Luxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Παιδια επισης εαν μπορειτε να μου εξηγησετε εαν υπαρχουν orb effects ή οχι. Επισης εαν μπορω να εχω 2 ή παραπανω life steal αντικειμενα, και εαν θα αθροιζεται το life steal. Λογικα οχι; Και καποια βασικα αντικειμενα για να παιρνω. Παιζω μονο shen τωρα για να τον μαθω καλα.
Atallos1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Επαιξα 2 παιχνιδια, ωραιο φαινεται. Πως μπορω να κανω host game; Θελει να ανοιξω τιποτα ports; Επισης, καθε παικτης ξεκιναει με διαφορετικους ξεκλειδωτους heroes ή ολοι ξεκιναμε με τους ιδιους; Γινεται και ενας χαμος με τα runes και τα λοιπα bonuses. Εαν καταλαβα καλα οταν εχεις runes, ξεκινας με αυτα σε καθε παιχνιδι; 1) Δεν κανεις host...Ειτε μπαινεις μονος σου στο queue ειτε με καποιον φιλο σου που θα κανεις invite και παιζεις με αντιπαλους/συμμαχους του επιπεδου σου 2) Υπαρχουν οι free champions που αλλαζουν καθε βδομαδα , οποτε ενας καινουριος λογαριασμος εχει μονο τους δωρεαν αυτους champions και μετα παιζοντας ξεκλειδωνεις οτι γουσταρεις 3)Τα Runes ειναι αυτο που λες αλλα ξεχνα τα μεχρι το lvl 20 τουλαχιστον , απλα αγοραζε champs να μαθεις να παιζεις πρωτα 4) Uhm Orb Effects...?? 5) Ναι μπορεις να εχεις οσα lifesteal items θες και ναι αθροιζεται , αλλα δεν γινεται να πας μονο lifesteal 6)Για αρχη παιρνε τα recommended , προσδιορισε ποιος ειναι ο σκοπος του καθε champ ( tanky , ap/ad carry ) και τον φτιαχνεις αναλογα @koularas ARAM = All Random All Mid = Custom χαρτης που διαλεγεις random champs και πατε ολοι σε ενα lane καθως δεν υπαρχουν και αλλα @ sistah Πες μου οτι εισαι ξυπνια και βλεπεις IPL...
sistah Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Επαιξα 2 παιχνιδια, ωραιο φαινεται. Πως μπορω να κανω host game; Θελει να ανοιξω τιποτα ports; Επισης, καθε παικτης ξεκιναει με διαφορετικους ξεκλειδωτους heroes ή ολοι ξεκιναμε με τους ιδιους; Γινεται και ενας χαμος με τα runes και τα λοιπα bonuses. Εαν καταλαβα καλα οταν εχεις runes, ξεκινας με αυτα σε καθε παιχνιδι; Αμα θελεις να κανεις host για να καλεσεις και να παιξεις με φιλους σου, πατας Play--> Custom--> Create Game και μετα φτιαχνεις τα settings για το ποια πιστα θες κτλ. Καθε εβδομαδα και συγκεκριμενα καθε ξημερωματα Τριτης βγαζουν 10 champions (απο τους συνολικα 102 που υπαρχουν στο LoL) που μπορεις να παιξεις/δοκιμασεις δωρεαν. Εκτος απο το να αγορασεις champions μαζευοντας IP, μπορεις να παρεις τσαμπα 2 champs+skin που δινει η Riot κανοντας subscribe στο youtube και like στο fb. Free tristana. Free Alistar. Μεχρι να φτασεις lvl 30 μην σε απασχολουν τα runes και κατα προτιμηση μην αγορασεις ακομα τιποτα. Μπορεις να αγορασεις rune pages (εκτος απο τις 2 που εχεις ηδη) στο μελλον και να βαζεις runes αναλογα ποιον champion θα διαλεξεις και σε ποιο lane θα εισαι. Για παραδειγμα, αν εισαι tank, σε ενα rune page θα αγορασεις και θα βαλεις runes που αφορουν το armor, magic resist κτλ ωστε να μην σε σκοτωνουν ευκολα. Αν εισαι AD Carry θα βαλεις σε μια αλλη rune page, τα καταλληλα runes που θα σε βοηθησουν στο παιχνιδι οπως attack speed, περισσοτερο damage κτλ. Αλλα οπως ειπα, προς το παρον δεν ειναι αναγκη να σε απασχολουν. Μονο 13 mb???γιατι παιρνει τοσο λιγο?(οχι πως με χαλαει) Θα το δοκιμασω το πρωι σε ενα custom και θας σας πω. Τι ειναι το ARAM? Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App Και εμενα εντυπωση μου εκανε να σου πω την αληθεια. To ARAM ειναι το Αll Random All Mid, η καινουρια πιστα (Proving Grounds) που παιζεται μονο μεσω custom games. @ sistah Πες μου οτι εισαι ξυπνια και βλεπεις IPL... Με προλαβες και τα εγραψα και εγω. Ξεχαστηκα! ειδα μονο TSM πιο νωρις. Καλα που το ειπες! Παω να δω.
