Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Χαχαχα ημουνα σιγουρος fangirl :)

Παλι λαλακιες κανουν ομως και παει το πρωτο παιχνιδι

Bo3 ειναι?

General OddOne! TSMMMM!

Ναι , πολλες κι'ολας.

Ειδικα ο Reginald κανει κατι κουλες μαμακιες ωρες ωρες... <_<

Μετα το Baron δεν καταλαβα τι ηθελε να πετυχει εκει μονος του.

Το πρωτο game δεν λεει και πολλα, ειναι νωρις ακομα.

Ναι, Βο3 ειναι απο οσo ξερω.

Δημοσ.

Διαφορα με το dota; Πληρωνεις για να ξεκλειδωσεις τα παντα στο παιχνιδι; Νομιζω οτι δε μπορεις να παιξεις με ολους τους ηρωες..

Δημοσ.

Διαφορα με το dota; Πληρωνεις για να ξεκλειδωσεις τα παντα στο παιχνιδι; Νομιζω οτι δε μπορεις να παιξεις με ολους τους ηρωες..

Δεν ειμαι σιγουρος οτι κανεις ερωτηση αλλα ας την απαντησω anyways :D

Γενικα ειναι πιο ευκολο να το μαθεις

Δεν πληρωνεις για τιποτα (εκτος απο λεφτα του παιχνιδιου ) αν δεν θες και δεν ειναι και αναγκη. Το μοναδικο πραγμα που ξεκλειδωνεις ειναι διαφορετικα skins που ομως δεν εχουν καμια επιδραση στο παιχνιδι

@sistah Πες μου οτι γραφεις και στο chat TSM ! TSM !

Περιττο να σου πω οτι για wallpaper εχω τον Oddone ως general ετσι? Damn Azingy!!!

Τουλαχιστον μαθανε στο δευτερο , μ'αρεσε το double aegis και το κλασσικο global comp

Δημοσ.

@sistah Πες μου οτι γραφεις και στο chat TSM ! TSM !

Περιττο να σου πω οτι για wallpaper εχω τον Oddone ως general ετσι? Damn Azingy!!!

Τουλαχιστον μαθανε στο δευτερο , μ'αρεσε το double aegis και το κλασσικο global comp

Ahaha, οχι νταξει ειπαμε. T S M !

Το δευτερο δεν καταφερα να το δω, αλλα ειδα το τριτο

οπου ειχαν παλι double aegis και γενικα πολλα aura, ειδικα ο olaf.

Ο regi απο την αλλη, πηρε πανω του το game..

Για wallpaper τελευται εχω τον private dyrus being carried .

Orbit vs TSM 1-2 gg wp.

Δημοσ.

Σημερα γμθηκε μπήκα κανα 7αρι games όλα τελειωσανε με defeat στο 20'. Σε κάθε game και ένας afk/leaver :mad: Ρε φίλε αν δεν εχεις 1 ώρα τι στο διάολο logάρεις σε ranked?

Δημοσ.

Μόλις κέρδισα ένα 4v5! Δεν το έκανα carry (η ashe το έκανε, εγώ έπαιζα gragas) και ευτυχώς οι αντίπαλοι ήταν κακοί και πήγαιναν solo. Στα 45 λεπτά με 1 inh κάτω εμείς κερδίσαμε teamfight, κάναμε ντου στη μέση (όπου είχαμε ήδη φάει 2 πύργους) και το καθαρίσαμε με τους άλλους aced. Ο Darius στην ομάδα μας ήταν afk όλη την ώρα...

Not bad for a day's work...

Δημοσ.

Μόλις κέρδισα ένα 4v5! Δεν το έκανα carry (η ashe το έκανε, εγώ έπαιζα gragas) και ευτυχώς οι αντίπαλοι ήταν κακοί και πήγαιναν solo. Στα 45 λεπτά με 1 inh κάτω εμείς κερδίσαμε teamfight, κάναμε ντου στη μέση (όπου είχαμε ήδη φάει 2 πύργους) και το καθαρίσαμε με τους άλλους aced. Ο Darius στην ομάδα μας ήταν afk όλη την ώρα...

Not bad for a day's work...

Εγώ κάτι παρόμοιο πήγα να πάθω χθες απλά εμείς ήμασταν 5 ενώ οι αντίπαλοι ήταν 4! Βέβαια είχαν feedαριστοί περισσότερο οπότε όταν ήταν 1vs1 συνήθως χάναμε!Μέχρι που έκατσα στο τσατ και τους εξήγησα ότι αφού έχουμε το πλεονέκτημα να είμαστε παραπάνω πάμε για team fights!Ε μετά αφού το κατάλαβαν το κερδίσαμε!Αλλά ποιο πριν μέχρι και surrender έκανε ένας από την ομάδα μας!

Δημοσ.

Απο προχθες, σε όλα τα παιχνιδια, εχω απο εναν που κανει ξερω γω 1-10-10 ή 2-12-5, σχεδον παντα άκυρος συνδυασμός στο bot, όπου feedάρουν το απαν σύμπαν.

Δημοσ.
45 λεπτά 5mb? κάπου εκεί θυμάμαι όταν έπαιζα μέσα από το στρατόπεδο...

Και εγω εχω δωρο ιντερνετ απο κοσμοτε και θελω να μαθω αν ισχυει το ιδιο και για τα παιχνιδια του steam..?? Πχ counter strike ή dota 2

Δημοσ.

Τωρα μετρησα με το NetWorx απο desktop, στο ARAM 30min ~13mb.

Tο θεμα ειναι ποσο ping θα εχεις ή αν θα εχεις lags.

Για δοκιμασε να μας πεις.

Δημοσ.

Επαιξα 2 παιχνιδια, ωραιο φαινεται. Πως μπορω να κανω host game; Θελει να ανοιξω τιποτα ports;

Επισης, καθε παικτης ξεκιναει με διαφορετικους ξεκλειδωτους heroes ή ολοι ξεκιναμε με τους ιδιους;

Γινεται και ενας χαμος με τα runes και τα λοιπα bonuses. Εαν καταλαβα καλα οταν εχεις runes, ξεκινας με αυτα σε καθε παιχνιδι;

Δημοσ.
Τωρα μετρησα με το NetWorx απο desktop' date=' στο ARAM 30min ~13mb.

Για δοκιμασε να μας πεις.[/quote']

Μονο 13 mb???γιατι παιρνει τοσο λιγο?(οχι πως με χαλαει) Θα το δοκιμασω το πρωι σε ενα custom και θας σας πω.

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Τωρα μετρησα με το NetWorx απο desktop' date=' στο ARAM 30min ~13mb.

Για δοκιμασε να μας πεις.[/quote']

Τι ειναι το ARAM?

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...