Tmark Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Spell vamp είναι το αντίστοιχο του lifesteal στο basic attack σου, για τα abilities σου όμως. Δηλαδή ανάλογα το damage που θα σκάσεις παίρνεις ένα ποσοστό health πίσω. Για μερικά AP carry είναι must το spell vamp. Ο Galio είναι o καλύτερος champion για να κάνεις shutdown AP carries στο mid, λόγω του high magic resistance που ανεβάζει. Τα magic και armor penetration δεν είναι αύρες, με την έννοια ότι δεν παίρνει κάποιος σύμμαχος σου τα ποσοστά σου. Αυτό που λες για τον Karthus ισχύει.
Πρέμιουμ Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 2-3 πράγματα πρέπει να ξέρεις για να νικήσεις. Δεν είναι δα και επιστήμη 1:Μην΄αφήνεις τον αντίπαλο να φαρμάρει πολύ 2:Σωστή τοποθέτηση wards 3:Σωστό φάρμινγκ και σωστή διαχείριση των abilities 4:Σωστό build στους champions. Π.χ μην παίζεις καταρίνα atack damage Βέβαια αυτά δεν είναι τόσο εύκολο να τα κάνεις στην πράξη. Εγώ παίζω 4 μήνες σε λογικά πλαίσια και είμαι lvl 29
pipiris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 http://www.surrenderat20.net/2012/08/psa-suspensions-being-issued-for-false.html#more Για τα παιδια που γουσταρουν να σπαμαρουν το report button
Tobajara Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Πρέπει να ξέρεις να ξεχωρίζεις ανάμεσα στον κακό παίκτη και το κακό παιχνίδι. Αν ο άλλος δε νιώθει, δεν κοιτάει το χάρτη, παίρνει κακές θέσεις και τον μαγκώνουν, είναι ο ξάδερφος του Γιώργου του Μπούκα και κάνει ντου συνέχεια, δε δείχνω έλεος. Αν ο αλλος απλά δεν του κάθεται το ματς, γράφει deaths αλλά το παλεύει, συμμετέχει στα team fights και βοηθάει, φαίνεται. Το πρόβλημα είναι πως πολλοί δε βλέπουν, είτε από τσαντίλα είτε από χαζομάρα, και κυρίως δε φάινεται στο log και το report session. 2
Myro Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Σωστή κίνηση. Έχει παραγίνει το κακό με τον κάθε εξυπνάκια που χρησιμοποιεί το report ως απειλή.
ssns Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Πρέπει να ξέρεις να ξεχωρίζεις ανάμεσα στον κακό παίκτη και το κακό παιχνίδι. Αν ο άλλος δε νιώθει' date=' δεν κοιτάει το χάρτη, παίρνει κακές θέσεις και τον μαγκώνουν, είναι ο ξάδερφος του Γιώργου του Μπούκα και κάνει ντου συνέχεια, δε δείχνω έλεος. Αν ο αλλος απλά δεν του κάθεται το ματς, γράφει deaths αλλά το παλεύει, συμμετέχει στα team fights και βοηθάει, φαίνεται. Το πρόβλημα είναι πως πολλοί δε βλέπουν, είτε από τσαντίλα είτε από χαζομάρα, και κυρίως δε φάινεται στο log και το report session.[/quote'] Πολυ σωστος!!! Ποια ειναι οι γνωμη σας γενικα για μερικους παικτες οι οποιοι περνουν πρωτη φορα champion και μπαινουν pvp?προσωπικα πρωτα παιζω με τα bot ευκολα-δυσκολα για να δοκιμασω εναν παικτη πριν μπω pvp. Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App 1
