egw_eimai_re Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Θεε μου τι ακουω. Απομυθοποιηση ΤΩΡΑ! 1. Το Clarity ειναι περιττο spell. Αν χρειαζεσαι παραπανω μανα σημαινει: α)Για καποιο λογο δεν παιζεις τουλαχιστον τα 9 στο utility. Που θα επρεπε β)Μηπως θα επρεπε να παρεις κανα dorans? (Ναι) γ)Κανεις κακο mana management (Κοινως spammαρεις υπερβολικα) Αυτο ισχυει γενικα σε ολους τους ηρωες. Never pick clarity folks! Κυριως γιατι ουσιαστικα ειναι ενα summoner spell πισω σε σχεση με τους αντιπαλους σου. Οταν ο αλλος σου κανει ignite για το kill κ εσυ λες: ΜΑ! Ειχα κι αλλο μανα! ανεβαίνει replay ετσι έπαιξα ενα game για πάρτη σας που μου "τη λετε" Τι να κάνουμε κάποιοi σαν εμένα ειναι σπάμερς τώρα εσυ παίξε μοργκάνα με οτι spells θέλεις δικαίωμά σου ειναι όπως και δικό μου http://www.leaguereplays.com/replays/match/694059/
Atallos1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 ανεβαίνει replay ετσι έπαιξα ενα game για πάρτη σας που μου "τη λετε" Τι να κάνουμε κάποιοi σαν εμένα ειναι σπάμερς τώρα εσυ παίξε μοργκάνα με οτι spells θέλεις δικαίωμά σου ειναι όπως και δικό μου http://www.leaguerep...s/match/694059/ Δες τωρα game... No Junglers Lanes οτι να'ναι Builds οτι να'ναι 1 ωρα game - 236 cs Da fuq 1
egw_eimai_re Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ναι ενταξει οτι πεις. κανε login για 1v1 με μοργκανες και οι 2 μας το replay θα ανεβει εδω.
Atallos1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Ρε αδερφε γιατι δεν καταλαιβαινεις οτι γινεσαι ρεζιλι με αυτα που λες? Πανε 2 ανθρωποι να σου πουνε οτι τα games που παιζεις ειναι για τα πανηγυρια , οτι κ να κανεις στα game αυτα οτι troll build και να φτιαξεις θα δουλεψει αλλα εσυ προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο Λες για 1v1 λες και παιζεις cod η cs η whatever Εχεις καταλαβει τι παιχνιδι παιζεις η οχι? Ποιος σου ειπε οτι παιζω Μοργκανα πρωτα απ'ολα? Και εχω σταματησει να παιζω ranked διοτι απλα δεν την παλευω να νευριαζω στο καθε troll game οποτε απλα παιζω Normals να περασει η ωρα, για αυτο κ εχω φτασει σχεδον 2k wins , πραγμα που ομως δεν σημαινει τιποτα Το μονο που καταφερνεις με αυτα που λες ειναι να κανεις οσους διαβαζουν το thread αυτο να γελανε και να δικαιωνεις οτι λεγεται για το ελληνικο community Anyways end of story 1
egw_eimai_re Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 ολο το lol ειναι για τα πανηγύρια... Βάση τα λεγόμενα σου και στα ranked και στα normal games και εσυ τι μας λες;;;Οτι μη παίξεις με clarity και οπωσδήποτε dorans κλπ ελεος αφού εσύ ο ίδιος μας λες οτι κ να κανεις στα game αυτα οτι troll build και να φτιαξεις θα δουλεψει. Ε τοτε τι μας ζαλίζεις εδω μέσα με το αν το build το σωστό πρέπει να εχει dorans ή οτι άλλο να ναι; end of story
sistah Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 ανεβαίνει replay ετσι έπαιξα ενα game για πάρτη σας που μου "τη λετε" Τι να κάνουμε κάποιοi σαν εμένα ειναι σπάμερς τώρα εσυ παίξε μοργκάνα με οτι spells θέλεις δικαίωμά σου ειναι όπως και δικό μου http://www.leaguerep...s/match/694059/ Πρωτα απο ολα, οπως ειπε ο Atallos, αμα εχεις 34 kills τοτε οντως κατι δεν παει καλα με την αλλη ομαδα και σιγουρα ειναι normal= δεν εχουν ιδεα για το τι ειναι jungler. Δεν ειναι αναγκη εχει παιξει 1000 morganes για να ξερει τι build πρεπει να βγαλει. Εδω δεν ειμαστε για να συγκρινουμε τις π@υτσες σας, αλλα για ανταλλαγη αποψεων οπου αυτο αυτοματα σημαινει οτι ειμαστε ανοιχτοι σε καθε προταση για καποιο build ή γενικα. Δεν σου εκανε κανενας επιθεση μεχρι που αρχισες να γινεσαι εριστικος και να το παιζεις ξερολας. Κριμα ομως που μ'αυτο το στυλακι δεν πας πουθενα. Τα "ελα 1vs1 n00bako" ειναι κωμικοτραγικα και δεν αποδεικνιουν τιποτα απολυτως, ισα ισα ειναι ανωριμοτιτες και δεν θελω να φανταστω τι κανεις στα games. Τραβα δες κανα game σε ranked και θα καταλαβεις γιατι δεν χρειαζεσαι clarity. Αν και το ειπε και ο Atallos. 1. Το Clarity ειναι περιττο spell. Αν χρειαζεσαι παραπανω μανα σημαινει: α)Για καποιο λογο δεν παιζεις τουλαχιστον τα 9 στο utility. Που θα επρεπε β)Μηπως θα επρεπε να παρεις κανα dorans? (Ναι) γ)Κανεις κακο mana management (Κοινως spammαρεις υπερβολικα) Μεγαλη κουβεντα, και εγω παλιοτερα με τον kog δεν ειχα mana σχεδον ποτε και αναρωτιομουν τι κανω λαθος. Σπαμμαρα τα spells χωρις ουσιαστικο λογο. 1
Swimmer21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Καμια σχεση παιδια το 1vs1 με το πραγματικο game.. αν κατι γινει και σε φαει ο αντιπαλος 1 φορα αν εισαι πανω απο 12-13 level (ενω εσυ μπορει να κερδιζεις πχ 30-0), θα σου τα σπασει ολα γιατι θα εισαι dead για καμια 30αρια δευτερολεπτα... ε μετα ειναι δυσκολο να το γυρισεις γιατι θα σε Pusharουν τα Minion απο παντου.. και στην καινουρια πιστα επισης αν δεν πεθανεις δεν βγαζεις item, οποτε και εκει υπαρχει θεμα.. Τωρα για τα builds ο καθενας παιζει οπως θελει και τον βολευει, αλλα πρωτα πρεπει να συννενοηθει με την ομαδα.. δεν θα μου κλειδωσει πχ καποιος Teemo και θα τον παιξει AP ή tanky carry με frozen mallet κλπ.. τοτε δεν θα εχουμε dmg στην ομαδα και αυξανονται οι πιθανοτητες να χασουμε.. Ο χρυσος κανονας για καλο farm και για να μην μενεις απο mana, ειναι να βαρας last hit με απλα hit και αν τυχον ειναι πολλα minion low life ριχνεις και το aoe spell σου (αν ειναι και εκει κοντα ο αντιπαλος ακομα καλυτερα) Μην τσακωνεστε.. αν ειναι να μπαινει εδω μεσα ο καθενας και να βριζει το LOL, μην ασχολειστε.. σε καποιους αρεσει σε καποιους οχι.. εχει γεμισει το παιχνιδι με 12χρονα που παιζουν οπως να ναι, feedαρουν και γραφουν στο τσατ οταν τους μιλας "", "noobz", "/all report my team noobz" κλπ Εγω δεν ξερω εγω απλα μαμαω στο παιχνιδι και αν θες ελα τωρα 3 pvp να σου πω. θα θελα να δω και ποσα victorys/defeats εχεις. Ακυρο, και χωρις προθεση να στην πω κλπ.. 28 χρονων εισαι?
egw_eimai_re Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 sistah Το game που ανέβασα το είδες; Αν οχι τσέκαρε το δες με πόσες φορές μένω απο mana πόσες φορές βοήθησε το clarity oxι μόνο εμένα αλλά και το team μου. Αν οχι δες το σε παρακαλώ. Αυτο το ανταλλαζουμε απόψεις δεν το ειδα εδώ μέσα αντιθέτως δίχως να προλάβει να διαβαστεί η παρέμβαση μου αμεσως τα άκουσα.Απο ποιους; Απο αυτούς που κάνουν καριέρα στο lol;;;.Εμ λοιπόν εγώ δεν κανω καριέρα στο lol αν ήθελα άνετα θα έψαχνα clan tournamets etc. Παίζω για να γουστάρω ουτε για kills γιαυτό κανείς δεν θα με δει να κάνω ks ουτε για να χάνω όμως.οσο για το ελα 1v1 που το είδες οτι ειναι ανωριμότητα; Είπα εγω στο παιδί ελα να σε βρω να τις παίξουμε; έλεος για χαλαρώστε μερικοί διαστρεβλώνετε και χαρακτηρίζεται αμέσως κάποια πράγμα.Οταν με προκαλεί κάποιος σε ενα game και ιδικά με λεει άσχετο ε τοτε το λιγότερο που εχω να κανω ειναι να του αποδείξω πως δεν είμαι. Τέλος απο μένα κάντε οτι builds γουστάρετε flash & ignite σε ολο το team σας εύχομαι αντε και κανένα heal ποτε όμως clarity άχρηστο spell. Απαντήστε οτι θέλετε σας αφήνω να εχετε το τελευταίο λόγο οπως γουστάρετε.
Swimmer21 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Το game που ανέβασα το είδες; Αν οχι τσέκαρε το δες με πόσες φορές μένω απο mana πόσες φορές βοήθησε το clarity oxι μόνο εμένα αλλά και το team μου. Γιατι νευριαζεις? Καταρχην σαφως και θα υπαρχουν φορες που θα χρειαστεις mana και δεν θα εχεις, θα ριξεις το clarity και θα σωσεις την κατασταση.. αλλα επισης θα υπαρχουν φορες που αν πχ ειχες ενα ignite/exhaust θα ξεφευγες ή θα καταφερνες να παρεις το kill.. αυτο δεν μου λεει κατι Και δευτερον, αν επαιζες χωρις clarity και δεν spammαρες pushαρες τοσο πολυ το lane.. θα ησουν πιο προσεχτικος στο που θα χαλασεις το mana σου και (λογικα) οταν θα σε χρειαζοταν η ομαδα σου θα ησουν κομπλε.. Ασε που αν δεν ειχες clarity δεν θα κακοφαινοταν στον Jungler σου αν του ζητουσες το μπλε, και λογω Pushαρισμενου lane δεν κανει τοσα gang οσα θα επρεπε.. οσο γαματος και ειναι καποιος με τον παιχτη του, σε lane game στην αρχη και αν ο αλλος παιζει safe και φαρμαρει στο turret, δεν προκειται να τον ριξεις με τιποτα..
jim777 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 http://www.lolking.net/summoner/eune/21975776#history Εχεις μεσο ορο λιγότερο απο 100cs στα 30'. Σταματα να γραφεις.
MeSiaSs Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Προσωπικά εγώ τα dorans(ειδικά για ad bot) τα θεωρώ χάσιμο χρημάτων,αν ξέρεις last hits(μιλάμε για τα ανταγωνιστικά και όχι τα σάπια)θα πρέπει να γνωρίζεις να έχεις και το καλό position για να προστατεύεσαι και μόνος σου.Το eraly game είναι farm, δύσκολα θα κάνεις πολλά kills στο lane σου(πάντα μιλάμε για ανταγωνιστικό επίπεδο) χωρίς κάποιο gank γιατί πολύ απλά θα ξέρει και ο αντίπαλος πως να προστατευτεί.Για έμενα πρώτο must item(κυρίως bot/mid) είναι μπότα και φιλτράκια και farmareis όσο πιο καλά μπορείς. 1
Zahariel Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Στο ανταγωνιστικο επιπεδο αν ο αλλος εχει lv2 μποτες 2 dorans και ενα scepter κι εσυ εχεις bf και scepter πχ, θα σε τραμπουκισει στο λανε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ και θα χανεις ολα τα trades. Γενικα παντως 100% των ad ξεκινανε με μποτα potions πια. Vamire: Εχεις αρκετα καλο Mechanical skill αλλα εχεις μεγαλες τρυπες στη θεωρια. Αυτο κατα πασα πιθανοτητα δε θα σε επηρεασει αμεσα ουτε θα φανει σε σενα. Αν ποτε αποφασισεις ομως οτι θες να παιξεις ranked Και ν ανεβασεις elo για μενα θα εχεις προβληματα. Αν εισαι χαρουμενος οπως παιζεις, χαιρομαι κι εγω για σενα, keep it that way. Το σημαντικο ειναι να εχει fun το game. Δε σου τη λεω για τα items / summoner choices σου. Οτι λεω ειναι για συμβουλη. Γιατι παιζω χρονια και πως να το κανουμε ξερω απο το παιχνιδι. Αν δν θες να με ακουσεις εχει καλως. Αλλα εσυ ερχεσαι εδω περα και λες την αποψη σου και ακους και των αλλων. Επιμενεις οτι η δικη σου ειναι σωστη και προσπαθεις να το αποδειξεις ενω ταυτοχρονα αρνεισαι καθε προσπαθια των αλλων ν αποδειξουν τη δικη τους και ταυτοχρονα γκρινιαζεις γι αυτο. Μη το κανεις! ΥΓ. Το 1v1 αν και πχ εμενα θα μου πει πολλα πραγματα για το πως παιζει ο αλλος, δεν ειναι ακριβης ενδειξη skill και ουσιαστικα δε σημαινει απολυτως τιποτα. Κυριως επειδη το παιχνιδι κρινεται μονο απο τα Teamfights και τη συνεργασια 2
sistah Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 sistah Το game που ανέβασα το είδες; Αν οχι τσέκαρε το δες με πόσες φορές μένω απο mana πόσες φορές βοήθησε το clarity oxι μόνο εμένα αλλά και το team μου. Αν οχι δες το σε παρακαλώ. Αυτο το ανταλλαζουμε απόψεις δεν το ειδα εδώ μέσα αντιθέτως δίχως να προλάβει να διαβαστεί η παρέμβαση μου αμεσως τα άκουσα.Απο ποιους; Απο αυτούς που κάνουν καριέρα στο lol;;;.Εμ λοιπόν εγώ δεν κανω καριέρα στο lol αν ήθελα άνετα θα έψαχνα clan tournamets etc. Παίζω για να γουστάρω ουτε για kills γιαυτό κανείς δεν θα με δει να κάνω ks ουτε για να χάνω όμως.οσο για το ελα 1v1 που το είδες οτι ειναι ανωριμότητα; Είπα εγω στο παιδί ελα να σε βρω να τις παίξουμε; έλεος για χαλαρώστε μερικοί διαστρεβλώνετε και χαρακτηρίζεται αμέσως κάποια πράγμα.Οταν με προκαλεί κάποιος σε ενα game και ιδικά με λεει άσχετο ε τοτε το λιγότερο που εχω να κανω ειναι να του αποδείξω πως δεν είμαι. Τέλος απο μένα κάντε οτι builds γουστάρετε flash & ignite σε ολο το team σας εύχομαι αντε και κανένα heal ποτε όμως clarity άχρηστο spell. Απαντήστε οτι θέλετε σας αφήνω να εχετε το τελευταίο λόγο οπως γουστάρετε. To ειδα αλλα μεχρι το 20, ο λογος που λενε οτι ειναι περιττο το clarity ειναι γιατι στο early game συνηθως φαρμαρεις με last hit. (κατι που δεν εκανες ποτε στο replay με αποτελεσμα να pushαρεις το lane σου χωρις λογο). Αμα κανεις last hitting τοτε δεν χρειαζεται να spammareis τα spells σου. Μονο για κανα harass και κανα push με το W για να πας να βοηθησεις τα αλλα lanes ή να πας πισω. Δεν ειπε κανεις οτι ειναι gtp το clarity, αλλα οτι δεν ειναι αναγκαιο γιατι αλλα spells σε βοηθουν πολυ περισσοτερο. Αμα ξερει η ομαδα να διαχειριζεται τα spells της τοτε το clarity ειναι οντως περιττο. Ερωτηση, γιατι οταν εριχνες το Q σου δεν εριχνες και το W? Ποιο το νοημα να την κανεις snare χωρις να της κανεις εστω ενα hitακι? Ή γιατι εκανες flash-Q-W στον Xin με την ulti σε cd? Το εκλαιγα το flash εκει. Τελος, η Diana ηταν κεφτες εντελως. Δευτερο τελος, που ειναι το κακο να εισαι ασχετος (αν και δεν το ειπε κανεις) ? Και εγω n00b ειμαι και το ξερω, αλλα προσπαθω και μαθαινω. Αυτος ειναι ο σκοπος αλλωστε, να γινομαστε καλυτεροι. Προσωπικά εγώ τα dorans(ειδικά για ad bot) τα θεωρώ χάσιμο χρημάτων,αν ξέρεις last hits(μιλάμε για τα ανταγωνιστικά και όχι τα σάπια)θα πρέπει να γνωρίζεις να έχεις και το καλό position για να προστατεύεσαι και μόνος σου.Το eraly game είναι farm, δύσκολα θα κάνεις πολλά kills στο lane σου(πάντα μιλάμε για ανταγωνιστικό επίπεδο) χωρίς κάποιο gank γιατί πολύ απλά θα ξέρει και ο αντίπαλος πως να προστατευτεί.Για έμενα πρώτο must item(κυρίως bot/mid) είναι μπότα και φιλτράκια και farmareis όσο πιο καλά μπορείς. Και εγω υπερ του boots-3 potions ειμαι στην αρχη για τον λογο που περιγραφεις πιο πανω. Ο λογος που ισως παρει καποιος dorans ειναι γιατι θα εχει support με heal οπου θα καλυψει το κενο των pots. Απο εκει και περα, 1 και 2 dorans blade ειναι must εννοειτε για survivability κτλ.
koularasss Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 http://www.lolking.n...1975776#history Εχεις μεσο ορο λιγότερο απο 100cs στα 30'. Σταματα να γραφεις. τι site ειναι αυτο?δειχνει και για αλλους παιχτες ή πρεπει να κανεις upload game οπως lol replay?μονο rank δειχνει?ωραιο site,πως παιρνει αυτα τα αρχεια ομως?
sistah Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 τι site ειναι αυτο?δειχνει και για αλλους παιχτες ή πρεπει να κανεις upload game οπως lol replay?μονο rank δειχνει?ωραιο site,πως παιρνει αυτα τα αρχεια ομως? Stats για τους παικτες του LoL, γραφεις ενα summomer name και σου βγαζει τα stats του. Παλιοτερα εδειχνε και τα wins στο νορμαλ, με την ολικη αλαγη του site δεν το βρισκω πλεον. Τα αρχεια τα παιρνει live απο το LoL, δηλαδη αν πεσουν οι server της riot το site δεν δειχνει τα stats. Τουλαχιστον ετσι μου ειπαν οταν τους ειχα στειλει ενα mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις