Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανω custom game create, αλλα δεν ερχεται κανεις. Upnp εχω ενεργοποιημενο στο router.

Γιατι εχεις κολλησει με το να κανεις εσυ create custom game και δεν παιζεις κανονικα?

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν εχω κολλησει. Απλα υπαρχει προβλημα και θελω να το λυσω.

Και ακομα δε μπορω να συνδεθω. Server is busy μου λεει. Τι θα γινει;

Επισης οποτε κλεινω το παιχνιδι, οι διεργασιες LoLLauncher.exe και rads_user_kernel.exe παραμενουν ανοικτες και πρεπει να τις τερματισω εγω.

Μολις βρηκα την λυση!! http://www.youtube.com/watch?v=rVQly0QqHYk

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ?Ta games αυτά που λέτε με τις ομάδες τα βλέπετε από κάπου ή απλά κοιτάτε από youtube?

Live streaming ειναι.

Τωρα το καλοκαιρι γινονται πολλα μεγαλα event σε Αμερικη και Ευρωπη,

οποτε εχει πολυ ψωμι.

Οσοι ενδιαφερονται και εχουν chrome, υπαρχει extension με ολα τα διαθεσιμα live streams,

LoL Stream Browser.

Δημοσ.

Γενικα μαθαινεις αρκετα απο τα streams και καλο ειναι να βλεπουμε μερικα

Εκτος απο το extension της sistah υπαρχει και το solomid. net που στην κατηγορια livestreams εχει αρκετα

Δημοσ.

Βασικά αθροίζονται ακριβώς.

Επρεπε να πω οτι το percentage armor/magic pen και οχι γενικα το armor/magic pen δεν αθροιζονται ακριβως. Δηλαδη αν εχεις το mastery 10% Magic pen και Void Staff δεν θα εχεις 50% Magic pen αλλα 46 ή 47% αν θυμαμαι καλα. Αυτο ισχυει και με καποια αλλα λιγα stats.

http://leagueoflegen...mor_penetration

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Stacking#Stacks_multiplicatively

Δημοσ.

Στρατηγικες μονο απο το site που δινεις παραπανω μπορω να βρω; Υπαρχει καποιο forum;

Δημοσ.

Στρατηγικες μονο απο το site που δινεις παραπανω μπορω να βρω; Υπαρχει καποιο forum;

γραψε στο Google πχ: "varus lol build", "ashe best build", "best masteries & runes lol" για οποιον champion θες, και θα τα βρεις ολα αμεσως

και ενα καλο Site http://www.mobafire.com/

Δημοσ.

Τι ακουω παλι βραδιατικα...

Μην το βαζεις στο τριπακι να ψαχνει guides

Παιξε το παιχνιδι Lux οπως γουσταρεις

Δημοσ.

Τι ακουω παλι βραδιατικα...

Μην το βαζεις στο τριπακι να ψαχνει guides

Παιξε το παιχνιδι Lux οπως γουσταρεις

Μα αυτος ρωτησε -.-

Και εγω που παιζω ενα χρονο lol και ξερω πλεον παρα πολλους champion σε πολυ καλο επιπεδο, αν παρω κανεναν που δεν εχω παιξει, κοιταω πανω κατω τι items του βγαζουνε..

Ολοι οι champion εχουνε τα στανταρακια items τους, τα οποια αλλαζουν λιγο αναλογα με τους αντιπαλους (πχ τα ad carry αν εχουν πολυ hp οι αντιπαλοι, βγαζουν madreds, κλπ)

Αλλο build πχ θελει ο Veigar, αλλο η Morgana.. και οι 2 μαγοι, και οι 2 θελουν ability power, ομως η Morgana πρεπει να χωνεται με την ulti της και να μπορει να αντεχει 2-3 αντιπαλους ταυτοχρονα, αρα χρειαζεται οπωσδηποτε Zhonya's Hourglass.. ο Veigar δεν το χρειαζεται αυτο καθολου..

Εγω θεωρω πως πρεπει να παιζουμε σωστα ολους τους champions και να ψαχνομαστε στα builds μας.. δεν ισχυει το "παιζω οπως γουσταρω".. ισα ισα που αν παιξεις σωστα και βγαλεις σωστα Items χαιρεσαι το παιχνιδι..

