Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διαφωνω. Πρωτον, οταν εισαι σε χειροτερες συνθηκες ειναι που αναγκαζεσαι να κανεις το παραπανω απο αυτο που πρεπει και να γινεις καλυτερος.

Και επισης διαφωνω με αυτο που λες. Προσφατα πηρα ενα account στο west στα 1000 elo. Τωρα εχω φτασει 1820 και ανεβαινω.

Οτι και να εγινε στα πρωτα 5-10 παιχνιδια, αν αφιερωσεις χρονο και εισαι αρκετα καλος θα ανεβεις.

Αν εχεις κολλησει καπου σημαινει οτι για τη τωρινη σου ικανοτητα εκει αξιζεις. Και αν δν βελτιωθεις δε θ ανεβεις αλλο

Τα πρωτα 5 παιχνιδια ειναι απλα μια δικαιολογια. Αν το αξιζεις, θ ανεβεις, εστω 10-10 ποντους.

Proof:

http://www.lolking.n...oner/euw/115172

φυσικα και παιζει ρολο αυτο για τα πρωτα 30-40 ματς

Μην τρελαθουμε

Εγω οταν ξεκινησα τα ρανκ πηγα σκατα,και απο 1000 ελο μετα [χωρις το cap που δινει πονοτυς ]με +10 και +13 πηγα 1750[τωρα ειμαι 1600 ,και ανεβοκατεβαινω αναλογος την ορεξη μου]

Πηρε ενος φιλου μου το acount που ηταν 1100 ελο,Εεε επαιξα 11 games ,κερδισα τα 9.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν κανεις πχ 20 νικες 5 ηττες ξεκινημα ,το οποιο ειναι πολυ ευκολο μιας και παιζεις με το μεγιστο 1350 ελο σε πεταει στα 1600 ελο το λιγοτερο,και μετα εχεις τον χρονο με περιπου +20 ποντους ανα παιχνιδι να πας και 1800 και 2000

Τα 1500 ελο δεν ειναι τοσο ευκολα να τα περασεις,τα 1300 και κατω ειναι πραγματικα ευκολα αν ξερεις τα βασικα αλλα μετα απο τα 1500 ειναι αρκετα δυσκολο[πλεον δεν μπορει ενας παικτης να κερδισει μια ομαδα μονος του].

Οι πρωτες νικες εχουν πολυ μεγαλη σημασια,με ενα 10-0 νικες σε πεταει ανετα στα 1600-1700 ελο και πραγματικα δεν ειναι καθολου δυσκολο να το πετυχεις οταν παιζεις με παικτες 1300 ελο και κατω.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν αναφερεσαι σε εμενα ναι το γνωριζω αυτο που λες!! :) δεν ειναι οτι παιζω οποιον θελω και οπως θελω απλα εχω μονο 17 champ και οι αλλοι μπορει να εχουν περισσοτερες επιλογες και να παιζουν ολους τους champ ευκολα!! :) οποτε προσπαθω να βοηθησω οσο καλυτερα μπορω με αυτους που εχω..

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δεν αναφερομαι σε κανεναν στο φορουμ. Απλα εχω φιλους που καθε φορα μου λενε αυτα τα πραγματα και παιζουμε καθε φορα παιχνιδια χωρις jungler, 2 support επειδη δε κοιταν τι παιρνουν οι αλλοι αλλα τελικα πανε και οι 2 ap, olaf irelia bot και διαφορα τετοια και μετα γκρινιαζουν που χανουμε για τον οποιδηποτε ακυρο λογο εκτως απο αυτο. Αλλα δεν πειραζει derp games are fun games.

Δημοσ.

φυσικα και παιζει ρολο αυτο για τα πρωτα 30-40 ματς

Μην τρελαθουμε

Εγω οταν ξεκινησα τα ρανκ πηγα σκατα,και απο 1000 ελο μετα [χωρις το cap που δινει πονοτυς ]με +10 και +13 πηγα 1750[τωρα ειμαι 1600 ,και ανεβοκατεβαινω αναλογος την ορεξη μου]

Πηρε ενος φιλου μου το acount που ηταν 1100 ελο,Εεε επαιξα 11 games ,κερδισα τα 9.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι αν κανεις πχ 20 νικες 5 ηττες ξεκινημα ,το οποιο ειναι πολυ ευκολο μιας και παιζεις με το μεγιστο 1350 ελο σε πεταει στα 1600 ελο το λιγοτερο,και μετα εχεις τον χρονο με περιπου +20 ποντους ανα παιχνιδι να πας και 1800 και 2000

Τα 1500 ελο δεν ειναι τοσο ευκολα να τα περασεις,τα 1300 και κατω ειναι πραγματικα ευκολα αν ξερεις τα βασικα αλλα μετα απο τα 1500 ειναι αρκετα δυσκολο[πλεον δεν μπορει ενας παικτης να κερδισει μια ομαδα μονος του].

Οι πρωτες νικες εχουν πολυ μεγαλη σημασια,με ενα 10-0 νικες σε πεταει ανετα στα 1600-1700 ελο και πραγματικα δεν ειναι καθολου δυσκολο να το πετυχεις οταν παιζεις με παικτες 1300 ελο και κατω.

Αν και δεν εχω αρκετη εμπειρια να μιλαω για ranked,

θεωρω πως δεν ειναι ευκολο να φτασεις 1500+ elo.

Το να εχει ο αλλος 1600 επειδη εχει 10 - 0 νικες δεν λεει κατι,

δηλαδη δεν ειναι αντιπροσωπευτικο νουμερο.

Τα % νουμερα λενε το αντιθετο απο αυτο που λες:

(ισως λιγο outdated)

post-200798-0-10145800-1346079381_thumb.png

Κοινως μονο το 3% εχουν 1500-1800 elo.

Edit: Βρηκα πιο updated charts.

• Like 1
Δημοσ.

Απο το official forum

That are the official system requirements

Minimal requirements:

Free HDD-space : 1,5 GB

Operating system : Windows® XP/Vista/7

Processor : 2 GHz Processor

RAM : 512 MB RAM or more

Videocard : DirectX 9.0 or higher compatible Videocard

Recommend:

Free HDD-space : 1,5 GB

Operating system: Windows® XP/Vista/7

Processor : 3 GHz Processor

RAM: 1 GB RAM or more

Videocard : GeForce 8800/ATI Radeo 4850 or higher

Δημοσ.

Τι συστημα θελει παιδια το game για να παιζει σε φουλ γραφικα?

με το λαπτοπ της υπογραφης μου μπορω να το παιξω σε full γραφικα αλλα συνηθως τα εχω μονο στο high για να μην ζοριεται τοσο.

Δημοσ.

Παιδια θα ηθελα να ακουσω ιδεες για το πως ντυνουμε αποδοτικα εναν volibear.Εχω δει πολλους να ειναι απεθαντους :blink: αλλα δεν εχω εγκληματιστει ακομα με τον αρκουδο :devil: εγω φτιαχνω warmogs και μετα δεν ξερω τι ειναι must...εχω δοκιμασει για atmas,για trinity,force of nature...αλλα δεν εχω καταληξει καπου.Θα ηθελα τις γνωμες σας :-)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...