Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ακουω προτασεις για gp , solo top...

build και runes.

πανω-κατω το build που κανω ειναι :

1ο item critical chance.

μετα παω για 2ο item critical chance(830g) Και boots, giants belt meta warmongs και atmas , ΙΕ , και μετα βλεπουμε...

το προβλημα ειναι στο early game Δεν εχω καλο dmg , και sustain οποτε ακουω ιδεες για ενα πιο viable build.

απο runes εχω και full attack dmg και armor pen...

με armor Και magic resist , τα κλασικα δλδ.

Δημοσ.

Mονο εγω πιστευω οτι το new champ ειναι gtp?

Μαρεσει που καθε τρεις και λιγο βγαζουν AP champs μιας και παιζω μονο AP champs (και ελαχιστα tank) αλλα η συγκεκριμενη με απογοητευσε..

• Like 1
Δημοσ.

Mονο εγω πιστευω οτι το new champ ειναι gtp?

Μαρεσει που καθε τρεις και λιγο βγαζουν AP champs μιας και παιζω μονο AP champs (και ελαχιστα tank) αλλα η συγκεκριμενη με απογοητευσε..

και εμενα αρχικα δεν με πολυαρεσε γιατι δεν ειχα δει την δυναμη της αλλα κατι κανει τωρα.

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση, από ranked δεν ξέρω πολλά, άρχισα να παίζω πρόσφατα γιατί θέλω τα reward του gold. Έφτασα μετά από 30 παιχνίδια 1451 elo και μου δείχνει ότι είναι χρυσό, δεν πρέπει να φτάσω 1500 για να πάρω τα reward; Τι παίζει;

Και εικόνα

di-0Z6U.jpg

Δημοσ.

Παιδιά μια ερώτηση, από ranked δεν ξέρω πολλά, άρχισα να παίζω πρόσφατα γιατί θέλω τα reward του gold. Έφτασα μετά από 30 παιχνίδια 1451 elo και μου δείχνει ότι είναι χρυσό, δεν πρέπει να φτάσω 1500 για να πάρω τα reward; Τι παίζει;

Και εικόνα

di-0Z6U.jpg

εδω εισαι καπετανιο

http://competitive.e...ting-tiers-eune

και κερδιζεις αυτα

Gold tier:

• War Hero Janna skin
  • Gold banner trim in summoner profile
  • Gold border on the game loading screen
  • Gold summoner icon for each queue in which you are Gold tier

Παντως μαρεσει που μου λετε οτι δεν λεει τιποτα το ξεκινημα,αν ειναι καλο ή οχι.Εγωοταν ημουν 1450 ελο,ειχα +30 νικες παραπανω απο ηττες και ημουν 1450,και ο φιλος +10

Παιζει τεραστιο ρολο,και θα το αποδειξω στην νεα σεζον :-D

Κολλημενος στα 1700 ελο εδω και καιρο,για αυτο το ελο ειμαι λογικα,αλλα στην νεα σεζον ,τωρα που ξερω ποσο ευκολο ειναι το 1100-1500 ελο,θα παω 1900 + πιστευω.

• Like 1
Δημοσ.

Βασικά μου φάνηκε σχετικά εύκολο να πάω στα 1400+ συνήθως σε αυτά τα elo δεν ξέρουν τι item να βγάλουν και ποτε + ότι δεν φαρμαρουν σωστά. Είναι εύκολο να κανεις carry αν ξερεις τα βασικά μέχρι τα 1600, εγώ δεν παίζω ranked γιατί πέφτει πολύ ξύλο για τα pick/bans και in-game αν κανεις βλακεία και δεν μου αρέσουν γενικά. Έπαιξα λίγο για να δω άμα μπορώ να πάρω κανα reward και μου φάνηκε εύκολο το gold.

A και ευχαριστώ για τα ladders, το plat 1750... Μια χαρούλα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...