pipiris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δεν ειναι λογος για report επειδη ο αλλος δοκιμαζει και ετσι και αλλιως τα παιχνιδια με bot δν ειναι και τπτ σοβαρο απλα τα skill βλεπεις. Βλεπω αλλους να λενε: πο εκανα 18/1/10 με τον ταδε champ ΣΕ BOT GAME αρα ειναι op. Και τα κορυφαια ειναι οταν κανουν report intentional feeding κατι score τυπου 4/5, 7/10 η ακομα και 8/4. Επισης αλλα report οπως επειδη πηρε καποιον champ που δε γουσταρε ο αλλος, report επειδη εδωσε FB και αλλα ωραια.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 2-3 πράγματα πρέπει να ξέρεις για να νικήσεις. Δεν είναι δα και επιστήμη 1:Μην΄αφήνεις τον αντίπαλο να φαρμάρει πολύ 2:Σωστή τοποθέτηση wards 3:Σωστό φάρμινγκ και σωστή διαχείριση των abilities 4:Σωστό build στους champions. Π.χ μην παίζεις καταρίνα atack damage Βέβαια αυτά δεν είναι τόσο εύκολο να τα κάνεις στην πράξη. Εγώ παίζω 4 μήνες σε λογικά πλαίσια και είμαι lvl 29 Και φυσικα μετα απο 4 ωμηνες παιχνιδιου δινεις συμβουλες πως να παιζεις λολ.Καταλαβα ,οταν αρχισεις να παιζεις ρανκ θα τους λες ολους τρολλ και θα εισαι παντα αυτος που δεν θα κανει λαθοι
ssns Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δεν ειναι λογος για report επειδη ο αλλος δοκιμαζει και ετσι και αλλιως τα παιχνιδια με bot δν ειναι και τπτ σοβαρο απλα τα skill βλεπεις. Βλεπω αλλους να λενε: πο εκανα 18/1/10 με τον ταδε champ ΣΕ BOT GAME αρα ειναι op.Και τα κορυφαια ειναι οταν κανουν report intentional feeding κατι score τυπου 4/5' date=' 7/10 η ακομα και 8/4. Επισης αλλα report οπως επειδη πηρε καποιον champ που δε γουσταρε ο αλλος, report επειδη εδωσε FB και αλλα ωραια.[/quote'] Για να μην παρεξηγηθω, δεν με ενοχλει αυτο αλλα με οσους τετοιους εχω παιξει περνοντας για πρωτη φορα champ σε pvp το μονο που κανουν ειναι να feddaroun και να μ λενε σαν δικαιολογια οτι παιζουν πρωτη φορα.ποιος ο λογος εγω και οι υπολοιποι να παλευουμε μονοι μας και ο αλλος να τους feedarei τζαμπα? Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
pipiris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μα και practice με bots να εκαναν δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα μεχρι να μαθει τα matchups και τα ορια του champ. Τωρα αν κανουν ηλιθια dives και δεν προσεχουν τι γινεται στον υπολοιπο χαρτη ειναι αλλο θεμα και οχι θεμα πρωτιας. Ποτε μη ξεχναμε οτι ολοι κανουν κακα παιχνιδια και το να τους βριζουμε δεν βοηθαει.
ssns Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Μα και practice με bots να εκαναν δεν νομιζω να εχει μεγαλη διαφορα μεχρι να μαθει τα matchups και τα ορια του champ.Τωρα αν κανουν ηλιθια dives και δεν προσεχουν τι γινεται στον υπολοιπο χαρτη ειναι αλλο θεμα και οχι θεμα πρωτιας. Ποτε μη ξεχναμε οτι ολοι κανουν κακα παιχνιδια και το να τους βριζουμε δεν βοηθαει. Ενταξει συμφωνω δν λεω αλλα μιλαμε τωρα για παικτες με αρκετα wins παραπανω απο οτι εγω σε normal games..προσωπικα παντα παιζω με τα bot πρωτα συνηθως τα δυσκολα για να δοκιμασω τον champ και να εχω μια πρωτη εντυπωση απο τα skills του. Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
koularasss Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μου εχει τυχει σε 2-3 παιχνιδια ρανκ τωρα τελςυταια που παιζω με καταρινα,παμε να ξεκινησουμε fight κανει ενας αντιπαλος την πατατα και ερχετε 1v5 παιρνω το κιλλ και λενε noob,troller και ολα τα καλα και λενε να με κανουν report πως κανω πολλα ks ενω εχω παρει τα περισσοτερα κιλλ απο το αντιπαλο mid σε αλλο παιχνιδι ερχετε να κανει gank ο jungler αποτυγχανει παταγοδος και μενει στο lane μου μου παιρνει καμια 10-15 creep και το κανει 2-3 φορες,με κραζει αν εχω πχ 25 min 80-90 farm και οταν παω να παρω τα wraith με λεει φυγε απο την ζουγκλα μου. Στα ρανκ με βαζουν με παιχτες βλεπω με μολις καμια 200 νικες σε κανονικο,βλεπω στο lolking εχουν και περισσοτερες ηττες,εγω στο κανονικο εχω γυρω στις 650 νικες νομιζω και καπου 600 ηττες,δεν επρεπε να με βαζει με παιχτες με παρομοια stats?ή βλεπςι μονο το ελο των ρανκς; Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Ενταξει συμφωνω δν λεω αλλα μιλαμε τωρα για παικτες με αρκετα wins παραπανω απο οτι εγω σε normal games..προσωπικα παντα παιζω με τα bot πρωτα συνηθως τα δυσκολα για να δοκιμασω τον champ και να εχω μια πρωτη εντυπωση απο τα skills του. Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App Αν ο champion σου αρεσει,τον εχεις ψαξει δηλαδη ειναι και λιγο δυνατος νιωθεις και λιγο και πρωτη φορα να παιζεις ειναι δυσκολο να feedαρεις. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Tobajara Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 ΔΕΝ παίζεις χαρακτήρα πρώτη φορά σε normal match, οι άλλοι δε σου φταίνε τίποτα να τους σπας τα νεύρα. Προσωπικά ακόμα και tank να παίζω δεν τολμώ να μπω σε normal αν δεν κάνω carry μερικά bot matches. Τότε θα ξέρω πως 1) έχω μάθει στοιχειωδώς και τα κουμπάκια αλλά και τα όρια του χαρακτήρα 2) έχω βρει ένα τουλάχιστον viable early game build. Ακόμα κι έτσι, με νέο χαρακτήρα έχω αρκετά θέματα τις πρώτες 3 - 4 φορές. Επίσης σήμερα έκανα με Irelia 5-10-27, η πρώτη παγκοσμίως Irelia support. 1
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 ΔΕΝ παίζεις χαρακτήρα πρώτη φορά σε normal match, οι άλλοι δε σου φταίνε τίποτα να τους σπας τα νεύρα. Προσωπικά ακόμα και tank να παίζω δεν τολμώ να μπω σε normal αν δεν κάνω carry μερικά bot matches. Τότε θα ξέρω πως 1) έχω μάθει στοιχειωδώς και τα κουμπάκια αλλά και τα όρια του χαρακτήρα 2) έχω βρει ένα τουλάχιστον viable early game build. Ακόμα κι έτσι, με νέο χαρακτήρα έχω αρκετά θέματα τις πρώτες 3 - 4 φορές. Επίσης σήμερα έκανα με Irelia 5-10-27, η πρώτη παγκοσμίως Irelia support. Αν ξερεις τα βασικα του lol,τα normals ειναι σαν να παιζεις με bots.Γιατι τι νομιζεις οτι παιρνουν οι αντιπλοι σου,παικτες που ξερουν.Πλεον Νορμαλ = τεστ. 1
παπι Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Ο Galio είναι o καλύτερος champion για να κάνεις shutdown noob AP carries στο mid, λόγω του high magic resistance που ανεβάζει. fixed Btw Σε περιπτωση που καποιος mid carry εχει counter (που προσωπικα δεν θα ελεγα τον galio counter) τοτε αντι να προσπαθει να τον φαει (με αποτελεσμα να ψοφαει) ας πουσαρει λιγο και επειτα gank bot. Αν κανεις 5-6 gank μεχρι το 15 τοτε το ad carry σου θα feedαριστει (ειτε με κιλ ειτε με ασιστ)
Προτεινόμενες αναρτήσεις