Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχεις σκιν = εισαι προ

Εχω της cassiopia...πιανομαι για pro???

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ιδιως αν ειναι το free που εδωσαν στον east = autowin

Δημοσ.

ειρωνικα το ειπε... δεν συμαινει πως το καθε 15χρονο που ειναι donator ειναι και pro..

Δημοσ.

παιξτον ap να δεις,εμενα επεσα το ιντερνετ μολις διαλεγα champion και μου πηρε τον yi ειχα τα παντα σε ap και πηρα αρκετα ευκολα εναν brand ειχε και skin οποτε λιγο δυσκολο να ηταν noobas.

Εχεις σκιν = εισαι προ

Μπορεί να μην είμαι Pro παίχτης στο LoL αλλά ομολογώ ότι πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο ότι όποιος έχει skin είναι Pro (από όσο γνωρίζω το skin το αγοράζεις με κανονικά χρήματα δεν προσθέτει stats είναι απλά διακοσμητικό και αλλάζει την εμφάνιση του ήρωα).

Δεν σημαίνει ότι όποιος έχει skin είναι φοβερός παίκτης και ένας noobas μπορεί να αγοράσει skin αλλά αυτό δεν τον κάνει αυτομάτως Pro .

Για να γίνει κάποιος Pro πρέπει να έχει ξοδέψει πάρα πολλές ώρες στο παιχνίδι (όχι afk αλλά ενεργός) να έχει δοκιμάσει όλους του πιθανούς συνδυασμούς.

Practice makes perfect (που λένε και οι Αγγλοι)

Φιλικά πάντα

Δημοσ.

good lord, τι sarcasm detection fail ήταν αυτό...

Αισθανομαι οπως στο Big Bang Theory με τον Σελντον που ηθελε πινακιδα για τον σαρκασμο :P

Δημοσ.

Correction

Κατά την ταπεινή μου γνώμη θα μπορούσε γραφτεί κάπως καλύτερα όπως π.χ με συνοδεία κάποιου emοticon ή όπως κάνουν και οι άγγλοι - αμερικάνοι σε παρένθεση στο τέλος (π.χ sarcasm intended) ή κάτι αντίστοιχο με το να είναι έτσι ξερό (έχεις skin=είσαι Pro) δημιουργεί λάθος εντυπώσεις αλλιώς ακούγεται αν το πεις face2face και αλλιώς αν το γράψεις στο internet. (δεν λέω να κάτσει κάποιος να κάνει ολόκληρη έκθεση).

Pipiris χωρίς παρεξήγηση φιλικά αναφέρω τα παραπάνω.

Δημοσ.

Καλα φυσικα και δεν παρεξηγω σιγα το πραγμα. Απλα μου εκανε εντυπωση οτι δεν εγινε αντιληπτος ο σαρκασμος γτι καπως ετσι το λεω και face2face, δηλαδη τελειως ξερα.

Anyway μπλεξαμε τα μπουτια μας :P

Δημοσ.

Φυσικα και δεν μιλαω σοβαρα για το skin της cassiopia(και ναι ειναι το free :P).Το skin δεν κανει καποιον pro player.πρεπει να εχεις διαθεσει χρονο πανω στο παιχνιδι και να εισαι ετοιμος να διαθεσεις και αλλο.ο καθενας ομως οπως το βλεπει.

Δημοσ.

Καλα φυσικα και δεν παρεξηγω σιγα το πραγμα. Απλα μου εκανε εντυπωση οτι δεν εγινε αντιληπτος ο σαρκασμος γτι καπως ετσι το λεω και face2face, δηλαδη τελειως ξερα.

Anyway μπλεξαμε τα μπουτια μας :P

Όντως τα μπλέξαμε τα μπούτια μας ^_^

Φυσικα και δεν μιλαω σοβαρα για το skin της cassiopia(και ναι ειναι το free :P).Το skin δεν κανει καποιον pro player.πρεπει να εχεις διαθεσει χρονο πανω στο παιχνιδι και να εισαι ετοιμος να διαθεσεις και αλλο.ο καθενας ομως οπως το βλεπει.

Συμφωνό 100% εξάσκηση, εξάσκηση και εξάσκηση. :-)

Δημοσ.

Εχεις σκιν = εισαι προ

Μπορεί να μην είμαι Pro παίχτης στο LoL αλλά ομολογώ ότι πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο ότι όποιος έχει skin είναι Pro (από όσο γνωρίζω το skin το αγοράζεις με κανονικά χρήματα δεν προσθέτει stats είναι απλά διακοσμητικό και αλλάζει την εμφάνιση του ήρωα).

Δεν σημαίνει ότι όποιος έχει skin είναι φοβερός παίκτης και ένας noobas μπορεί να αγοράσει skin αλλά αυτό δεν τον κάνει αυτομάτως Pro .

Για να γίνει κάποιος Pro πρέπει να έχει ξοδέψει πάρα πολλές ώρες στο παιχνίδι (όχι afk αλλά ενεργός) να έχει δοκιμάσει όλους του πιθανούς συνδυασμούς.

Practice makes perfect (που λένε και οι Αγγλοι)

Φιλικά πάντα

ηρεμησε ρε φιλε,δεν ειπα και κατι κακο,και δεν ειπα οτι αν εχεις σκιν εισαι παντα προ αλλα λεω συνηθως για να παρεις σκιν πρεπει να ξες καποια πραγματα για τον συγκεκριμενο champ,δεν πας στο ντυκου να παρεις σκιν για καποιον που δεν ξες.διαβασε αυτα που υπογραμισες.

Δημοσ.

ηρεμησε ρε φιλε,δεν ειπα και κατι κακο,και δεν ειπα οτι αν εχεις σκιν εισαι παντα προ αλλα λεω συνηθως για να παρεις σκιν πρεπει να ξες καποια πραγματα για τον συγκεκριμενο champ,δεν πας στο ντυκου να παρεις σκιν για καποιον που δεν ξες.διαβασε αυτα που υπογραμισες.

Αγαπητέ φίλε θα σου συνιστούσα να ξαναδιαβάσεις ποιο προσεχτικά το πoστ μου δεν αναφέρω πουθενά ότι είπες κάτι κακό και ούτε γράφω με το caps lock ενεργό (όπου σύμφωνα με την netiquette θα ήταν σαν να φωνάζω δυνατά και αυτό θα σήμαινε ότι δεν θα ήμουν ήρεμος) συνεπώς σε ήρεμο τόνο είναι όλο το πoστ.

Φιλικά πάντα

Δημοσ.

Παιδια εκανα λικε στο φβ του λολ για να παρω τριστανα και αλισταρ...πηρα μονο δυο σκινς της τριστανα και ενα του αλισταρ....δεν δινουν και τους παικτες μαζι??????

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...