Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα ξανα επαναφερω γιατι χαθηκαν εκει πισω.

EUNE:

Swimmer21: deluminator 21

XronisR: XronisGR

Atallos1: iamyourdeath

Tmark: Tmark

8anos94: DontLookMe

papageorge007: papageorge007

Zimbroghie: KoNgoLeZoSs

harris013:painsh00t3r

nrkmaiden:pld123

EUW:

koularasss: koularaskoulis

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο cho ωραιος μου φανηκε σε σολο τοπ,δυο φορες πηρα μια ιρελια και αλλη μια εναν lee sin,αν στακαρεις την ulti σε λεβελ 10-11 μπορεις να εχεις 2.800 hp απο αυτην και με δυο dorans rings.και σε late game δεν γινεσαι focus επειδη εισαι πολυ tanky και το true damage της ulti ειναι gg.

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Παιδια αν θελετε ανταγωνιστικο παιχνιδι,παιξτε ranked.Τα νορμαλ δεν σου δινουν πραγματαικα τιποτα,δεν ειναι ανταγωνιστικα,ενας παικτης που ξερει τα βασικα πρεπει να παιξει ranked να βελτιωθει.Εγω παιζω μονο ρανκ πλεον,εχω ενα καρο και δεν με νοιαζει αν τρολλαρει καποιος.Ανεβοκατεβαινω συνεχεια elo [μεσα σε 2 μερες απο 1720 πηγα 1520],αλλα παιζω ωραια σωστα games.Ναι δεν ειναι ολοι παιχταραδες ,αλλα απο τον να παιξω ranked που θα με παρει ο υπνος γιατι το επιπεδο ειναι πραγματικα χαμηλο,ας παιξω νορμαλ.

Δημοσ.

Παιδια αν θελετε ανταγωνιστικο παιχνιδι,παιξτε ranked.Τα νορμαλ δεν σου δινουν πραγματαικα τιποτα,δεν ειναι ανταγωνιστικα,ενας παικτης που ξερει τα βασικα πρεπει να παιξει ranked να βελτιωθει.Εγω παιζω μονο ρανκ πλεον,εχω ενα καρο και δεν με νοιαζει αν τρολλαρει καποιος.Ανεβοκατεβαινω συνεχεια elo [μεσα σε 2 μερες απο 1720 πηγα 1520],αλλα παιζω ωραια σωστα games.Ναι δεν ειναι ολοι παιχταραδες ,αλλα απο τον να παιξω ranked που θα με παρει ο υπνος γιατι το επιπεδο ειναι πραγματικα χαμηλο,ας παιξω νορμαλ.

Παιξε ranked αν εισαι κατω απο 1200 και μετα πες μου αν δεν σε νοιαζει να τρολλαρουν και να φτανεις στα 800 :P

Δημοσ.

Παιξε ranked αν εισαι κατω απο 1200 και μετα πες μου αν δεν σε νοιαζει να τρολλαρουν και να φτανεις στα 800 :P

το τρολαρισμα ειναι το καλυτερο που μπορει να σου συμβει κατω απο τα 1200! xD

Δημοσ.

Ξεκινησα τα ranked απο 1100 ελο.Ειχα τρομακτικα ασχημο ξεκινημα αλλα σιγα σιγα ανεβαινα για πλακα.Τα 1100 ελο και 1200 πλεον ειναι πανευκολα,αν δεν μπορεις να κανεις carry αυτα τα ελο θελεις πολυ δουλεια.Και σου μιλαει εναι πολυ μετριος παικτης .Καταφερα ομως απο 1100 να φτασω 1750,και θεωρω οτι ειμαι για παραπανω αν δεν βαριεμε :-D

Νεα σεζον θεωρω δεδομενο ειναι καλο ξεκινημα και εχω στοχο 1900 +

Το ξαναλεω,οταν εχω φοβερη ορεξη να παιξω,κανω τρομακτικα πραγματα ακομα και στα 1700 ελο,αν εισαι κουρασμενος ή εισαι νευριασμενος κτλ,αστο καλυτερα,μπορω να κανω και 10 συνεχομενες ητετες[εκανα το Σαββατοκυριακο 10 συνεχομενες].Δεν γνετε και στα 10 παιχνιδια να φταινε οι σθυμπαικτες μου,απλα επαιξα αθλια και εχανα καθε παιχνιδι.

Δημοσ.

εγω εχω κολησει 1000 elo και δεν μπορω να αναιβω με τιποτα με τα παλιο τρολλ που μου τυχαινουν. 12 wins - 17 loses...

επαιζα το μεσημερι παλι και μετα απο πολλα leaves στο queque βρισκω team χωρις troll picks.τελικα ο τυπος που ηταν Mid και επαιζε με veigar αποδεικτηκε μ@**ς καθως επαιζε με ad build!! εβγαλε το ζωο infinity στον veigar και προφανως στο τελος χασαμε...

Δημοσ.

να πω και γω την αποψη μου για αυτο τα elo μιας και γω βρισκομαι εκει...Κανεις μα κανεις δεν μπορει να πεσει elo(κατω απο 1200) απο αλλους και υστερα να μην το ανεβασει!εγω εριξα το elo απο βλακεια παιζοντας με το που εφτασα 30 lvl ranked...Υστερα απο κανα 3μηνο ξαναρχισα τα ranked και αρχισα να ανεβαινω πολυ γρηγορα μεσα σε 2 μερες 100 elo με ελαχιστο χρονο παιχνιδιου...βεβαια ειχα και defeat spree αλλα αφου ακολουθησα καποια πραγματα ειδα και καλυτερα αποτελεσματα.1.δεν βριζω τους συμπαικτες μας διοτι δεν με βοηθαει σε κατι(ισα ισα ο συμπαικτης μου μπορει να γινει χειροτερος) οσο κακος και αν ειναι και πανω απο ολα κοιταω πως παιζω εγω...2.βοηθαω οσο μπορω τα αλλα lane,δηλαδη ειμαι top κανω gang mid,εστω και αποτυχημενο ο midder μου θα παρει free farm.3.βαζω wards οσα μπορω(αυτο που μονο τα support βαζουνε wards ειναι χαζομαρες διοτι οσο καλυτερο map awereness εχεις τοσο καλυτερα ελενχεις το πως θα κινηθεις).4.κανω last hit(το farm στο LOL ειναι πολυ σημαντικο).5.κοιταω streams για να μαθω πολλα για τους παικτες τους οποιος παιζω η θελω να μαθω.6.παιζω παντα χωρις να ειμαι νευριασμενος.

ελπιζω να βοηθησα!πιστευω αν ακολουθησετε και σεις αυτα που λεω θα εχετε καλυτερα αποτελεσματα

ΥΓ:ειχα 700 elo και τωρα εχω φτασει 1000 elo(χρειαζεται να εισαι συγκεντρωμενος και οποτε χανεις να μην νομιζεις οτι ειναι ''elo hell''.συνεχιζω να ανεβαζω το elo μου με ανεβοκατεβασματα αλλα παντα εχω στο μυαλο μου να ευχαριστιεμαι το game.

Δημοσ.

Αυτο το διαστημα παιζω μονο ARAM γιατι ξενερωσα πολυ τωρα το καλοκαιρι

με τα normal και τα λιγοστα ranked, για τους παραπανω λογους που ειπαν τα παιδια.

Πολυ πιο χαλαρο game και πιο ευχαριστο.

Εκει συνειδητοποιησα ποσο μεγαλη διαφορα εχει να παιζω με ατομα που εχουν 200/400/700+ wins.

(μιας και βλεπεις τα stats στο lobby των custom).

Με τους 200αριδες το game ειναι trololol, με τους 400ριδες καλα, και με τους 700ριδες

απλα απολαμβανω το game.

Το point μου ειναι οτι ως παιχτης των ~400wins θελω να παιζω με 700αριδες

στα normal/ranked γιατι εκει εχουν ιδεα για το τι γινεται και δεν μ@λακιζονται ασυστολα.

Ετσι, θα ειναι διπλο το καλο, αν κανω καποια χαζομαρα, θα την καλυψουν οι καλυτεροι

και δευτερον θα ειναι πιο ποιοτικο το game για μενα εφ'οσον προσπαθω να παιζω σοβαρα

και να μαθαινω απο τα λαθη μου.

Γι'αυτο ξενερωνω.. :-(

Δημοσ.

Πάντως εγώ αυτό το καλοκαίρι έχω βρει την ησυχία μου με normal draft, γιατί ούτε το troll pick insta lock του blind pick αλλα ούτε και το flame που πέφτει στα ranked γιατί "omg θα χάσω elo" έχει.

Άμα θέλω να παίξω normal πάντα draft. Εκτος άμα είμαι με παρέα και θέλουν blind pick. Όπως και να έχει με το draft μαθαίνεις να παίζεις, counter pick, παίζεις πολλούς ρόλους ανάλογα με το τι χρειάζεται η ομάδα, παίζεις διαφορετικούς champion ανάλογα με την ομάδα που έχεις κτλ.

Έτσι έμαθα να παίζω support/jungle γιατί αλλιώς όλο Morg/Ahri mid πήγαινα και ναι μεν ήμουν καλός αλλα δεν ένιωθα τι παίζει στο παιχνίδι. Πχ τώρα που έχω παίξει καμια 100 παιχνίδια jungle ξέρω ποτε να αναμένω gank σε mid/top/bot.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...