Atallos1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δεν πειραζει που τα εγραψες , κακο δεν κανει να τα βλεπουν περισσοτεροι TSM περιμενουν τελικο αν δεν κανω λαθος τον νικητη μεταξυ Crs - LgN , , βλεπω τωρα το τριτο παιχνιδι μεταξυ τους Ποσο κακος ειναι ο SV , κανουν baron oi LgN και περιμενει στο brush πισω απο τον baron με nunu (consume + smite ) , full warded το pit και τι κανει ? Fail flash και δεν περναει το wall... Τρομερο παιχνιδι παιχνιδι παντως , δεν μπορουν να ξεφυγουν με τιποτα απο τους Crs που ενω ειναι αρκετα πισω καταφερνουν και το γυριζουν , ισως late game
sistah Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δεν πειραζει που τα εγραψες , κακο δεν κανει να τα βλεπουν περισσοτεροι TSM περιμενουν τελικο αν δεν κανω λαθος τον νικητη μεταξυ Crs - LgN , , βλεπω τωρα το τριτο παιχνιδι μεταξυ τους Ποσο κακος ειναι ο SV , κανουν baron oi LgN και περιμενει στο brush πισω απο τον baron με nunu (consume + smite ) , full warded το pit και τι κανει ? Fail flash και δεν περναει το wall... Τρομερο παιχνιδι παιχνιδι παντως , δεν μπορουν να ξεφυγουν με τιποτα απο τους Crs που ενω ειναι αρκετα πισω καταφερνουν και το γυριζουν , ισως late game TSM vs Curse! Δεν ξερω, ειναι λιγακι απογοητευτικοι οι crs τελευταια. Το κοβω να χανουν απο τους solomid.
Atallos1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 TSM won again Anyways , ωρα να παιξουμε κ οχι να βλεπουμε Οποιος θελει game lemme know
koularasss Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 επαιξα ενα custom και στα 15 min Nμου πηρε 10 mb με 100-150 ping,μια χαρα.
Gkogkos Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Να ρωτήσω κάτι ?Ta games αυτά που λέτε με τις ομάδες τα βλέπετε από κάπου ή απλά κοιτάτε από youtube?
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Παιδια επισης εαν μπορειτε να μου εξηγησετε εαν υπαρχουν orb effects ή οχι. Επισης εαν μπορω να εχω 2 ή παραπανω life steal αντικειμενα, και εαν θα αθροιζεται το life steal. Λογικα οχι; Και καποια βασικα αντικειμενα για να παιρνω. Παιζω μονο shen τωρα για να τον μαθω καλα. Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο παιχνίδι, τα πάντα αθροίζονται και έχει και recommended Ιτεμς τα οποία είναι πολύ καλά. Υπάρχουν και καλύτερες επιλογές αλλά θα τα μάθεις στην πορεία με την εμπειρία. Πως σου φάνηκε το μαγαζί Ingame?
pipiris Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δεν υπάρχει τίποτα περίεργο στο παιχνίδι, τα πάντα αθροίζονται και έχει και recommended Ιτεμς τα οποία είναι πολύ καλά. Υπάρχουν και καλύτερες επιλογές αλλά θα τα μάθεις στην πορεία με την εμπειρία. Πως σου φάνηκε το μαγαζί Ingame? Βασικα τα armor και magic penetration απο διαφορετικες πηγες, δεν αθροιζονται ακριβως.
Luxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Δε γινεται να κανω create game και να ερχοναι οι αλλοι στο παιχνιδι μου; Μονο με Invites ερχονται; Εξαλλου και εγω στα αλλα games παω χωρις να με καλεσει καποιος. Τι εννοεις το μαγαζι ingame; Απο εκει που αγοραζω αντικειμενα οταν ξεκιναω; Δε με βολευει και πολυ, στο dota ειναι πιο ωραιο. Εχει και πολλα αντικειμενα και δε ξερω τι να διαλεξω! To dominion πως ακριβως λειτουργει; Και γιατι παιζεις μονο με bots; Πως παιζω ranked παιχνιδια, τι ακριβως κανει το καθε gamemode ( blind κτλ ) και πως ενας level30 ειναι καλυτερος απο εναν level1, απο τη στιγμη που οταν ξεκινανε στο παιχνιδι εχουν τα ιδια πραγματα; Ή μηπως οχι; Τελος, τι ακριβως κανει το ability power; Αυξανει το dmd που κανουν τα spells ( ολα; ) κατα 1; Αξιζει; **************** Προσπαθω εδω και μιση ωρα να συνδεθω και μου βγαζει server is busy. Γιατι; Εκανα ο,τι λεει εδω : https://support.leagueoflegends.com/entries/20760753-server-busy αλλα κανενα αποτελεσμα!!******************
Dakonblackblade Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Βασικα τα armor και magic penetration απο διαφορετικες πηγες, δεν αθροιζονται ακριβως. Βασικά αθροίζονται ακριβώς. Luxx παίξε με τα αντικείμενα που προτείνει το παιχνίδι για κάθε ήρωα. Απορώ πως έχεις μπλέξει το πως παίζεις παιχνίδι. Πατάς το κόκκινο κουμπί , διαλέγεις dominion ή summonners rift, πατάς find me teammates σε βάζει αυτόματα σε παιχνίδι. Πως έμπλεξες με bots Και τέτοια ακόμα δεν καταλαβαίνω. Η ζημιά των spells αν τα διαβάσεις θα δεις δίπλα στο πόσο ζημιά ή ασπίδα κάνουν ένα πράσινο ή πορτοκαλί νούμερο. Το πράσινο επηρεάζεται από το πόσο ability power έχεις, το πορτοκαλί από το physical dmg . Γράφει κιόλας τι είδους dmg είναι. Επίσης έχει και tutorials Και τέτοια. Δεν είναι κακό να τα δοκιμάσεις. Και μερικά παιχνίδια με bots . Αν έπαιζες ranked τώρα τι πιστεύεις πως θα γίνονταν?
Luxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Τι να γινοταν; Εδω επαιξα 4 παιχνιδια και νικησα στα 2. Επαιζα χρονια dota, οποτε δε εχω και ιδιαιτερο προβλημα. Στο dominion εχει επιλογη για bots. Παιξαμε 5vs5, εμεις μαζι και τα bots μαζι. Το θεμα ειναι οτι τωρα δε με βαζει μεσα! Τι παιζει;;
Atallos1 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Παιδια ευχαριστω για τις απαντησεις. Δε γινεται να κανω create game και να ερχοναι οι αλλοι στο παιχνιδι μου; Μονο με Invites ερχονται; Εξαλλου και εγω στα αλλα games παω χωρις να με καλεσει καποιος. Τι εννοεις το μαγαζι ingame; Απο εκει που αγοραζω αντικειμενα οταν ξεκιναω; Δε με βολευει και πολυ, στο dota ειναι πιο ωραιο. Εχει και πολλα αντικειμενα και δε ξερω τι να διαλεξω! To dominion πως ακριβως λειτουργει; Και γιατι παιζεις μονο με bots; Πως παιζω ranked παιχνιδια, τι ακριβως κανει το καθε gamemode ( blind κτλ ) και πως ενας level30 ειναι καλυτερος απο εναν level1, απο τη στιγμη που οταν ξεκινανε στο παιχνιδι εχουν τα ιδια πραγματα; Ή μηπως οχι; Τελος, τι ακριβως κανει το ability power; Αυξανει το dmd που κανουν τα spells ( ολα; ) κατα 1; Αξιζει; **************** Προσπαθω εδω και μιση ωρα να συνδεθω και μου βγαζει server is busy. Γιατι; Εκανα ο,τι λεει εδω : https://support.leag...753-server-busy αλλα κανενα αποτελεσμα!!****************** 1) Μονο σε custom φτιαχνεις εσυ παιχνιδι και μπαινει οποιος θελει 2) Δεν παιζεις μονο με bots dominion , capture the points ειναι ο σκοπος του , τα κρατας και νικας 3) Ranked παιζεις μονο στο lvl 30 και αφου εχεις ξεκλειδωσει τουλαχιστον 16 ( νομιζω ) champions . Blind pick σημαινει οτι επιλεγετε champs στα τυφλα , δηλαδη δεν βλεπεις τι παιρνει η αλλη ομαδα Draft pick , βλεπεις τι παιρνει η αντιπαλη ομαδα και επιλεγετε εναλλαξ 4) Οταν εισαι lvl 30 εχεις ξεκλειδωμενα ολα τα spells και ολους τους ποντους των masteries , επισης εχεις και ολες τις θεσεις των runes διαθεσιμες 5)Ναι οντως αυξανει την ζημια των spells ( η πρασινη ενδειξη διπλα στο dmg ) . Οχι δεν ειναι κατα 1 φυσικα . Καθε spell σε καθε champion εχει και διαφορετικο ratio
Luxx Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2012 Κανω custom game create, αλλα δεν ερχεται κανεις. Upnp εχω ενεργοποιημενο στο router.
Προτεινόμενες αναρτήσεις