koularasss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Της dianas ηταν τρομερος ο ηχος Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App οντως,το ακουγα ακαν αλεπτο πριν να μπω. τον darius τον κανει counter ο vlad?
ssns Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 οντως' date='το ακουγα ακαν αλεπτο πριν να μπω. τον darius τον κανει counter ο vlad?[/quote'] Καθαρο 1vs1 δεν εχει τυχει απο οσο θυμαμαι να εχω παιξει μαζι του αλλα τον δυσκολευει.. Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Luxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Τρελη απορια. Γιατι στα ranked games, ενας champion απο καθε ομαδα, εχει κυριως wards και σχεδον μηδαμινα minions kills; Απλα καθεται και βλεπει, δε τα βαραει.
Tobajara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό είναι το support. Ρόλος του είναι να βάζει wards σε σημαντικά σημεία του χάρτη (θάμνους, περάσματα, τέρατα με buffs) και στις μάχες απλά να δίνει buffs και να χρησιμοποιεί crowd control abilities (cc) όπως slow, stun, blind κλπ. Αφήνει τα minions ώστε να τα κάνει last hit το AD carry που συνήθως είναι στην ίδια λωρίδα μαζί του. 'Ενα καλό support μπορεί να είναι απολύτως χρήσιμο με ένα philosopher's stone για όλο το παιχνίδι (που λέει ο λόγος) και η δουλειά του μπορεί να πάρει το ματς μόνη της. Αρκεί να μην του πρήζεις τα συκώτια για heal 24/7.
Atallos1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Τρελη απορια. Γιατι στα ranked games, ενας champion απο καθε ομαδα, εχει κυριως wards και σχεδον μηδαμινα minions kills; Απλα καθεται και βλεπει, δε τα βαραει. What the above guy said Ραντομ ελληνικο κειμενο
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Τον DARIUS τον κανει counter η Kayle για προφανης λογους Εχω χασει 7 στα 10 παιχνιδια που πηρα allistar support. Μεσος ορος 2 kills/ 3 deaths. Τι κανω λαθος; Εαν η ομαδα δε νιωθει, ειναι δυσκολο να κερδισουμε με εναν support; Οταν παιρνω fighter/assasin ακομα και mage το παιχνιδι ειναι πιο καλο, επειδη παιρνω και παραπανω kills. Αλλα με τον allistar εχω λιγοτερα deaths. Τον παιζω αποκλειστικα armor/magic resist και health, hp/mana regen. Απο ad καθολου. Επισης ανεβαζω πρωτα το 3ο spell. Παω σωστα; Τι λετε; Ειναι καλος hero; Φιλος, ο Ali οπως και καθε support δηλαδη δεν ειναι viable οταν δεν εχεις συμπαιχτες που καταννουν τα βασικα του meta. Δηλαδη: μενεις πισω αν παιζεις κανονικα γιατι δεν φαρμαρεις και αφηνεις το carry. Ειναι παντα support ή jungler. Ως jungler ειναι αργος και παλι team dependent. Αποτυγχανεις gank lvl 2-4? Εχεις μεινει ηδη πολυ πισω. Γενικα οι ρολοι αυτοι ειναι οι πιο δυσκολοι στο game θα το καταννοησεις αν παιξεις αρκετο καιρο. Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι το adc η το mid κανουν ολη τη δουλεια αλλα αυτο απεχει πολυ απο την πραγματικη φυση του παιχνιδιου που βασιζεται στην ομαδικοτητα. Ο Αλι λοιπον, συνηθως παει supp. Αυτο που κανεις ειναι να εχει η ομαδα σου map awareness. Δηλαδη: παιρνεις gold per 10 items (philosopher stone, heart of gold, kages lucky pick etc etc) και αυτο που κανεις ειναι να βαζεις wards σαν παλαβος παντου. Γιατι παιρνεις αυτα τα ιτεμς πρωτα? Επειδη δεν φαρμαρεις και θελεις το εξτρα gold. Αναλογα με τη ροη του παιχνιδιου, χτιζεις ενα τυπου tanky support. Περιπτωσεις: a) η ομαδα σου feedarei. Δεν εχεις καμμια πιθανοτητα για τιποτα με τον αλι ετσι και αλλιως. β) η ομαδα σου ειναι head to head. Εισαι αρκετα τανκυ γιατι και οι αλλοι δεν εχουν παραπανω dmg απο την ομαδα σου και το παιχνιδι θα κριθει στα teamfights. γ) η ομαδα τα παει ασχημα αλλα εχεις εσυ ολα τα kills. Θα αποτυχετε τελικα γιατι ο αλι ειναι SUPPORT και ειναι αλλος ο ρολος του οπως το να κανει CC και warding (ουτε καν σχεδον iniation παρα το ult του) Δεν ειναι τανκ. Ειναι τανκυ ομως σαν champion. Eιναι team dependent και ειναι απο τα καλυτερα support του game. Οταν παιζω ρανκεδ η κανω ban ή pick τον αλι. Δουλεψε τον , δες βιντεος για το τι πρεπει να κανεις και θα καταλαβεις ποσο δυνατος ειναι. Μπες solomid.net και δες guides και videos. ps. τα σαπορτ παντα συνηθως εχουν κακο k/d ratio αλλα αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι δεν εχει καμμια σημασια γιατι ειναι αλλος ο ρολος σου στην ομαδα
Luxx Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Καλα τι ομαδα μου λετε. Ειμαι 18 level και στα παιχνιδια μονο teamplay δεν υπαρχει. Ο αλλος θελει να παει mid, και εαν δε γινεται αυτο που θελει τοτε feedarei επιτηδες.. Λογικα αυτη η φιλοσοφια θα ισχυει σε ranked games με μεγαλα elo. Αλλα σιγουρα το καλυτερο ειναι να παιζεις με δικη σου ομαδα.
ssns Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Τον DARIUS τον κανει counter η Kayle για προφανης λογους Φιλος' date=' ο Ali οπως και καθε support δηλαδη δεν ειναι viable οταν δεν εχεις συμπαιχτες που καταννουν τα βασικα του meta. Δηλαδη: μενεις πισω αν παιζεις κανονικα γιατι δεν φαρμαρεις και αφηνεις το carry. Ειναι παντα support ή jungler. Ως jungler ειναι αργος και παλι team dependent. Αποτυγχανεις gank lvl 2-4? Εχεις μεινει ηδη πολυ πισω. Γενικα οι ρολοι αυτοι ειναι οι πιο δυσκολοι στο game θα το καταννοησεις αν παιξεις αρκετο καιρο. Οι περισσοτεροι νομιζουν οτι το adc η το mid κανουν ολη τη δουλεια αλλα αυτο απεχει πολυ απο την πραγματικη φυση του παιχνιδιου που βασιζεται στην ομαδικοτητα. Ο Αλι λοιπον, συνηθως παει supp. Αυτο που κανεις ειναι να εχει η ομαδα σου map awareness. Δηλαδη: παιρνεις gold per 10 items (philosopher stone, heart of gold, kages lucky pick etc etc) και αυτο που κανεις ειναι να βαζεις wards σαν παλαβος παντου. Γιατι παιρνεις αυτα τα ιτεμς πρωτα? Επειδη δεν φαρμαρεις και θελεις το εξτρα gold. Αναλογα με τη ροη του παιχνιδιου, χτιζεις ενα τυπου tanky support. Περιπτωσεις: a) η ομαδα σου feedarei. Δεν εχεις καμμια πιθανοτητα για τιποτα με τον αλι ετσι και αλλιως. β) η ομαδα σου ειναι head to head. Εισαι αρκετα τανκυ γιατι και οι αλλοι δεν εχουν παραπανω dmg απο την ομαδα σου και το παιχνιδι θα κριθει στα teamfights. γ) η ομαδα τα παει ασχημα αλλα εχεις εσυ ολα τα kills. Θα αποτυχετε τελικα γιατι ο αλι ειναι SUPPORT και ειναι αλλος ο ρολος του οπως το να κανει CC και warding (ουτε καν σχεδον iniation παρα το ult του) Δεν ειναι τανκ. Ειναι τανκυ ομως σαν champion. Eιναι team dependent και ειναι απο τα καλυτερα support του game. Οταν παιζω ρανκεδ η κανω ban ή pick τον αλι. Δουλεψε τον , δες βιντεος για το τι πρεπει να κανεις και θα καταλαβεις ποσο δυνατος ειναι. Μπες solomid.net και δες guides και videos. ps. τα σαπορτ παντα συνηθως εχουν κακο k/d ratio αλλα αυτο που προσπαθω να σου πω ειναι οτι δεν εχει καμμια σημασια γιατι ειναι αλλος ο ρολος σου στην ομαδα [/quote'] Epic!!!