Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από αρκετό πειραματισμό και αποτυχημένο laning, βρήκα starting item που με βολεύει με την Irelia - το noobάδικο Doran's Shield. Και armor και health regen και health, πράγμα που μου δίνει ακόμα καλύτερο sustain ακόμα και σε AP αντίπαλο. Ξέρω πως το must είναι cloth armor + 5 pots αλλά δε μπορώ να παίξω σωστά για κάποιο λόγο. Δοκίμασα cloth + pots, boot + pots, health regen gem (rush Force of Nature), health gem (rush Randuin's ή Phage)και μόνο το doran's με βόλεψε.

Από masteries 9-21-0, από runes ArPen - flat armor - MRes/lvl - AS quints (ω ναι) και έχω αρχίσει και τη βάζω σε μια σειρά. Θα πειραματιστώ και στο αν ένα Frozen Mallet που βγαίνει νωρίτερα αντικαθιστά επάξια το Trinity και θα δούμε.

YΓ. Για κάποιο περίεργο λόγο στα normal που έπαιξα πρόσφατα με Irelia ήμασταν 2v2 solo bot, οπότε ίσως δεν έχω καθαρή εικόνα για το sustain του cloth + armor.

ΥΓ2 - μικρή αλλαγή στα items γιατί είχα γράψει μπαρούφες

Επεξ/σία από Tobajara
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Eγω θα σου μιλησω με τονους εμπειριας. Αν θες ακους.

Runes:

AD Reds ΑS Reds

Armor Yellows ενναλακτικα Armor Yellows

MR Blues MR Blues

MS Quints AD Reds

To δευτερο ειναι κυριως για πιο δυσκολα match up (βλεπε yorick - olaf κλπ) που θα παιζεις μαπες πιο πολυ.

Μasteries:

9 - 14 - 7

http://leaguecraft.com/masteries/1300400010000000000224321000000001030030000000000

Items:

99% Boots 3(4) Potions.

Core: Trinity Force, Wits End, Randuins, Mercs/ Tabi. Με οποια σειρα χρειαζεται. (Νωρις armor απεναντι σε ad, νωρις wits end απεναντι σε ap κλπ)

Luxury: Guardian Angel, Force of Nature, Warmog's - Atma's, Frozen Heart, Madred's Bloodrazor, Bloodthirster, διαλεξε 2 αναλογα τι χρειαζεσαι.

Δημοσ.

η ιρελια δεν ειναι τοσο ευκολος χαρακτηρας οσο παρουσιαζετε.Ειναι κατι σαν την ashe.easy to learn,hard to master.Παντως η νεα κατα,πλου ενδιαφερον θα ειναι,παντα ηθελα ενα ακομα spell για να εξοντοσω τον αντιπαλο και να εχω cdr shunpo,και το εβαλαν.

Δημοσ.

η ιρελια δεν ειναι τοσο ευκολος χαρακτηρας οσο παρουσιαζετε.Ειναι κατι σαν την ashe.easy to learn,hard to master.Παντως η νεα κατα,πλου ενδιαφερον θα ειναι,παντα ηθελα ενα ακομα spell για να εξοντοσω τον αντιπαλο και να εχω cdr shunpo,και το εβαλαν.

Απο το λιγο που την ειδα πλεον εχει gimped early game αλλα interesting mid to late game

Δημοσ.

Ναι αλλα τραγικη μειωση στο dmg του shunpo.

Για irelia συμφωνω με τον Zahariel, απλα προτιμω το GA μετα το triforce, γιατι οποτε το βλεπω εχει τρομακτικα αποτελεσματα, δεδομενου οτι η irelia δεν ειναι πολυ πολυ πισω. Στα starting items περα απο το κλασσικο boots+3 pots αναλογα το matchup ισως χρειαστεις cloth+5 pots. Dorans shield εχω δει να παιρνουν μετα απο recall αν χρειαζονται τα stats επειγοντως αλλα σπανια ομως.

Ποτε καποιος τρωει ban; Σε ranked παιχνιδια ή σε ολα ανεξαιρετως; Εχθες μου πατησε μια αποσυνδεση, προσπαθουσε να ξανασυνδεθει και περιμενα κανα 15λεπτο. Μετα το εκλεισα.

Ban σε οποιδηποτε game. Χθες το DC αν το εφαγες βραδυ ηταν μαλλον επειδη κατεβασαν τους σερβερ για να περασουν το patch.

Δημοσ.

Αγορασα τον master yi, αλλα δε βλεπω να τον παιζω ποτε! Συνεχεια τον διαλεγουν!

Παιζω αυτες τις ημερες απο τους δωρεαν τον lee ή καπως ετσι. Μου τη σπαει που οποτε χανω, εχω κατι σκορ 15-2 και οι υπολοιποι ειναι Noobs απο την ομαδα μου. Πως γινεται με 4 ημερες να παιζω τοσο καλα και να υπαρχουν καποιοι που ειναι 10+ level και να ειναι τοσο αχρηστοι; Θελει και πολυ μυαλο για να παιξεις λιγο καλα και εξυπνα;

Δημοσ.
Αγορασα τον master yi' date=' αλλα δε βλεπω να τον παιζω ποτε! Συνεχεια τον διαλεγουν!

Παιζω αυτες τις ημερες απο τους δωρεαν τον lee ή καπως ετσι. Μου τη σπαει που οποτε χανω, εχω κατι σκορ 15-2 και οι υπολοιποι ειναι Noobs απο την ομαδα μου. Πως γινεται με 4 ημερες να παιζω τοσο καλα και να υπαρχουν καποιοι που ειναι 10+ level και να ειναι τοσο αχρηστοι; Θελει και πολυ μυαλο για να παιξεις λιγο καλα και εξυπνα;[/quote']

Αν καταφερεις να feedαρεις τον yi στην αρχη και να του βαλεις damage και attack speed θα κλαψουν μανουλες!!!

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το εχω παρατηρησει απο τους αντιπαλους. ΕΙναι δυνατος champion. Γιατι ειναι τοσο φθηνος;

Γενικοτερα, ενας καλος champion ποια στατιστικα πρεπει να εχει ανεβασμενα; Οσο πιο δυσκολος ειναι, τοσο πιο δυνατος ειναι;

Δημοσ.

Αγορασα τον master yi, αλλα δε βλεπω να τον παιζω ποτε! Συνεχεια τον διαλεγουν!

Παιζω αυτες τις ημερες απο τους δωρεαν τον lee ή καπως ετσι. Μου τη σπαει που οποτε χανω, εχω κατι σκορ 15-2 και οι υπολοιποι ειναι Noobs απο την ομαδα μου. Πως γινεται με 4 ημερες να παιζω τοσο καλα και να υπαρχουν καποιοι που ειναι 10+ level και να ειναι τοσο αχρηστοι; Θελει και πολυ μυαλο για να παιξεις λιγο καλα και εξυπνα;

Δεν παίζουν όλοι dota Και μετά Lol , παίξε εσύ καλά και θα αρχίσει το matchmaking να σε βάζει με καλύτερους. Που να δεις κάτι παλικάρια με 1500+ παιχνίδια.

Δεν έχει καμία σημασία το πόσο φτηνός είναι ένας champion ¨η τη δυσκολία του. Καμία

Δημοσ.

Και φαντασου dota ειχα να παιξω σχεδον 2 χρονια. Αλλα το skill δε φευγει ευκολα. :P

Κατι ακομη, γιατι ενω μου γραφει στο προφιλ οτι εχω 8 νικες, στο normal μου γραφει μονο 4:

Δημοσ.
Και φαντασου dota ειχα να παιξω σχεδον 2 χρονια. Αλλα το skill δε φευγει ευκολα. :P

Κατι ακομη' date=' γιατι ενω μου γραφει στο προφιλ οτι εχω 8 νικες, στο normal μου γραφει μονο 4:[/quote']

Κολληματακια του game μην αγχωνεσαι!!ετσι κανει και σε εμενα.Τωρα αν ειναι φθηνος η οχι ενας champion δεν παιζει κανενα ρολο οπως προ ειπε και ο φιλος..ειναι το ποσο εχεις ασχοληθει μαζι του για να τον μαθεις!!!!

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το εχω παρατηρησει απο τους αντιπαλους. ΕΙναι δυνατος champion. Γιατι ειναι τοσο φθηνος;

Γενικοτερα, ενας καλος champion ποια στατιστικα πρεπει να εχει ανεβασμενα; Οσο πιο δυσκολος ειναι, τοσο πιο δυνατος ειναι;

παιξτον ap να δεις,εμενα επεσα το ιντερνετ μολις διαλεγα champion και μου πηρε τον yi ειχα τα παντα σε ap και πηρα αρκετα ευκολα εναν brand ειχε και skin οποτε λιγο δυσκολο να ηταν noobas.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...