Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οτι σ αρεσει περισσοτερο.Η Diana εφαγε NERF παντως.

Υπαρχει καποια λιστα που να εχει τα διαφορα counterpicks?Ειχα βρει μια αλλα δεν ειχε τους καινουριους παιχτες μεσα και ηταν λιγοο αμφισβητουμενη

εγω παντως βλεπω απο εδω για counter http://www.championselect.net/
  • Like 1
Δημοσ.

Μελλοντικα εχουν πει οτι θα το βαλουν στο matchmaking αλλα ποτε δεν ξερουμε. Δεν φανταζομαι τωρα συντομα παντως.

Δημοσ.

Παρατηρησα οτι υπαρχουν μονο 10 σελιδες για masteries. Μπορω να τις αυξησω με καποιο τροπο;

Δημοσ.

Άτταλε, αν θες να μπεις στην ίδια ομάδα με φίλους σου υπάρχει επιλογή "I will invite my own friends" εκεί που επιλέγεις τύπο παιχνιδιού αφού πατήσεις το play. Αν θες να στήσεις παιχνίδι με συγκεκριμένους αντιπάλους ή με άλλες άσχετες παραμέτρους πας custom, αλλά να ξέρεις πως δε μετρά πουθενά, ούτε σα νίκη ούτε σαν ELO. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει host, όλα γίνονται στους κεντρικούς servers της Riot.

EDIT - Για τον από πάνω, δεν τον συμπάθησα ποτέ τον κύριο και νομίζω πως κάνει αρκετά πράγματα χειρότερα από άλλους χαρακτήρες. Το ulti του έχει νόημα αν ο άλλος δεν έχει/ δε μπορεί να κάνει flash, ενώ πολλές φορές ο Jarvan βρίσκεται εγκλωβισμένος και κάθεται και τις τρώει. Αν θες ασυνήθιστο πλην αποτελεσματικό solo top θα σου έλεγα Rumble.

Ο Jarvan είναι από τους αγαπημένους μου ενώ παλιά δεν τον πήγαινα. Έχει άπειρο utility και είναι από τους πολύ underplayed ήρωες ενώ κάνει μικρές εμφανίσεις σε τουρς αν και θεωρώ πως όπως και ο Hecarim έχει χαθέι στο τεράστιο πλέον pool ηρώων. Αφού μας κάνει τη δουλειά ο Lee Sin γιατί να πάρω Jarvan και έτσι. Αξίζει όμως τα λεφτά του. Είναι για πιο έμπειρους παίχτες όμως το satisfaction είναι άπειρο.

Δημοσ.

Λοιπον γαλανη, ετοιμασου να σαλιωσεις!

Jarvan IV

Demacian Standard

When targeting a location outside of Demacian Standard’s range, Demacian Standard will now be cast at its maximum range in the direction of the targeted location

Και του αυξησανε το range κατα 50 αν θυμαμαι σωστα

Δημοσ.

Υστερα απο 3 εβδομαδες χωρις game καταφερα και επαιξα σημερα ενα και μοναδικο normal διαρκειας 53'+ με darius.ξεκινησα solo top και απεναντι malph και katarina.ειχαμε jungler ww αλλα τελικα ηρθε στο lane μαζι μου!!!δυστυχως feedaριατηκε μια evelyn και μας βγηκε η πιστη αλλα κερδισαμε.στατιστικα 18/18/18 εγω...τραγικος κατα την γνωμη μ αλλα μ αρεσει να χωνομαι...θα μπορουσα λιγο καλυτερα αν κρατιομουν αλλα 3 εβδομαδες ειναι αυτες...

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

μολις τσιμπισα την cass που ηταν on sale,μου αρεσε απο καιρο και νομιζω πως ειναι ενα απο τα καλυτερα mid,τωρα την δοκιμαζω.θα χρειαστω και spell vamp?δηλαδη ειναι must οπως στην kata?

Δημοσ.

Ο Jarvan είναι από τους αγαπημένους μου ενώ παλιά δεν τον πήγαινα. Έχει άπειρο utility και είναι από τους πολύ underplayed ήρωες ενώ κάνει μικρές εμφανίσεις σε τουρς αν και θεωρώ πως όπως και ο Hecarim έχει χαθέι στο τεράστιο πλέον pool ηρώων. Αφού μας κάνει τη δουλειά ο Lee Sin γιατί να πάρω Jarvan και έτσι. Αξίζει όμως τα λεφτά του. Είναι για πιο έμπειρους παίχτες όμως το satisfaction είναι άπειρο.

Δεν τον έχω παίξει το Jarvan, οπότε θα σου μιλήσω σα συμπαίχτης / αντίπαλος για τα θέματα που έχω μαζί του.

1) Περισσότερο team dependant από το μέσο όρο. Σε πιο melee ομάδα όταν παίζει μάπες μέσα στο ulti του είναι αβοήθητος (και τον χτυπάνε με ό,τι AoE και range υπάρχει διαθέσιμο), αλλά όντως είναι πολύ βολικός αν υπάρχει harass και range γενικότερα. Αν βάλει κανείς τον παράγοντα flash κλπ, είναι εύκολο να σου γυρίσει μπούμερανγκ ακόμα και αν έχεις νιονιό.

2) Εντελώς προβλέψιμο gap closing και αργό. Ολόκληρη σημαία είναι, έλεος.

3) Αξιόλογο damage σε offtank build αλλά για να δουλέψει το cc του πρέπει να είσαι σε πολύ κοντινή απόσταση.

4) Ξεκομμένο το AP damage της σημαίας του από το υπόλοιπο build, από ένα σημείο και μετά μόνο σαν passive/utility παίζει ρόλο.

Κοντολογίς αντί να πάρεις Jarvan παίρνεις μια Irelia και κάνεις την ίδια δουλειά καλύτερα και με περισσότερες αντοχές, αλλά σαφώς λιγότερο cc. Για Cho που επίσης παίζω πολύ ούτε καν το συζητώ, παρακαλάω να μου κάνει ulti όταν δεν έχω cooldowns. Για jungling δεν ξέρω δεν απαντώ, έχει καλό gank ειδικά μετά το lvl 6 αλλά γενικά τον θεωρώ μέσο jungler.

Δημοσ.

Προσωπικά θεωρώ ότι το spellvamp έχει χάσει την παλιά του "δόξα" και αξία. Έχει φάει πολλά απανωτά nerfs και πλέον δε αξίζει. Εγώ το παίρνω σε camps που έχουν ήδη κάποιο healling ability (vladimir morde κλπ) για να το ενισχύσει και άλλο. Σε άλλους champs πχ cassio δε θα το δεις να κάνει δουλεία ειδικά στα teamfights. Στο lane ναι ίσως γλυτώσεις αρκετά health pots και recalls(ας είναι καλά το blue buff), αλλά γενικά πιστεύω δεν αξίζει.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...