δεν ειχα ιδεα απο ολα αυτα!!!ευχαριστω και θα δοκιμασω να παιξω ετσι καποιο game Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Tobajara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Λογικά επίσης περίμενε να φτάσεις lvl 30 για να αρχίσεις να βγάζεις τα πρώτα συμπεράσματα για το game, ειδικά σε ranked... Αυτό που μπορώ να βεβαιώσω είναι πως πλέον από πολύ νωρίς ο κόσμος ξέρει ήδη τα βασικά, σε αντίθεση με τότε που ξεκίνησα να παίζω εγώ πχ που ο καθένας έκανε ό,τι γούσταρε σε θέματα metagame και builds. Το συνηθισμένο k/d/a ενός επιτυχημένου support είναι ελάχιστα kills (που του έχουν κάτσει κατά λάθος, ας πούμε από 3 και κάτω), μονοψήφιος αριθμός deaths, τουλάχιστον διπλάσια assists από deaths. Το farming του συνήθως είναι ελάχιστο.
koularasss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 τα legendary skins δεν ειναι ποτε onsale?
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 @luxx Θελει πολυ καιρο ακομα και 30 να πας για να καταλαβεις λιγο τη στρατηγικη του lol. Αν μπορεις να πηγαινεις duo τουλαχιστον ωστε να μειωνεις τις πιθανοτητες να πετυχεις πολλους noobs. Η ομαδα, ναι, ειναι ο τι καλυτερο απο θεμα teamplay (εκει βεβαια παιζουν αλλα πραγματα ρολο οπως πχ. η ψυχραιμια και η ψυχολογια. Θα το δεις στην πορεια χεχε). Επισης στις ομαδες μπορεις να ξεφυγεις λιγο απο αυτο που οριζεται ως meta χωρις το φοβο να φας flame. @ssns Οταν παιζεις support ΚΡΑΞΕ το adc αν δεν κανει last hit τα minions. Κραξε με την εννοια, educate, γιατι το να τσακωνεσε στο lol δεν ωφελει σε τπτ. Αν δεις οτι δεν κανει last hit, παιρνε εσυ τα μινιονς. Ενα τυπικο build αλι πχ. 3 i 2 gold items, shurelyas reverie, aegis of the legion και μποτες φυσικα. Tωρα ξερεις και εγω δε μπορω να σου αναλυσω τα παντα ετσι μεσω του φορουμ. Παιζοντας θα καταλαβεις με τον καιρο τι πρεπει να κανεις ως σωστο support. Ενα τυπικο σκορ ειναι ας πουμε 1-1-24 για support. Γενικα θα δεις οτι θα εχεις πολλες ασσιστς και οχι κιλς ουτε θανατους εαν παιζεις σωστα. Πολυ σημαντικο επισης μην κανεις KS (killsteal) απο τους υπολοιπους εκτος αν ειναι απαραιτητο Guys ρωτηστε με ο τι θελετε εχω καει στο λολ btw πουλαω το acc μου στον NA οποιος ενδιαφερετε let me know. Εχω τα παντα εκει μεσα. Ελπιζω να μη μου σβησουν το post. ty
Atallos1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Guys ρωτηστε με ο τι θελετε εχω καει στο λολ btw πουλαω το acc μου στον NA οποιος ενδιαφερετε let me know. Εχω τα παντα εκει μεσα. Ελπιζω να μη μου σβησουν το post. ty Lulz
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 τα legendary skins δεν ειναι ποτε onsale? από ότι θυμάμαι όχι...
kuzko21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 νομιζω ειναι , just before retirement... και παλι νομιζω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 νομιζω ειναι , just before retirement... και παλι νομιζω. ποιο legendary έχει αποσυρθεί?
Προτεινόμενες αναρτήσεις