατί πολύ απλά τους είχα περάσει 3 λεβελ πάνω και είχα πάρει και kill! Και δεν πάνε και όλοι οι χαρακτήρες solo top! 1
Infant Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια μπως μπορω να κανω upload ena game στο youtube απο το lol recorder
Spartan117 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν μπορει να κανει burst ο fizz την ζυρα?Στα 3 lvl την σκοτωνω,παρα πολυ ευκολο lane,και μιλαω για 1700 ελο <den jerv ti ginete sta 2k ;h 3 k,παντως regular ζυρα δεν τον εχει τον fizz με την καμια. Και κριμα που το λεω,αλλα τα νορμαλ ειναι κατι σαν 900 ελο το πολυ.Τοσο χαμηλο το επιπεδο.ΟΙ περισσοτεροι που παιζουν νορμαλ ,αν κοιταξεις μετα στο acount τους δεν εχουν ελο.Πλεον το νορμαλ το εχουν καταντησει παιδικη χαρα,παιρνεις οτι θελεις για να δοκιμασεις,αν θες κανεις afk ,φτιαχνεις οτι troll build θελεις,και επειδη οι παικτεες ειναι τοσο κακοι πολλες φορες αυτο το troll build μπορει να δουλεψει. Δεν ισχύει αυτό για τα normal, όπως και στα ranked υπάρχει και normal elo, οι περισσότεροι που παίζω απέναντι είναι 1400-1600 elo στα ranked. Ειδικά στα normal draft όλα είναι κομπλέ για εμενα του τελευταίους δυο μήνες που παίζω πιο πολύ draft. Όσο για την Zyra, δεν είναι δυνατή μονο στα "900 elo normal" παιχνίδια, όπως μπορείς να δεις και εδώ το win rate της σε ranked σε όλα τα regions είναι πάνω από 55-56%. http://www.lolking.n...zyra#statistics
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2012 Δερν ειπα ποτε οτι ειναι αδυναμη,ειπα οτι αν καποιος την κανει pick ,γινετε για πλακα counterpick,για πλακα.
Luxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Τωρα τελευταια παιζω ad twisted fate, εχει πολυ πλακα! Και εχθες αγορασα και τον twich! Καπου διαβασα οτι ειναι απο τους λιγοτερος παιγμενους χαρακτηρες σε ranked games. Εμενα μου αρεσει παρα πολυ! Πιο πολυ μου αρεσει να του χωνω as. Θα δοκιμασω τωρα ενα παιχνιδι με 4xtiamat να δω τι θα γινει!! Εαν αγορασεις δυο ή περισσοτερα infinite edge τι γινεται με το critical damage; Αυξανεται κατα 50% καθε φορα; Δλδ με 2 θα εχεις 300% damage;
Luxx Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο εννοει δλδ οταν λεει στα αντικειμενα unique passive; Οτι δεν γινεται να τα κανεις στακ; Και γιατι αρκετοι αγοραζουν 2 Infinite edge; Οι server ειναι down αυτη τη στιγμη. Δε με βαζει μεσα!
afentiko Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2012 Και γιατι αρκετοι αγοραζουν 2 Infinite edge; 1. Δεν ξέρουν να διαβάζουν 2. Βαριούνται να διαβάσουν 3. Είναι νουμπίδια!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις