Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ο olaf πολυ δυνατος μου φανηκε,ειχα να τον παιξω 2-3 μηνες και τον επαιξα λιγο, τι build μου προτεινεται?

Mercs/Tabi/Lucidity (για true dmg spam), Warmongs, Mallet, Force of nature, Maw of malmortius, Randuins Omen. Summoners Ghost/Ignite ή smite ανάλογα τι παίζεις, top ή jungle. Στα team fight ανοίγεις ult + ghost και κανεις party με το αντίπαλο ad/ap carry.

Δημοσ.

RP τα αποκτας μονο με λεφτα ή υπαρχει και αλλος τροπος; Θελω να αγορασω κανα champion skin.

Δημοσ.

RP τα αποκτας μονο με λεφτα ή υπαρχει και αλλος τροπος; Θελω να αγορασω κανα champion skin.

και απο event.Τώρα δίνουν 3000 rp για κάτι φώτος.Ψάξε oktomberfest event

Έφτασα χτές 1451 elo και σήμερα με σερί 4 ηττών έπεσα στα 1375 .Θα πάρω το skin στο season η πρέπει να έχω active elo >=1450?

Δημοσ.

και απο event.Τώρα δίνουν 3000 rp για κάτι φώτος.Ψάξε oktomberfest event

Έφτασα χτές 1451 elo και σήμερα με σερί 4 ηττών έπεσα στα 1375 .Θα πάρω το skin στο season η πρέπει να έχω active elo >=1450?

Δε θυμάμαι τα limits αλλα αν με 1450 πήγες gold τότε ναι θα το πάρεις. Κρατάει μόνο το max elo απο το shyndra patch και μέχρι τα τέλη της season που είναι κάπου 25++ οκτώβρη.

Δημοσ.

Μπηκε και το refund system σημερα

Got my foxfire ahri skin επιτελους και τα λεφτα μου πισω απο την Syndra που παρα τα buff στο next patch και το ωραιο φαινομενικα kit της νομιζω θα ειναι απλα μια weaker orianna

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...