Τωρα.. αν εισαι κατω απο 10 lvl και αρχισες να παιζεις προσφατα, σαφως πρεπει να παιξεις πολλα παιχνιδια με botακια πρωτα για να μπεις στο κλιμα.. και κυριως να παιζεις safe..

Τον τελευταιο καιρο εχει γεμισει το lol με παιχτες που δεν ξερουν να παιζουν και χαλανε το παιχνιδι, καλυτερα λοιπον να μην προωθουμε το "παιξε οπως γουσταρεις" γιατι την επομενη φορα μπορει να εισαι εσυ που θα χασεις ενα game επειδη καποιος δεν ηξερε να παιζει..

Δημοσ.

Παντως εαν εχεις καποια ιδεα απο dota, το καταφερνεις. Παιζω μονο τον shen, εχω παιξει καμια 10αρια παιχνιδια και τα μισα και παραπανω ειναι νικες. Εκανα και ενα ACE, αλλα δε ξερω τι ειναι :P

Γενικα, να αγοραζω τα recommend builds ή να δοκιμαζω δικα μου;

Και κατι αλλο; 1 ability point ποσο ανεβαζει το magic damage; Ειναι στανταρ ή σε καθε spell ειναι διαφορετικο;

Τελος, για την ulti του shen, μπορω να ακυρωσω το teleport εαν θελησω ή οχι;

Δημοσ.

Παντως εαν εχεις καποια ιδεα απο dota, το καταφερνεις. Παιζω μονο τον shen, εχω παιξει καμια 10αρια παιχνιδια και τα μισα και παραπανω ειναι νικες. Εκανα και ενα ACE, αλλα δε ξερω τι ειναι :P

Γενικα, να αγοραζω τα recommend builds ή να δοκιμαζω δικα μου;

Και κατι αλλο; 1 ability point ποσο ανεβαζει το magic damage; Ειναι στανταρ ή σε καθε spell ειναι διαφορετικο;

Τελος, για την ulti του shen, μπορω να ακυρωσω το teleport εαν θελησω ή οχι;

Ace ειναι οταν σκοτωσεις τον τελευταιο ζωντανο αντιπαλο

Για αρχη μεχρι να συνηθισεις παιρνε τα recommended

Καθε skill εχει δικο του ratio σε ability power , δεν ειναι το ιδιο

Για το ulti του Shen νομιζω γινεται cancel μονο αν κανεις flash η αν φυσικα σε κανουν interrupt

Δημοσ.

Τι ειναι το flash;

Δυστυχως τερμα ο shen, ηρθαν καινουριοι 8 free heroes. Δεν ηξερα οτι καθε εβδομαδα αλλαζουν. Οποτε υποχρεωτικα θα πρεπει να αγορασω ορισμενους.

ΤΙ ειναι το inhibitor που λεει οτι γινεται respawn;

Γιατι ορισμενοι δε θελουν να κερδισουμε το game, μεχρι να κανουν πολλα kills; Αυξανονται xp,ip αναλογα με τα Kills;

Το tenacity δεν αθροιζεται, σωστα; Γιατι ειχα δυο αντικειμενα που εδιναν 35% το καθενα και συνολο μου εγραφε 35% tenacity.

Γιατι ενω εχω 60-65ms ψιλοαργω να κανω summoning κατα την εκκινηση; Παιζει ρολο κατι αλλο; Οταν ψαχνει αυτοματα για παικτες, ποιος κανει host;

Δημοσ.

Aκου. Πρωτον δεν εχει host οπως το DotA. Ολα hostαρονται στο server της Riot. Δν χρειαζεσαι port η οτιδηποτε τετοια settings.

To inhibitor ειναι το barracks. Μονο που καθε λιγη ωρα ξαναβγαινει (respawn)

Παει αναλογα με το χρονο.

Οτι δεν ειναι stackable το γραφει πανω στο item. Πχ doesnt stack with other tenacity items.

To Load time σου ειναι θεμα pc.

Ριξε μια ματια εδω για τα βασικα

http://www.lolpro.com/guides/game-play

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...