SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Σωστα,στην cass πριν καιρο μερικου[ocelote]εφτιαχναν wota και gunblad στα καπακια[+ rylais ],και πραγματικα δεν ψψοφαγαν με τιποτα με τοσο life που επερναν πισω.
XronisR Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Ειχε γινει μια προσπαθεια απο ενα παιδι εδω για να κανουμε team,τελικα τι εγινε?
Luxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Οχι αλλα δεν υπαρχει και λογος αφου μπορεις να τα αλλαξεις και στο champ select. Απλα παιζω πολλους διαφορετικους χαρακτηρες και δε με βολευει να τα αλλαζω καθε φορα. Ασε που παντα αργω και με περιμενουν ολοι.. Στις αγορες δεν υπαρχει κατι για rune pages που λεει; Τι ειναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Προσωπικά θεωρώ ότι το spellvamp έχει χάσει την παλιά του "δόξα" και αξία. Έχει φάει πολλά απανωτά nerfs και πλέον δε αξίζει. Εγώ το παίρνω σε camps που έχουν ήδη κάποιο healling ability (vladimir morde κλπ) για να το ενισχύσει και άλλο. Σε άλλους champs πχ cassio δε θα το δεις να κάνει δουλεία ειδικά στα teamfights. Στο lane ναι ίσως γλυτώσεις αρκετά health pots και recalls(ας είναι καλά το blue buff), αλλά γενικά πιστεύω δεν αξίζει. Κανει πολυ δουλεια. Karthus-zhonyas-E και γεμιζεις οποιος θελει να αγορασει πληρες acc (σχεδον ολοι champs,runes,14 runepages, skins) ας μου στειλει ενα πμ. Μη το σβησετε πλζ...
pipiris Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Απλα παιζω πολλους διαφορετικους χαρακτηρες και δε με βολευει να τα αλλαζω καθε φορα. Ασε που παντα αργω και με περιμενουν ολοι.. Στις αγορες δεν υπαρχει κατι για rune pages που λεει; Τι ειναι; Για να εχεις παραπανω απο 2 runepage που εχει κανονικα by default και μπορεις να φτασεις μεχρι τις 20.
Dakonblackblade Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δεν τον έχω παίξει το Jarvan, οπότε θα σου μιλήσω σα συμπαίχτης / αντίπαλος για τα θέματα που έχω μαζί του. 1) Περισσότερο team dependant από το μέσο όρο. Σε πιο melee ομάδα όταν παίζει μάπες μέσα στο ulti του είναι αβοήθητος (και τον χτυπάνε με ό,τι AoE και range υπάρχει διαθέσιμο), αλλά όντως είναι πολύ βολικός αν υπάρχει harass και range γενικότερα. Αν βάλει κανείς τον παράγοντα flash κλπ, είναι εύκολο να σου γυρίσει μπούμερανγκ ακόμα και αν έχεις νιονιό. 2) Εντελώς προβλέψιμο gap closing και αργό. Ολόκληρη σημαία είναι, έλεος. 3) Αξιόλογο damage σε offtank build αλλά για να δουλέψει το cc του πρέπει να είσαι σε πολύ κοντινή απόσταση. 4) Ξεκομμένο το AP damage της σημαίας του από το υπόλοιπο build, από ένα σημείο και μετά μόνο σαν passive/utility παίζει ρόλο. Κοντολογίς αντί να πάρεις Jarvan παίρνεις μια Irelia και κάνεις την ίδια δουλειά καλύτερα και με περισσότερες αντοχές, αλλά σαφώς λιγότερο cc. Για Cho που επίσης παίζω πολύ ούτε καν το συζητώ, παρακαλάω να μου κάνει ulti όταν δεν έχω cooldowns. Για jungling δεν ξέρω δεν απαντώ, έχει καλό gank ειδικά μετά το lvl 6 αλλά γενικά τον θεωρώ μέσο jungler. Μερικά λαθάκια. Το Gap Closing του Jarvan είνια instant και δύσκολα αποφεύγεται. Επίσης ο καλός παίχτης στο teamfight μπορεί να το χρησιμοποιήσει το knockup 2 φορές. Δίνει passive στους συμπαίκτες also. http://www.solomid.net/guides.php?g=21480 Διάβασε και εμπνεύσου. Έχει και βίντεο.
Luxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Εχω χασει 7 στα 10 παιχνιδια που πηρα allistar support. Μεσος ορος 2 kills/ 3 deaths. Τι κανω λαθος; Εαν η ομαδα δε νιωθει, ειναι δυσκολο να κερδισουμε με εναν support; Οταν παιρνω fighter/assasin ακομα και mage το παιχνιδι ειναι πιο καλο, επειδη παιρνω και παραπανω kills. Αλλα με τον allistar εχω λιγοτερα deaths. Τον παιζω αποκλειστικα armor/magic resist και health, hp/mana regen. Απο ad καθολου. Επισης ανεβαζω πρωτα το 3ο spell. Παω σωστα; Τι λετε; Ειναι καλος hero;
ssns Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Εχω χασει 7 στα 10 παιχνιδια που πηρα allistar support. Μεσος ορος 2 kills/ 3 deaths. Τι κανω λαθος; Εαν η ομαδα δε νιωθει' date=' ειναι δυσκολο να κερδισουμε με εναν support; Οταν παιρνω fighter/assasin ακομα και mage το παιχνιδι ειναι πιο καλο, επειδη παιρνω και παραπανω kills. Αλλα με τον allistar εχω λιγοτερα deaths. Τον παιζω αποκλειστικα armor/magic resist και health, hp/mana regen. Απο ad καθολου. Επισης ανεβαζω πρωτα το 3ο spell. Παω σωστα; Τι λετε; Ειναι καλος hero;[/quote'] Φιλε μου ο alli δεν ειναι support...παιξε τον tank να μπαινεις πρωτος και να χτυπανε εσενα...ετσι μονο θα δεις την αξια του...συνεχισε το χτυσιμο που του κανεις και παιξε τον tank να μπαινεις πρωτος μπροστα... Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
sistah Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2012 Αυτο που με τρελαινει σε σενα ειναι η σιγουρια σου. Ο Alistar ειναι εκ του φυσικου του tanky, ιδιαιτερα με την ulti του. Ανηκει στην κατηγορια των tanky support οπως ο taric και παιζεται σχεδον αποκλειστικα ως support. Οποτε καλα εκανε ο Luxx και τον επαιξε ως support. Απλα ειναι κομματακι δυσκολο να πετυχεις τον combo του. Θελει πολυ εξασκηση.
koularasss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο που με τρελαινει σε σενα ειναι η σιγουρια σου. Ο Alistar ειναι εκ του φυσικου του tanky, ιδιαιτερα με την ulti του. Ανηκει στην κατηγορια των tanky support οπως ο taric και παιζεται σχεδον αποκλειστικα ως support. Οποτε καλα εκανε ο Luxx και τον επαιξε ως support. Απλα ειναι κομματακι δυσκολο να πετυχεις τον combo του. Θελει πολυ εξασκηση. ταχυτητα θελει
ssns Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτο που με τρελαινει σε σενα ειναι η σιγουρια σου. Ο Alistar ειναι εκ του φυσικου του tanky' date=' ιδιαιτερα με την ulti του. Ανηκει στην κατηγορια των tanky support οπως ο taric και παιζεται σχεδον αποκλειστικα ως support. Οποτε καλα εκανε ο Luxx και τον επαιξε ως support. Απλα ειναι κομματακι δυσκολο να πετυχεις τον combo του. Θελει πολυ εξασκηση.[/quote'] Σιγουρια δεν θα το ελεγα αλλα οκ.απλα εγω τον ali δεν τον παιζω σαν support και παντα μπαινω πρωτος μπροστα και αν με φανε δεν με πολυ νοιαζει αρκει να κανει την δουλεια του το team μου!! Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά καλημέρα..... Υπάρχει μήπως κάποιο πρόβλημα στο link του sign up για τον beta server γιατί είνα 1η του μήνα και θέλω να κάνω εγγραφή αλλά με πετάει στο γνωστό θέμα. Το έχει πάθει κανείς?
koularasss Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 εκει που γραφουμε το pass και το user τι ηχος,σαν να βλεπεις τον μογλη
ssns Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 εκει που γραφουμε το pass και το user τι ηχος' date='σαν να βλεπεις τον μογλη [/quote'] Της dianas ηταν τρομερος ο ηχος Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Tobajara Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2012 O Alistair όπως ειπώθηκε είναι κατά 90-95% support, και μάλιστα τρομερός jungler και ganker. Μαζί με φίλο μου που παίζει συχνά jungler Alistair το gank σε lvl 2 που μου κάνει είναι πολύ συχνά kill και πιο μετά είναι πολύ αποτελεσματικός. Η εποχή που τον έπαιζαν ΑΡ έχει περάσει θα έλεγα, οι περισσότεροι που βλέπω είναι βοηθητικοί και δεν παίρνουν ούτε καν tanky gear νωρίς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις