Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ειναι αποψη ειναι γεγονος. Προκειται για τα 2 καλυτερα armor item στο παιχνιδι με 2 πολυ δυνατα passive + 1 active ειδικα για autoattackers.

Επισης χωρις παρεξηγηση αλλα το build που εγραψες ειναι ισως απο τις χειροτερα μετα το κλασσικο 5 MOTHAFUCKIN DEATHCAPS BITCHEEEEESSSZZZAAAAHHH!!!!

0 survivability' date=' 0 armor pen και πεταμενα λεφτα για το 3ο pd και το 2ο BT. Ιδιως σε Υι που ενα stun αρκει[/quote']

Δεκτο και το build που εγραψα ειναι γεγονος αλλα δεν παυει να κανει την δουλεια του!!Δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης!! :) εξαλλου και εγω δεν ειμαι τοσο καλος οποτε εμπειριες και συμβουλες ειναι ευπροσδεκτες και ευχαριστω!!

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεκτο και το build που εγραψα ειναι γεγονος αλλα δεν παυει να κανει την δουλεια του!!Δεν υπαρχει θεμα παρεξηγησης!! :) εξαλλου και εγω δεν ειμαι τοσο καλος οποτε εμπειριες και συμβουλες ειναι ευπροσδεκτες και ευχαριστω!!

Με τον καιρο ερχεται η σοφια :P το build σου τωρα μπορει να δουλευει αλλα οταν θα εισαι 30 λεβελ και καμια 300-400 + νικες θα δεις...

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

επαιξα ενα ap yi στο δευτερο account για να ανεβω κανα λεβελ και εκανα quadra αλλα δε πιστευω οτι ο ap yi ειναι για πραπανω απο 10 η για κανα τρολλ παιχνιδι..

Δημοσ.

Με τι build και πως ακριβως εκανες το quadra;

Εμενα μου τη σπαει πως εαν αγοραζεις αποκλειστικα αντικειμενα για ability, τοτε δεν εχεις καθολου AS και δυσκολα κανεις kill.

Δημοσ.

Με τον καιρο ερχεται η σοφια :P το build σου τωρα μπορει να δουλευει αλλα οταν θα εισαι 30 λεβελ και καμια 300-400 + νικες θα δεις...

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δλδ εχω να κανω αλλες 150 νικες...κοντα ειμαι!! :Ρ

Δημοσ.

Το AS δεν ειναι το καλυτερο και must στατιστικο στο παιχνιδι. Δεν λεει τιποτα να εχεις 2.5 AS και να εχεις 100 dmg.

Τα kill στον ap yi ειναι με το q και οχι με τα autoattacks.

Δημοσ.

Ενα q εκανα και ειχα rabadons relays και void staff.

αυτο που λεει ο pipiris το εχω δε σε πολλους που ξεκινανε βγαζουν zeal η ακομα και phantom χωρις να εχουν καθολου damage.Θεωρω οτι αυτο ειναι λαθος.

Δημοσ.

Ειναι Best of Five, οποτε λιγο fun δεν ειναι κακο.

Συμφωνω απολυτα. Δε ξερω αν ειδε κανεις πριν λιγες μερες το game fnatic vs sk στο berlin campus party, αλλα ειχε πεσει τρελο trolling απο τους fnatic και ειχα πεθανει στα γελια. Τελικα κερδισαν και παλι.

Δημοσ.

Συμφωνω απολυτα. Δε ξερω αν ειδε κανεις πριν λιγες μερες το game fnatic vs sk στο berlin campus party, αλλα ειχε πεσει τρελο trolling απο τους fnatic και ειχα πεθανει στα γελια. Τελικα κερδισαν και παλι.

Λογικα αυτα δεν θα ανεβουν youtube να μπορεσουν να τα δουν και αλλοι?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...