Atallos1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 νομιζω ειναι , just before retirement... και παλι νομιζω. Και πολυ απλα δινει τα φωτα στην νεοτερη αδαη γενια Τοσα χρονια of wisdom , μεσα σε ενα account Δεος και μονο...
Th3Beh0ldeR Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Μου έχει ξεμείνει ένα account στον αμερικάνικο server. Ξέρει κανείς κάποια σελίδα, που να έχετε δοκιμάσει, για να το πουλήσω?
koularasss Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 νομιζω ειναι , just before retirement... και παλι νομιζω. ετσι και βγαλουν τον blood lord vlad μολις τον πηρα,γαματος!!!
Luxx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Προτιματε εναν support allistar ή εναν jungler; Βασικα ο jungler μπορει να ειναι και support, απλα ως jungler θα εχει παραπανω gold και μπορει να παρει και αλλα masteries.
ssns Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Τωρα που ειπε ο φιλος lux για masteries..μπορουμε να βαλουμε τα masteries του utility για extra gold για εναν support alistar? Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
kuzko21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 ποιο legendary έχει αποσυρθεί? απλα θυμαμαι μια εκπτωση στο shop που ελεγε half price στο ταδε legendary skin just before retirement. μπορει να ειμαι και λαθος. Και πολυ απλα δινει τα φωτα στην νεοτερη αδαη γενια Τοσα χρονια of wisdom , μεσα σε ενα account Δεος και μονο... υπαρχει καποιος λογος για το παραπανω ποστ ή απλα εκφραζει αδυναμια κατανοησης ελληνικων?
Atallos1 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 απλα θυμαμαι μια εκπτωση στο shop που ελεγε half price στο ταδε legendary skin just before retirement. μπορει να ειμαι και λαθος. υπαρχει καποιος λογος για το παραπανω ποστ ή απλα εκφραζει αδυναμια κατανοησης ελληνικων? Αδυναμια κατανοησης σαρκασμου μαλλον αλλα nevermind
bele Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Τι ωρα ειναι σημερα ο τελικος απο την north america?
kuzko21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Αδυναμια κατανοησης σαρκασμου μαλλον αλλα nevermind i stand corrected. my bad.
Dakonblackblade Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι το έχει ο Attallos αυτό. Σαρκάζει. Είναι ο σαρκασμός του thread. Double kill.
IHateLove Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 όταν πατάω να ξεκινήσει το παιχνίδι μου βγάζει error και δεν ανοίγει καν ο Launcher, κάτι για "HTTP" Λέει.
mitsosbmx Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 όταν πατάω να ξεκινήσει το παιχνίδι μου βγάζει error και δεν ανοίγει καν ο Launcher, κάτι για "HTTP" Λέει. τσέκαρε για αρχή firewall και αν η ώρα των windows είναι σώστα ρυθμισμένη
Spartan117 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2012 (επεξεργασμένο) Είδα Dyrus και m5 που βγάζαν Triforce στον shen και είπα να το δοκιμάσω. Πραγματικά πολύ ωραίο item για τον shen παρα που χάνεις το mana από το sheen μιας και χρησιμοποιεί energy. Του δίνει mobility (με movement speed quints έφτανα 440 ms με tier 2 μπότες), παρα μα παρα πολύ dmg (Tons of Damage όπως θα έλεγε και ο Phreak ), και attack speed που κάνει καλο synergy με την passive του. Αν και ακριβό πιστεύω ότι αξίζει πολύ και το προτιμώ περισσότερο από το mallet. Το build που βγάζω στον shen τώρα μοιάζει λίγο με Irelia, Triforce, Wits End, Sunfire Cape, Ninja Tabi/Mercs, Guardian Angel και Warmongs, Aegis, Force of nature ή Randuins ανάλογα με το τι έχει η αντίπαλη ομάδα. Ορίστε και τα αποτελέσματα του πρώτου παιχνιδιού που έπαιξα με Triforce, προσωπικά περίμενα να είναι λίγο gimmick και όχι τόσο καλο... Από την άλλη δεν παίζω πολλούς champion που το έχουν ως core item, μονο Irelia. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2012 από Spartan117
Προτεινόμενες αναρτήσεις