nrkmaiden Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 θα εβγαζα warmongs thormail force of nature(αναλογα με τον ποιν εχει ταισει η ομαδα μου)και τελος ενα sunfire cape
gio@ Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 αναλογα το παιχνιδι αν οι αντιπαλοι εχουν μαγους τοτε ενα force of nature ειναι Must.(παρολο που το εχω ελληνικα τα ονοματα ακομα δεν τα εχω μαθει ) αλλιως αν ειναι ad τοτε ενα sunfire cape ειναι οτι πρεπει, το trinity ειναι all-around item οποτε ειναι μια χαρα, και κοιτα μηπως πας για 2ο warmog και μετα ενα σουβλι του ατμα και πιστευω εισαι gg
Han Solo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Έγινε sticky το θέμα. well done Η Diana ειναι το ιδιο το ψεμα.Την εκαναν τουμπανο για να την αγορασουν και σε λιγο καιρο θα την κανουν Balance σαν να εχεις ενα δικιο αλλα δυστυχως ειναι δυσκολο να αποδειχθει. ακομα και κατηγορια να γινει θα το ριξουν στο bad optimization .κλασσικα πραγματα
ssns Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Απο το official forum That are the official system requirements Minimal requirements: Free HDD-space : 1' date='5 GB Operating system : Windows® XP/Vista/7 Processor : 2 GHz Processor RAM : 512 MB RAM or more Videocard : DirectX 9.0 or higher compatible Videocard Recommend: Free HDD-space : 1,5 GB Operating system: Windows® XP/Vista/7 Processor : 3 GHz Processor RAM: 1 GB RAM or more Videocard : GeForce 8800/ATI Radeo 4850 or higher[/quote'] Τωρα καταλαβα γτ το εχω στο low σε ολα!!χαχα..ευχαριστω!! Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
SOADNICK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ρε παιδια πως παιζεις με Mordekaiser? Δεν μπορω να παιξω με τιποτα μαζι του μονο με bot και εκει κανω τιποτα 6-6 κτλπ ενω με Brand εχω κανει και 18-0-18 σε 3αρι. Επισης να αγορασω Olaf ή να περιμενω να μαζεψω 6300 και να παρω καποιον απο αυτους? Για τον Ολαφ ακουω καλα λογια αλλα δυο ατομα που ειδα να παιζουν feedaran αγρια...
nrkmaiden Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Ο morder ειναι αρκετα ευκολος γιατι φαρμαρει απιστευτα καλα και δεν καταλαβαινει και πολλα απο harass λογω της ασπιδας του.Ξεκινας με το 3 σκιλ και απλα οταν ερχονται μινιονς κοντα σου τα φαρμαρεις.Το build που χρισημοποιω εγω ειναι ap με αντικειμενα που δινουν ζωη οπως το rlayis. 1
Zahariel Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Debunking time! Volibear: Οχι μη stackαρετε Health. Γινεται απλα ενας κουβας απο Life π δν κανει τπτ! Δοκιμασε κατι σε phage, wits end, shurelias και randuins Και θα με θυμηθεις. Μοrdekaiser: Πως δουλευουν τα shield: Αν εχεις 1000 life και 100 resists και ασπιδα για 300 dmg Και σου κανει ο αλλος 600 dmg θα φας ακριβως 300, δηλαδη δε θα χασεις καθολου life. Αν εχεις 2000 Life και 0 resists και ασπιδα για 300 dmg και σου κανει 600 dmg θα φας 300 στην ασπιδα και 300 ζωη. Τα resists κοινως σου δινουν μεγαλυτερο EHP (effective hit points) οταν εχεις shield effects. Oποτε go Revolver, abyssal, DFG και μετα Καπελο και Zhonyas 1
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 http://www.twitch.tv/soulfiregaming Και το stream του Zahariel . Παίζει τώρα.
SOADNICK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Οκ ευχαριστω παιδια και για αυτο Επισης να αγορασω Olaf ή να περιμενω να μαζεψω 6300 και να παρω καποιον απο αυτους? Για τον Ολαφ ακουω καλα λογια αλλα δυο ατομα που ειδα να παιζουν feedaran αγρια... τι εχετε να προτεινετε?
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Σου αρέσουν τα σούπερ επιθετικά melee tanks μπαίνω μέσα μοιράζω πόνο? Σου κάνει.
SOADNICK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Σου αρέσουν τα σούπερ επιθετικά melee tanks μπαίνω μέσα μοιράζω πόνο? Σου κάνει. Ετσι ειναι ο Ολαφ?
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 ¨Ετσι . Έχεις τις μπάλες και την εμπειρία? Θα μοιράσεις πόνο.
ssns Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Σου αρέσουν τα σούπερ επιθετικά melee tanks μπαίνω μέσα μοιράζω πόνο? Σου κάνει. Next champ...OLAF!!!χαχα... Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Alchemist` Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Καλησπέρααα! Μια ερώτηση και πάλι... Κερδίζω solo lane απέναντι στον yorick μόνο σε νόρμαλ παιχνίδια όταν τύχω με κάναν άσχετο απέναντι. Όσες φορές και αν έχω yorick αντίπαλο δεν έχω καταφέρει να το κρατήσω το lane και δεν έχω βρει ακόμη κάποιον τρόπο να τον αντιμετωπίσω. Συνήθως ξεκινάει με ένα item για mana regen και από εκεί και πέρα σπαμάρει τα ghouls επάνω σου. Healarei συνεχώς με ta ghouls που του δίνουνε πίσω ζωή, και επίσης τα ghoul δεν σου δίνουνε ούτε gold, ούτε xp αν τα σκοτώσεις. Ακόμη λοιπόν και αν έχω στο solo κάποιο champion που βαράει από μακρυά (π.χ. panth) ή κάποιο champ με υψηλό hp/hp regen (π.χ. mundo) δεν έχω καταφέρει ποτέ να τον αντιμετωπίσω στα ίσια χωρίς την βοήθεια του jungler. Μπορεί να μη μου πάρει Kill στην καλύτερη αλλά μου καταστρέφει το παιχνίδι και μου χαλάει πάντα το farm.Έχετε κάποιο tip που βοηθάει απέναντι στον yorick ή κάποιο champ που μπορεί να τον αντιμετωπίσει ευκολότερα στο solo top?
Dakonblackblade Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δύσκολο τοπ ο Yorick. Δοκίμασε Trundle αν έχεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις