Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γιατι λιγο πριν κερδισουμε το παιχνιδι οι αντιπαλοι κανουν vote για surrender; Παιρνουμε ετσι λιγοτερο exp και ip;

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εισαι σιγουρος?

Αμα δεν εχεις τον παιχτη, τον δινει μαζι με το skin.

Οπως εγινε και με την Cassiopeia για οσους δεν την ειχαν.

Πηγαινε στο προφιλ σου, champions--> owned και δες αν εχεις tristana και Alistar.

Δημοσ.
Παιδια εκανα λικε στο φβ του λολ για να παρω τριστανα και αλισταρ...πηρα μονο δυο σκινς της τριστανα και ενα του αλισταρ....δεν δινουν και τους παικτες μαζι??????

Πως εγινε αυτο?τα δινουν free?για να παρεις τα skins πρεπει να εχεις τους champions

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Εκανα και εγω like, μονο για το skin λεει, αλλα θα πρεπει πρωτα να αγορασω την tristana για να παρω και το skin.

Εμενα μου δινει μονο 1 skin και τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Τα δινουν free σε οσους εχουν κανει like στο fb τους?

Γιατι λιγο πριν κερδισουμε το παιχνιδι οι αντιπαλοι κανουν vote για surrender; Παιρνουμε ετσι λιγοτερο exp και ip;

Απλα για να σε ξενερωσουν...χαχα!!!οχι ενταξει κανουν vote οταν δεν εχουν καμια ελπιδα να ανατρεψουν το παιχνιδι στα kills..

Δημοσ.

Τελικα πηρα τον alistar και το skin του.

Αλλα με την tristana υπαρχει προβλημα, ισως και να κολλησε..

Παταω like, μου βγαζει να επιλεξω region, και μετα μου βγαζει αυτη τη σελιδα :

http://www.webpagesc...-817201235157AM

*** Ακυρο! Μολις πηρα και την tristana μαζι με το skin της! Απλα ειχα το extension "facebook disconnect" και δε λειτουργουσε σωστα η σελιδα.. Λολ.. ***

Δημοσ.
Τελικα πηρα τον alistar και το skin του.

Αλλα με την tristana υπαρχει προβλημα' date=' ισως και να κολλησε..

Παταω like, μου βγαζει να επιλεξω region, και μετα μου βγαζει αυτη τη σελιδα :

http://www.webpagescreenshot.info/img/529919-817201235157AM

Ποιο skin εχει για ali?

Δημοσ.

Eγω θα σου μιλησω με τονους εμπειριας. Αν θες ακους.

Runes:

AD Reds ΑS Reds

Armor Yellows ενναλακτικα Armor Yellows

MR Blues MR Blues

MS Quints AD Reds

To δευτερο ειναι κυριως για πιο δυσκολα match up (βλεπε yorick - olaf κλπ) που θα παιζεις μαπες πιο πολυ.

Μasteries:

9 - 14 - 7

http://leaguecraft.c...030030000000000

Items:

99% Boots 3(4) Potions.

Core: Trinity Force, Wits End, Randuins, Mercs/ Tabi. Με οποια σειρα χρειαζεται. (Νωρις armor απεναντι σε ad, νωρις wits end απεναντι σε ap κλπ)

Luxury: Guardian Angel, Force of Nature, Warmog's - Atma's, Frozen Heart, Madred's Bloodrazor, Bloodthirster, διαλεξε 2 αναλογα τι χρειαζεσαι.

Για τους ρούνους, δεν έχω IP αυτές τις μέρες οπότε συμβιβάζομαι με ό,τι έχω, αλλά το AS reds μου αρέσει και θέλω να το εφαρμόσω. Ξέρω ότι AS quints βγάζουν περισσότερο από reds οπότε θα το τουμπάρω με την πρώτη ευκαιρία. Από flat AD προτιμώ ArPen, οπότε θα το δοκιμάσω έτσι και βλέπω. Τα masteries που προτείνεις τα χρησιμοποιώ στον Cho μου, με τις απαιτούμενες αλλαγές, οπότε αφού λες πως είναι viable τα άλλαξα ήδη στην Irelia.

Για τις μπότες το ξέρω πως όλος ο σοβαρός κόσμος έτσι ξεκινά αλλά με την Irelia δε με βόλεψαν τόσο όσο με άλλους χαρακτήρες (πχ Pantheon), αλλά θα το προσπαθήσω. Για τα αντικείμενα και τη σειρά τους συμφωνώ, έτσι την παίζω με αλλαγές στη σειρά ανάλογα με το παιχνίδι και το ρόλο μου, ενώ με Doran's Shield επιτέλους έγινε viable το Trinity σαν πρώτο αντικείμενο.

Πιστεύω πως τα περισσότερα προβλήματά μου με την Irelia οφείλονται στον τρόπο που την παίζω early game. Ακόμα μαθαίνω. Και επίσης όποτε έχεις διάθεση να μου δείξεις κάποια πράγματα in game μίλα μου να παίξουμε κανένα ματς.

Δημοσ.

Τα AD Reds τα χρησιμοποιω εδω και καιρο επειδη μπορεις με αυτα να κανεις 1 shot τα ranged minions με το ulti στο lv6.

Νομιζω με τα Arpen δεν μπορεις. (τουλαχιστον δεν μπορουσες πριν το stat buff )

Επισης απλα οσο εχω παιξει Ιρελια δεν μπορω χωρις ms quints.

West, μεχρι να παρω τα ms υπεφερα. Ειναι πολλη δυναμη το ms στην ιρελια.

Ειναι και θεμα εμπειριας. Εγω στο 70% των παιχνιδιων μου στα πρωτα 2 b εχω Phage, Doran's Shield και lv2 boots.

Kαι μετα rushαρω trinity.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...