Kostas121 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Πάντως εγώ αυτό το καλοκαίρι έχω βρει την ησυχία μου με normal draft, γιατί ούτε το troll pick insta lock του blind pick αλλα ούτε και το flame που πέφτει στα ranked γιατί "omg θα χάσω elo" έχει. Άμα θέλω να παίξω normal πάντα draft. Εκτος άμα είμαι με παρέα και θέλουν blind pick. Όπως και να έχει με το draft μαθαίνεις να παίζεις, counter pick, παίζεις πολλούς ρόλους ανάλογα με το τι χρειάζεται η ομάδα, παίζεις διαφορετικούς champion ανάλογα με την ομάδα που έχεις κτλ. Έτσι έμαθα να παίζω support/jungle γιατί αλλιώς όλο Morg/Ahri mid πήγαινα και ναι μεν ήμουν καλός αλλα δεν ένιωθα τι παίζει στο παιχνίδι. Πχ τώρα που έχω παίξει καμια 100 παιχνίδια jungle ξέρω ποτε να αναμένω gank σε mid/top/bot. οντως παλια οταν δεν επαιζα ranked επαιζα draft pick...ακομα και τωρα παιζω πολυ draft pick.3 μηνες επαιζα draft pick και υστερα ξαναρχισα τα ranked και βλεπω πως εχω βελτιωθει πολυ(ειδικα σε farming).σε βοηθαει πολυ στο να βελτιωθεις και δεν εχεις και το αγχος του να χασεις elo.
koularasss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 το νεο skin του lee sin παλι ασχημο δειχνει ingame.
koularasss Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 καποιοι πως περνουν skin που δεν ειναι δαιθεσιμα?πχ full metal pantheon.
haris013 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2012 καποιοι πως περνουν skin που δεν ειναι δαιθεσιμα?πχ full metal pantheon. προφανως θα τα ειχαν αγωρασει ποιο παλια?
papageorge007 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Παιδια με πιον τροπο εκτος απο το να πληρωσω μπορω να παρω RP.... μιλαω για νομιμο τροπο.....ας μου απαντησει καποιος........plz
Atallos1 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Παιδια με πιον τροπο εκτος απο το να πληρωσω μπορω να παρω RP.... μιλαω για νομιμο τροπο.....ας μου απαντησει καποιος........plz 1)Γινε επαγγελματιας παικτης και κερδισε σε καποιο τουρνουα 2) Πιασε γκομενα την κορη του ιδιοκτητη της Riot 2) Δεν γινεται αλλιως...
pipiris Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Παιδια με πιον τροπο εκτος απο το να πληρωσω μπορω να παρω RP.... μιλαω για νομιμο τροπο.....ας μου απαντησει καποιος........plz Με κανεναν εκτως και αν κερδισεις καμια καρτα που δινουν μερικοι streamers τυχαια σε viewers. Γενικα αγοραζεις RP.
Swimmer21 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Παιδια με πιον τροπο εκτος απο το να πληρωσω μπορω να παρω RP.... μιλαω για νομιμο τροπο.....ας μου απαντησει καποιος........plz Ουτε 20 level δεν εισαι ακομα νομιζω.. δεν εχει νοημα να χαλας τα λεφτα σου σε skin κλπ.. μαθε να παιζεις πρωτα και μετα αν θες για το χαβαλε αγορασε.. Ασε που αν παιξεις χαλια και εχεις και skin θα σου την λενε κιολας..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 1)Γινε επαγγελματιας παικτης και κερδισε σε καποιο τουρνουα 2) Πιασε γκομενα την κορη του ιδιοκτητη της Riot 3) Δεν γινεται αλλιως... πέρα από την πλάκα, μόνο με referrals, από 50 άτομα και πάνω σου δίνουν δώρο RP http://eune.leagueof...ds.com/rewards/
koularasss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 προφανως θα τα ειχαν αγωρασει ποιο παλια? ομως ειναι και καινουρια σκιν που ομως δεν τα μπορεις να τα αγορασεις αλλα αυτοι τα εχουν.
koularasss Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2012 θα αλλαξει τιποτα στην καταρινa,κατι διαβασα στον client.
sistah Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 θα αλλαξει τιποτα στην καταρινa,κατι διαβασα στον client. http://www.youtube.com/watch?v=Q3BHSoTjeug&feature=youtu.be&t=2m20s Βαλανε notes στο friend list αντι για καποιου ειδους appear offline...
Atallos1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Sistah κατι μου λεει οτι βλεπεις TSM vs Orb στο IPL...
sistah Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2012 Sistah κατι μου λεει οτι βλεπεις TSM vs Orb στο IPL... Hahaha, ναι εννοειτε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις