koularasss Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Οσα περισσοτερα ip κοστιζει ενας champion, τοσο καλυτερος ειναι; Αγορασα τον karthus, αλλα μαπα τον καρπουζι.. αν τον παιξεις πιο πολυ και τον μαθεις λιγο θα δεις ποσο δυνατος ειναι.
A7X. Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εμένα μου έκανε εντύπωση η Diana αλλά και η Janna με την οποία έπαιξα για πρώτη φορα. Με την Diana είχα προβλήματα στο top lane στο early game απέναντι σε χαρακτήρες με step αλλά γενικά μου ταίριαξε πολύ στο στυλ παιχνιδιού.
Spartan117 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 αν τον παιξεις πιο πολυ και τον μαθεις λιγο θα δεις ποσο δυνατος ειναι. http://www.youtube.com/watch?v=kD_xWrhZ8yI Λίγο πιο σοβαρά ... Ο Karthus είναι όντως ένα από τα πιο δυνατά αν όχι το πιο δυνατό AP Carry late game, αρκεί να το έχεις με το farm.
ssns Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ποιο σπαστικη ulti απο karthus,trynda δεν νομιζω πως υπαρχει... Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App 1
Πρέμιουμ Μέλος Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Εμένα μου έκανε εντύπωση η Diana αλλά και η Janna με την οποία έπαιξα για πρώτη φορα. Με την Diana είχα προβλήματα στο top lane στο early game απέναντι σε χαρακτήρες με step αλλά γενικά μου ταίριαξε πολύ στο στυλ παιχνιδιού. Φίλε diana είναι jungler όχι off-tank όπως οι περισσότεροι τοπ χαρακτήρες αν τον παιξεις πιο πολυ και τον μαθεις λιγο θα δεις ποσο δυνατος ειναι. Χα, Κάρθους. Από τους πιό δύσκολους αλλά πολύ καλό late game.Θέλει αρκετό χρόνο να μάθεις τέτοιους παίκτες
Tobajara Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ο Karthus είναι χρήσιμος όχι για το ulti ή το φράγμα του (που λίγοι ξέρουν ή μπορούν να το χρησιμοποιήσουν σωστά) αλλά για τον κύκλο του. Αν για κάποιο λόγο μπλέξεις σε team fight εκεί μέσα την έκατσες, και με την ακτίνα του αποφεύγεται πολύ δύσκολα. Μόνο με συνεχές harass αντιμετωπίζεται νομίζω, από ranged carry ή στη χειρότερη από gap closer.
nrkmaiden Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Η diana παει παντου. Απλα εμενα δε μ αρεσει ως jungler τη θελω mid η top και late game θα εχω 270 300 cs θα ειμαι δηλ σχεδον full build χωρις να υπολογισουμε καν καποιο κιλλ... απλα πρεπει να υπαρχει tanky jungle.... Η passive της θελει νερφαρισμα οπωσδηποτε...
Atallos1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δεν ειναι επιστημη το LoL , ουτε και θα γινει ποτε Δεν διαφωνω οτι σε τοπ επιπεδο ειναι αλλιως πραγματα φυσικα Αλλα σε καποια θεματα τα πραγματα ειναι πολυ απλα
pipiris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δεν ειναι επιστημη το LoL , ουτε και θα γινει ποτε Δεν διαφωνω οτι σε τοπ επιπεδο ειναι αλλιως πραγματα φυσικα Αλλα σε καποια θεματα τα πραγματα ειναι πολυ απλα Σε τοπ επιπεδο ειναι επιστημη, αλλα συμφωνω οτι σε νορμαλ και low elo: kassadin rapes. Οχι μονο λογω skill set αλλα και οτι σχεδον κανεις δε ξερει πως να παιξει εναντιον του.
Atallos1 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ειπα kassadin rapes karthus Δεν μιλησα γενικα Το matchup ειναι εξαιρετικα απλο και προφανες
Zahariel Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Unless you think outside of the box. Παιξε AD runes στον Karthus, παρε ενα Negatron νωρις. Και την Ανιβια κανει counter o kassadin αλλα ο froggen επαιξε ad runes, chalice και κερδισε. Μην κολλατε
pipiris Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Unless you think outside of the box. Παιξε AD runes στον Karthus, παρε ενα Negatron νωρις. Και την Ανιβια κανει counter o kassadin αλλα ο froggen επαιξε ad runes, chalice και κερδισε. Μην κολλατε Καλα οταν το ειχα δει να το κανει πρωτη φορα αυτο με τα ad runes+masteries λεω μεσα μου WTF λες να πιασει? Λυπηθηκα τον καημενο τον kassadin τελικα. Το chalice ειναι κλασσικο item που παιρνει στο γαμωπουλι.
Luxx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) πρωτα να παιζεις τους ηρωες οταν ειναι δωρεαν και αν σαρεσει καποιος τον αγοραζεις Σωστο αυτο που λες. Απλα ειδα οτι τον ειχαν αρκετοι, ειχε και καλη ulti και λεω θα μαμαει.. Οχι οτι δεν ειναι καλος, απλα δεν ειναι του στυλ μου.. Γενικα εμενα μου αρεσουν χαρακτηρες με τρελο attack speed και εαν γινεται να εχουν και καποιο stun ή slow. Υπαρχουν τετοιοι; Ειναι οι assassin ή οι fighters; Και τι ειναι το AP carry; Γενικα το lol ειναι πιο περιπλοκο απο το dota. Υπαρχουν 2 armor που θα πρεπει να τα ανεβαζεις αναλογα με τους αντιπαλους, και εχει και διαφορα dmg.. Τελος, τα recommended items δεν εχουν καποια λογικη. Παρατηρω οτι σε μαγους σου δινει αντικειμενα που ανεβαζουν μονο το spell resistance και σε fighters αντικειμενα που ανεβαζουν το physical resistance, χωρις να ειναι σωστο. Οσο για τον kassadin που τον πηρα μια φορα τωρα που τον εχει free, μου φανηκε απο τους χειροτερους που εχω παιξει. Ακομα και απο alistar και tristana που δινει free. Απο τους καλυτερους για εμενα ειναι master yi, shen lee και garen. Ποια η γνωμη σας για τον galio; Ειναι αρκετα ακριβος champion και μου κανει εντυπωση, μιας και ειναι απο τους αρχικους, που λογικα θα επρεπε να ειχε πεσει λιγο η τιμη του. **** 2 ακομα αποριες που μου ηρθαν τωρα. Τι ακριβως ειναι το spell vamp; Το διαβασα στα αγγλικα, αλλα δε το καταλαβα! Επισης, το magic penetration, οπως και το armor penetration, ειναι αυρες; Δλδ εαν πατησω την ulti του karthus απο την βαση μου, θα ισχυει το magic penetration; Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2012 από Luxx
Προτεινόμενες αναρτήσεις