whitegaia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2012 First of all domain δεν υπαρχει ' date=' dominion μπορειSecond , ειναι μαπα το καρπουζι Τριτον , ελα πες την αληθεια εκανες post απλα για να βαλεις το πουλι στο τελος για να τσιμπησεις followers[/quote'] Sorry, για το λάθος μου απλά τα αγγλικά μου δεν είναι τόσο καλά. Το πουλάκι είναι υπογραφή από το insomnia app, μπαίνει σε κάθε post. Πρώτον τελευταία φορά που έλεγξα είμαι 1872 Ελο στο Dominion. ¨Αρα κάποιος ασχολείται. Δεύτερον ο χάρτης είναι πολύ καλός ακόμα και αν δεν ασχολείται πολύ η Riot' date=' παρέχει πολλές ελευθερίες και Metagame αν κάτσεις να το μελετήσεις και η δράση είναι ακατάπαυστη. Και φαίνεται να κάνει κανείς τα δικά του αλλά αυτό απέχει παρασάγκας από την αλήθεια, ειδικά αν έχεις μυαλό και κάτσεις και μελετήσεις το θέμα. Αλλά οι περισσότεροι είναι πρόβατα, ότι δείχνει το stream κάνουν[/quote'] Δεν λέω ότι είναι κακός ο χάρτης, εξάλλου η riot πρωτοπόρησε με αυτόν τον χάρτη και μπράβο της. Σαν διασκέδαση, πιστεύω πως ο χάρτης του HoN είναι πιο διασκεδαστικός με την ένια οτι πέφτει βρομόξυλο 5 vs 5. Follow me at twitter
Dakonblackblade Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Εμ στο Dominion πέφτει επίσης άπειρο βρωμόξυλο. Από 5v5 Μέχρι 1v1 μέχρι roaming
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2012 τι να κάνει η κοπελιά... 1
3leven Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 χαχαχαχα Κλαιω!!! "F*ck fizz , jungling is the way!"
kuzko21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 βγηκε ανακοινωση για το reset , 23 οκτωβριου ξεκιναει η season3 εαν καταλαβα καλα γιατι δεν προλαβα να το διαβασω ολοκληρο.
Luxx Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Κοντευω τα 6300ip. Ποιον hero λετε να αγορασω; Σκεφτομαι lee shin. Υπαρχει κατι καλυτερο; Darius δε μου αρεσει. Ισως zyra..;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 καλως ο λεε,αλλα υσκολος για ξεκινημα.Μπορεις να πας σε κατι πιο noob friendly.Ο noc ειναι αρκετα καλος jungler και πιο ευκολος[δεν εχει skillshot]
Infant Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Κοντευω τα 6300ip. Ποιον hero λετε να αγορασω; Σκεφτομαι lee shin. Υπαρχει κατι καλυτερο; Darius δε μου αρεσει. Ισως zyra..; εγω θα σου προτεινα την νεα παιχτρια επαιξα λιγο και ηταν πολυ καλη αλλα θα σου ελεγα και shyvana ο αγαπημενος μου champion
koularasss Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Κοντευω τα 6300ip. Ποιον hero λετε να αγορασω; Σκεφτομαι lee shin. Υπαρχει κατι καλυτερο; Darius δε μου αρεσει. Ισως zyra..; σου προτεινω lee sin αν και ειπαν πιο πανω οτι ειναι δυσκολος λογο skill shot εν με δυσκολεψε αρκετα,ειχα ξεκινησει να τον παιζω γυρω στα 20 level οποτε δεν φανταζομαι να σε δυσκολεψει τοσο,renekton ειναι επισης ωραιος για solo top οπως και volibear,ειδικα με αυτον θα βαρεθεις να κανεις kill πραγματικα πολυ δυνατος αν και tanky,δεν μου αρχετε κανας αλλος τωρα,αυτοι ειναι που παιζω πιο πολυ αλλα και ο noc δεν παει πισω,καλα τωρα πιο πολυ σε μπερδεψα
Infant Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2012 σου προτεινω lee sin αν και ειπαν πιο πανω οτι ειναι δυσκολος λογο skill shot εν με δυσκολεψε αρκετα,ειχα ξεκινησει να τον παιζω γυρω στα 20 level οποτε δεν φανταζομαι να σε δυσκολεψει τοσο,renekton ειναι επισης ωραιος για solo top οπως και volibear,ειδικα με αυτον θα βαρεθεις να κανεις kill πραγματικα πολυ δυνατος αν και tanky,δεν μου αρχετε κανας αλλος τωρα,αυτοι ειναι που παιζω πιο πολυ αλλα και ο noc δεν παει πισω,καλα τωρα πιο πολυ σε μπερδεψα o volibear ισως σου φανει δυσκολος
javavall Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 καλως ο λεε,αλλα υσκολος για ξεκινημα.Μπορεις να πας σε κατι πιο noob friendly.Ο noc ειναι αρκετα καλος jungler και πιο ευκολος[δεν εχει skillshot] Και όμως έχει, το Q. Κοντευω τα 6300ip. Ποιον hero λετε να αγορασω; Σκεφτομαι lee shin. Υπαρχει κατι καλυτερο; Darius δε μου αρεσει. Ισως zyra..; Εγώ θα έπερνα ahri/lee sin/yorick.
Spartan117 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Άμα πάρεις Ahri και την μάθεις, πρώτον θα κανεις εύκολα carry σε παιχνίδια άμα είσαι μπροστά, δεύτερον θα μάθεις τι εστί skillshot και τρίτον είναι fun το play. Και η Zyra είναι εξίσου καλή, πολύ aoe dmg, zoning/harassing, μεγάλο range + ένα εκατομμύριο CC.
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Εγώ δεν θα αγόραζα προς το παρόν champions με 6300 αλλά από 3150 και κάτω. Θα έβαζα μια φορά λεφτά για 10 runepages και απο κει και πέρα αφού ειχα τους 3150 και κάτω που θα ήθελα θα σκεφτόμουν runes και ακριβότερους ήρωες.Επίσης 2 σελιδες runes που δουλεύουν για όλους τους ήρωες. Θα σου γλιτώσει πολλά IP AD Marks:9x Armor Penetration Seals:9x Flat Armor Glyphs:9x FLat Magic Resistance Quints:3x Flat Damage AP MArks:9x Magic Penetration Seals:9x Flat Armor Glyphs:9x FLat Magic Resistance Quints:3x Flat AP Εκμεταλεύσου την εμπειρία χρόνων. ΛΟΛ Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2012 από Dakonblackblade 1
Infant Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2012 ρε παιδια τα νεα σηματα που βγαλαν με το τελευταιο patch πως σας φαινονται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις