Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 gb ram επεξεργαστής 2 mgh aυτά ξέρω να σας πω αυτά σας λέω.

Εχεις καταφερει να παιξεις το παιχνιδι σε αυτον?

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Πιθανον να μην το σηκωνει ο υπολογιστης για αυτο να μην γινεται!!!!

Δημοσ.

Kαλησπέρα, παιδιά! Έχω ένα σοβαρό πολύ σοβαρό πρόβλημα... (Καταρχήν να ξεκαθαρίσω εγώ μια βδομάδα χωρίς λολ δε μένω...) Λοιπόν... Όταν συνδεόμαι δλδ όταν βάζω γιουσερνέιμ και πασσουόρντ και πατάω έντερ μου βγάζει μια ......... η οποία λέει: Conection failure: Could not connect to the pvp.net server.... klp klp. Τι να κάνω;

αυτο το προβλημα δεν αφορα καρτα γραφικων.κατι εμποδιζει την συνδεση σου ισως καποιο firewall που εχεις και προφανως δεν το ξερεις.

Δημοσ.

to firewall και το anti virus τα έχω επνεργοποιήσει, επίσης πριν γίνει αυτό το πρόβλημα έπαιζα κανονικά χωρίς κολλήματα κλπ. Καμιά άλλη ιδέα υπάρχει?

Δημοσ.
Ποτε με βλεπουν οταν κρυβομαι στα φυτα; Πρεπει να ειμαι ακινητος;

Μπορουν να σε δουν αν μπουν και εκεινοι μεσα στα φυτα.αν εσυ εισαι μεσα και οι αντιπαλοι εξω απο αυτα ειτε κουνιεσαι ειτε οχι δεν μπορουν να σε δουν.εκτος και αν εχουν βαλει καποιο ward που τους επιτρεπουν να σε δουν..

Δημοσ.

Επισης εαν επιτεθείς σε οτιδήποτε εκτός των bushes (πχ σε minion) ενω εισαι μεσα σε αυτά, θα φανείς για λίγη ώρα ή/και για οση ωρα σου επιτίθενται και τα minions.

Επισης, πλην των wards, μπορουν να σε δουν εαν ρίξουν επανω στο σημειο αυτο το clairvoyance spell.

Δημοσ.

Πάντως με τα χρόνια έχω αρχίσει να πιστεύω πως η Riot έχει το καλύτερο customer support σε σχέση με το πλήθος των πελατών. Ειδικά για κάποιον που διαβάζει τα φόρουμ. Συμμερίζεται κανείς αυτή την άποψη?

Δημοσ.
Πάντως με τα χρόνια έχω αρχίσει να πιστεύω πως η Riot έχει το καλύτερο customer support σε σχέση με το πλήθος των πελατών. Ειδικά για κάποιον που διαβάζει τα φόρουμ. Συμμερίζεται κανείς αυτή την άποψη?

Αν και δεν πολυ παρακολουθω το φορουμ απο ενα ban που ειχα φαει για leaving game ενω στην ουσια εφταιγε το laptop μου και τους ειχα στειλει email..την επομενη μερα μου απαντησαν..αν σκεφτει κανεις οτι υπαρχουν χιλιαδες παικτες που θα τους στελνουν μηνυμα εχω να πω ενα μπραβο!!

Δημοσ.

Ναι καραφλιτο, ισχυει. Ο κυριος λογος που το παιχνιδι εχει παει τοσο καλα ειναι επειδη η Riot ακουει (και υπακουει) στο community.

Aπειρες προτασεις και συμβουλες παικτων εχουν γινει Implemented στο παιχνιδι

Δημοσ.

Ποτε καποιος τρωει ban; Σε ranked παιχνιδια ή σε ολα ανεξαιρετως; Εχθες μου πατησε μια αποσυνδεση, προσπαθουσε να ξανασυνδεθει και περιμενα κανα 15λεπτο. Μετα το εκλεισα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...