Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι θα γινει με ολους τους 30 level που κανουν πολλαπλα accounts και παιζουν με εμας τους low level;

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ΔΕΝ παίζεις χαρακτήρα πρώτη φορά σε normal match' date=' οι άλλοι δε σου φταίνε τίποτα να τους σπας τα νεύρα. Προσωπικά ακόμα και tank να παίζω δεν τολμώ να μπω σε normal αν δεν κάνω carry μερικά bot matches. Τότε θα ξέρω πως 1) έχω μάθει στοιχειωδώς και τα κουμπάκια αλλά και τα όρια του χαρακτήρα 2) έχω βρει ένα τουλάχιστον viable early game build. Ακόμα κι έτσι, με νέο χαρακτήρα έχω αρκετά θέματα τις πρώτες 3 - 4 φορές.

Επίσης σήμερα έκανα με Irelia 5-10-27, η πρώτη παγκοσμίως Irelia support.[/quote']

Στα λογια μ ερχεσαι!!!

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Μου εχει τυχει σε 2-3 παιχνιδια ρανκ τωρα τελςυταια που παιζω με καταρινα' date='παμε να ξεκινησουμε fight κανει ενας αντιπαλος την πατατα και ερχετε 1v5 παιρνω το κιλλ και λενε noob,troller και ολα τα καλα και λενε να με κανουν report πως κανω πολλα ks ενω εχω παρει τα περισσοτερα κιλλ απο το αντιπαλο mid σε αλλο παιχνιδι ερχετε να κανει gank ο jungler αποτυγχανει παταγοδος και μενει στο lane μου μου παιρνει καμια 10-15 creep και το κανει 2-3 φορες,με κραζει αν εχω πχ 25 min 80-90 farm και οταν παω να παρω τα wraith με λεει φυγε απο την ζουγκλα μου.

Στα ρανκ με βαζουν με παιχτες βλεπω με μολις καμια 200 νικες σε κανονικο,βλεπω στο lolking εχουν και περισσοτερες ηττες,εγω στο κανονικο εχω γυρω στις 650 νικες νομιζω και καπου 600 ηττες,δεν επρεπε να με βαζει με παιχτες με παρομοια stats?ή βλεπςι μονο το ελο των ρανκς;

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Αν ο champion σου αρεσει,τον εχεις ψαξει δηλαδη ειναι και λιγο δυνατος νιωθεις και λιγο και πρωτη φορα να παιζεις ειναι δυσκολο να feedαρεις.

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App[/quote']

Μονο το elo των ranked..στα νορμαλ σε βαζει με παρομοια περιπου...

Δημοσ.

Παντως σχετικα με αυτο που λενε για εναν αγνωστο χαρακτηρα, εγω παιζω κανονικα στο normal. Με τον garen τη πρωτη φορα ειχα 30+ kills.

Απλα παντα διαβαζω ορισμενα builds απο mobafire και τι κανει το καθε spell για να εχω μια γενικη αποψη.

Δημοσ.

Προσωπικα, πιστευω οτι αυτο το παιξτε τα παντα με botακια κανει κακο, γιατι ετσι ο κοσμος δε μαθαινει οντως τον ηρωα.

Να μπεις ενα bot/custom να δεις λιγο τα skills, ok , αλλα σιγα τα νορμαλ. Νορμαλ ειναι για ονομα.

Αν σε flameαρουν εκει χωρις να κανεις χοντρες πατατες (πχ να πηγαινεις και να πεθαινεις χωρις λογο) φταινε αυτοι.

Γι αυτο λεγονται νορμαλ. Αμα θελουν tryhardιες να πανε ranked, γι αυτο υπαρχει

• Like 1
Δημοσ.
Προσωπικα' date=' πιστευω οτι αυτο το παιξτε τα παντα με botακια κανει κακο, γιατι ετσι ο κοσμος δε μαθαινει οντως τον ηρωα.

Να μπεις ενα bot/custom να δεις λιγο τα skills, ok , αλλα σιγα τα νορμαλ. Νορμαλ ειναι για ονομα.

Αν σε flameαρουν εκει χωρις να κανεις χοντρες πατατες (πχ να πηγαινεις και να πεθαινεις χωρις λογο) φταινε αυτοι.

Γι αυτο λεγονται νορμαλ. Αμα θελουν tryhardιες να πανε ranked, γι αυτο υπαρχει[/quote']

Και εγω αυτο πιστευω γιατι στα νορμαλ πιο ευκολα μαθαινεις τα σκιλλ γιατι τα μποτ εχουν στανταρ κινησεις και μετα στο κανονικο περιμενεις να κανουν το ιδιο και οι αντιπαλοι.

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Δεν ξερω ρε παιδες..

Δεν ξερω ρε παιδες..εμενα με ενοχλει να μπαινω να παιξω ενα normal game μιας και δεν ειμαι σε τοσο υψηλο επιπεδο και επειδη του βαρεσε του ενος να δοκιμασει τον champion πρωτη φορα σε pvp να περνει στον λαιμο του και ολους του αλλους επειδη δεν εχει ιδεα πως να τον χειριστει.

Δημοσ.

βαριεμαι το ranked για ενα λογο, ειχα ορεξη να μπιπ με victor mid και λεω ας παω ranked, λεω mid λενε Ok Περνω victor lock και αμεσως με λενε troll και report me after +ingame το ιδιο και στο all chat

αλλα στο τελος τιποτα γιατι ειχα θετικο score και νικησαμε.

πολυ κλαψα για το τιποτα

Δημοσ.

Εγω παντως εχω φαει και ban μια μερα και ειμαι περηφανος!!! :ρ

Δημοσ.

Γινεται να φας ban σε ranked επειδη δεν εχεις καλο σκορ; Λογικο ειναι καποιοι να εχουν αρνητικο ισοζυγιο..

Δημοσ.
Γινεται να φας ban σε ranked επειδη δεν εχεις καλο σκορ; Λογικο ειναι καποιοι να εχουν αρνητικο ισοζυγιο..

Εξαρταται με ποιους θα πεσεις και την εκβαση του game

Δημοσ.

Εξαρταται βεβαια και με τους υπευθυνους του παιχνιδιου.. Δε σημαινει οτι επειδη θα κανεις καποιον report, οτι θα φαει και ban.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...