Atallos1 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Τι ειναι το flash; Δυστυχως τερμα ο shen, ηρθαν καινουριοι 8 free heroes. Δεν ηξερα οτι καθε εβδομαδα αλλαζουν. Οποτε υποχρεωτικα θα πρεπει να αγορασω ορισμενους. ΤΙ ειναι το inhibitor που λεει οτι γινεται respawn; Γιατι ορισμενοι δε θελουν να κερδισουμε το game, μεχρι να κανουν πολλα kills; Αυξανονται xp,ip αναλογα με τα Kills; Το tenacity δεν αθροιζεται, σωστα; Γιατι ειχα δυο αντικειμενα που εδιναν 35% το καθενα και συνολο μου εγραφε 35% tenacity. Γιατι ενω εχω 60-65ms ψιλοαργω να κανω summoning κατα την εκκινηση; Παιζει ρολο κατι αλλο; Οταν ψαχνει αυτοματα για παικτες, ποιος κανει host; Flash ειναι ενα απο τα spells που θα εχεις αργοτερα Inhibitors ειναι τα 3 μικρα κτηρια πισω απο τα turrets της βασης , οταν καταστρεψεις ενα τοτε στην lane που το κατεστρεψες spawnαρουν super minions Tα IP που παιρνεις εχουν σχεση με το αν νικας/χανεις , την διαρκεια του αγωνα και το τι Mode παιζεις Στο Summoners Rift το ip cap ειναι 76 τα 25 λεπτα και 145 στα 55 λεπτα ( Μιλαμε παντα για νικη ) Στην νικη παει περιπου 18 + 2,3/λεπτο Ενω στην ηττα 16 + 1,4/λεπτο Το tenacity οχι δεν αθροιζεται στα items , αλλα αθροιζεται με τα spells Τα ms σου εχουν να κανουν με το ping σου ενω το summoning με το pc σου Εχεις κολλησει με το Host...Ξεχνα την εννοια αυτη στο Lol , οταν παιζεις κανονικα κανεις δεν κανει host .Παιζεις σε ενα server
koularasss Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Τι ειναι το flash; Δυστυχως τερμα ο shen, ηρθαν καινουριοι 8 free heroes. Δεν ηξερα οτι καθε εβδομαδα αλλαζουν. Οποτε υποχρεωτικα θα πρεπει να αγορασω ορισμενους. ΤΙ ειναι το inhibitor που λεει οτι γινεται respawn; Γιατι ορισμενοι δε θελουν να κερδισουμε το game, μεχρι να κανουν πολλα kills; Αυξανονται xp,ip αναλογα με τα Kills; Το tenacity δεν αθροιζεται, σωστα; Γιατι ειχα δυο αντικειμενα που εδιναν 35% το καθενα και συνολο μου εγραφε 35% tenacity. Γιατι ενω εχω 60-65ms ψιλοαργω να κανω summoning κατα την εκκινηση; Παιζει ρολο κατι αλλο; Οταν ψαχνει αυτοματα για παικτες, ποιος κανει host; δοκιμασε shaco με αυτον ξεκινησα,πολυ ωραιος!
pipiris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Παρακαλω οχι Madreds σε AD Carry. Ειναι πανακριβο και πιανει ενα υπερπολυτιμο slot. Τι θα αφησετε απ εξω για να το παρετε? Υπαρχει λογος που ποτε δε χρησιμοποιειται σε High elo και competitive παιχνιδια. Ακομα και η ιδια η Riot ειχε πει παλιοτερα οτι θελουν να το αλλαξουν για να το κανουν πιο χρησιμο.
Swimmer21 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Παρακαλω οχι Madreds σε AD Carry. Ειναι πανακριβο και πιανει ενα υπερπολυτιμο slot. Τι θα αφησετε απ εξω για να το παρετε? Υπαρχει λογος που ποτε δε χρησιμοποιειται σε High elo και competitive παιχνιδια. Ακομα και η ιδια η Riot ειχε πει παλιοτερα οτι θελουν να το αλλαξουν για να το κανουν πιο χρησιμο. Καλα αυτο δεν ισχυει.. παιχτες οπως volibear και Mundo πως θα τους κοβεις? Αν κανεις καλο farm μια χαρα το βγαζεις αντι για phantom στην αρχη.. σου δινει armor + dmg+ attck speed. Τωρα αν το κανουν πιο φθηνο, δεν ξερω..
pipiris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Το armor ειναι ελαχιστο και το dmg ειναι λιγοτερο και απο ενα σκετο bf. Μονο το as ειναι οκ αλλα καλυτερα να παρεις το pd που δινει παραπανω as και mobility + crit chance που χρειαζεσαι μετα το ie και ειναι και 900gold φθηνοτερο. Αν βαλουν mr, που θα βαλουν τετοιοι champs, το passive που ουσιαστικα πληρωσες κυριως, αχρηστευτικε. Θα μου πεις και αν βαλουν armor το ιδιο δεν γινεται? Ναι αλλα θα παρεις last whisper οποτε θα εισαι σχετικα καλυμενος, ενω για το mr τι θα κανεις, το void staff δεν ειναι καν επιλογη? Σε ενα end game build που συνηθως παει boots, ie, pd, lw, bt και καποιο αμυντικο item τι θα αφησεις απ εξω?
Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Οταν λες οτι το loading time ειναι θεμα Pc, εννοεις απο τεχνολογικης αποψης ή ταχυτητας internet;
sistah Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Οταν λες οτι το loading time ειναι θεμα Pc, εννοεις απο τεχνολογικης αποψης ή ταχυτητας internet; Το loading time που περιμενεις να φορτωσουν ολοι, ειναι θεμα υπολογιστη καθαρα, δηλαδη σκληρου δισκου και cpu. Το ποσο ping εχεις, ειναι θεμα του Internet Provider σου.
ssns Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Παιζω νομιζω αν θυμαμαι καλα το συγκεκριμενο παιχνιδι γυρω στους 3 μηνες μη εχοντας καποια αλλη επαφη με τετοιου ειδος games.μπορω να πω οτι κολλησα και μ αρεσει αρκετα!!σχετικα "noobas" αλλα μαθαινουμε 30lvl 145wins στο νορμαλ. Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Luxx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Τωρα παιζω με τον lee shin. Ειναι λιγο δυσκολος και δε κανει και το τρελο dmg. Μου κανει εντυπωση που στα recommended items εχει ψιλοασχετα, δλδ αυτα που δινουν mana και health, ενω χρειαζεται attack damage και attack speed..
pipiris Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Τωρα παιζω με τον lee shin. Ειναι λιγο δυσκολος και δε κανει και το τρελο dmg. Μου κανει εντυπωση που στα recommended items εχει ψιλοασχετα, δλδ αυτα που δινουν mana και health, ενω χρειαζεται attack damage και attack speed.. Εχει το trinity που αν εξαιρεσεις το μανα ειναι ενα οκ ιτεμ για τον lee. Μην τον κανεις τελειως attack dmg και το attack speed δεν το χρειαζεται. Γενικα σαν tanky-dps ειναι η καλυτερη επιλογη για να τον παιξεις τις περισσοτερες φορες, αλλα τι σου ειπα τωρα θα μου πεις http://solomid.net/ διαβασε αφοβα για οτι θες. Εχει και streams απο pro players που μπορεις να δεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Kαλησπέρα, παιδιά! Έχω ένα σοβαρό πολύ σοβαρό πρόβλημα... (Καταρχήν να ξεκαθαρίσω εγώ μια βδομάδα χωρίς λολ δε μένω...) Λοιπόν... Όταν συνδεόμαι δλδ όταν βάζω γιουσερνέιμ και πασσουόρντ και πατάω έντερ μου βγάζει μια ......... η οποία λέει: Conection failure: Could not connect to the pvp.net server.... klp klp. Τι να κάνω;
ssns Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Kαλησπέρα' date=' παιδιά! Έχω ένα σοβαρό πολύ σοβαρό πρόβλημα... (Καταρχήν να ξεκαθαρίσω εγώ μια βδομάδα χωρίς λολ δε μένω...) Λοιπόν... Όταν συνδεόμαι δλδ όταν βάζω γιουσερνέιμ και πασσουόρντ και πατάω έντερ μου βγάζει μια ......... η οποία λέει: Conection failure: Could not connect to the pvp.net server.... klp klp. Τι να κάνω;[/quote'] Πες μας χαρακτηριστικα του υπολογιστη!!! Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App Τωρα παιζω με τον lee shin. Ειναι λιγο δυσκολος και δε κανει και το τρελο dmg. Μου κανει εντυπωση που στα recommended items εχει ψιλοασχετα' date=' δλδ αυτα που δινουν mana και health, ενω χρειαζεται attack damage και attack speed..[/quote'] Βαζεις damage items και life items οπως giant belt και frozen mallet.ο shin πρεπει να χωνεται πρωτος παντα και αν θες του βαζεις και armor Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
egw_eimai_re Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Πόσο άχρηστοι μπορεί να υπάρχουν και στα ranked και στα normal games; Παω να βάλω κανένα hon γιατι δεν παλεύετε το τρολλάρισμα τους άλλο.
ssns Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Πόσο άχρηστοι μπορεί να υπάρχουν και στα ranked και στα normal games;Παω να βάλω κανένα hon γιατι δεν παλεύετε το τρολλάρισμα τους άλλο. Κανε uninstall και εισαι κομπλε!! Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2012 1 gb ram επεξεργαστής 2 mgh aυτά ξέρω να σας πω αυτά σας λέω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις