Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αν κανω παραπανω λεει...

Wtf τι καθομαι και ασχολουμαι με ατομα που δεν εχουν την παραμικρη ιδεα για ενα παιχνιδι και μαλιστα θελουν να κανουν οτι ξερουν κιολας

Δημοσ.

έλα κανε login ξεκινάς προσωπική επίθεση άμπαλο πλάσμα τελείωσε την τουλάχιστον.

Κανε login και στείλε να σε κάνω invite στις 3ης νικες.

• Super Moderators
Δημοσ.

έλα κανε login ξεκινάς προσωπική επίθεση άμπαλο πλάσμα τελείωσε την τουλάχιστον.

η "προσωπική επίθεση" ήταν στο post #4124?

Δημοσ.

Θεε μου τι ακουω. Απομυθοποιηση ΤΩΡΑ!

1. Το Clarity ειναι περιττο spell. Αν χρειαζεσαι παραπανω μανα σημαινει:

α)Για καποιο λογο δεν παιζεις τουλαχιστον τα 9 στο utility. Που θα επρεπε

β)Μηπως θα επρεπε να παρεις κανα dorans? (Ναι)

γ)Κανεις κακο mana management (Κοινως spammαρεις υπερβολικα)

Αυτο ισχυει γενικα σε ολους τους ηρωες. Never pick clarity folks! Κυριως γιατι ουσιαστικα ειναι ενα summoner spell πισω σε σχεση

με τους αντιπαλους σου. Οταν ο αλλος σου κανει ignite για το kill κ εσυ λες: ΜΑ! Ειχα κι αλλο μανα!

2. Μη φτιαχνετε ξερα καπελα στη Μοργκανα! Ο ηρωας ειναι φτιαγμενος για να μπαινει σε 5 ατομα και να κανει ulti. Και να μενει μεσα

μεχρι να σκασει. Aυτο αν εχουν εστω και τη παραμικρη ιδεα οι αντιπαλοι δεν γινεται χωρις Zhonyas. Στο πρωτο fight το χρειαζεσαι,

αντε ισως στο δευτερο αν ειχες εξαιρετικο timing στο πρωτο.

3. Doran's: Στη φαση που εσυ εχεις ενα μεγαλο item και τιποτα αλλο και ο αλλος εχει Doran's ολα καλα. Στη φαση που εσυ εχεις 1-2

κομματια του item και αυτος Doran's ειναι ΠΟΛΥ πιο δυνατος απο σενα και αν νιωθει θα το εκμεταλλευτει.

4. Σας παρακαλω, σας ικετευω. Το: Εγω με αυτο το build δερνω και κερδιζω κλπ: Δε σημαινει ΤΙΠΟΤΑ! Απολυτως. Ειναι σαν να μου

λες ειμαι ο καλυτερος στο net μου. Τα περισσοτερα builds που δεν εμφανιζονται στα τουρνουα κατα κανονα δεν ειναι καλα.

Οχι επειδη "δεν τα παιζουν οι προ" αλλα επειδη δεν ειναι cost efficient (Δεν αξιζουν τα λεφτα τους γι αυτο που κανουν) η δεν ειναι

οσο αποτελεσματικα οσο αλλα, γι αυτο δεν τα παιζουν.

Και για οποιον θελει να μετρησουμε e-peen, εχω 1600 νικες 1200 ηττες (περιπου), 1900 Solo queue rating , 1800 team, βγηκα 2ος στο Greek Launch Event και σηκωσα κι ενα Go4LoL

• Like 4
Δημοσ.

"Πάω να φέρω παρέα κι έρχομαι, μετά το σχόλασμα στην πίσω αυλή".

Push 24/7 είναι στρατηγικό λάθος, σε αφήνει ανοιχτό σε ganks και μπορεί να σου στερήσει και farming. Για το clarity εξαρτάται από τον χαρακτήρα, αλλά έχοντας παίξει Morgana μόνο για failsafe επιλογή για να διορθωθούν λάθη μου κάνει. Για αυτό το λόγο το παίρνω με Gragas αν και ξέρω πως δεν το έχει καθόλου ανάγκη, απλά δεν τον ξέρω τόσο καλά.

Σκέφτομαι να ανοίξω poll, τι είναι χειρότερο?

1) Να χάνεις από leaver?

2) Να χάνεις από feeder?

3) Να χάνεις από ζώα που πάνε solo ή/και έχουν μηδέν map awareness?

4) να χάνεις από αίσχος matchup (σε νόρμαλ)?

/discuss, εμένα με έχει πάει αίμα σε solo q normal τις τελευταίες μέρες, το μόνο ευτύχημα είναι πως εξασκώ Irelia και Gragas που δεν τους ξέρω καλά.

• Like 1
Δημοσ.

Thanks Zahariel , βαρεθηκα να ακουω @@@@@

@ Τobajara Χειροτερο ειναι να χανεις απο τον ιδιο σου τον εαυτο που νομιζεις οτι μαμας και δερνεις και μετα φευγεις ακλαφτος (ελπιζω να καταλαβαινεις πως το εννοω )

Δημοσ.

Τότε υπάρχουν 2 τινά.

1) Είσαι τόσο ντίβα που για το ότι έχεις d>k+a φταίει όλη η υπόλοιπη ομάδα ενώ εσύ τα έκανες όλα καλά, οπότε σου αξίζει να μείνεις έτσι και να ταϊζεις 9 παιχνίδια για να κάνεις carry το 1. Δυστυχώς αυτή η κατηγορία δεν καταλαβαίνει τα λάθη της.

2) Κάνεις την αυτοκριτική σου, αλλάζεις αυτό που δεν πήγε καλά (build, skill sequencing, positioning, οτιδήποτε) και προσπαθείς να μην το ξανακάνεις. Αν είναι ο main σου ακόμα χειρότερα, αν και όλοι λούζουμε κάποια ματς.

Αυτοί όμως είναι παράγοντες που μπορείς να ελέγξεις, φταις εσύ. Εγώ μιλάω για τα υπόλοιπα.

Δημοσ.

καθε φορα που νικαω σε ρανκ πρεπει πρωτα να χασω 2-3 παιχνιδια,επεσα στα 960 και το team ειναι χειροτερο απο normal games, τους λεω μονο ad carry δεν θελω και επειδη ειμαι τελευταιος μου λενε θα παιξεις ad,μετα χανουμε και λενε εσυ φταις,τα elo κανουν reset?

ποιος ειναι west να παμε ενα duo q?

Δημοσ.

"Πάω να φέρω παρέα κι έρχομαι, μετά το σχόλασμα στην πίσω αυλή".

Push 24/7 είναι στρατηγικό λάθος, σε αφήνει ανοιχτό σε ganks και μπορεί να σου στερήσει και farming. Για το clarity εξαρτάται από τον χαρακτήρα, αλλά έχοντας παίξει Morgana μόνο για failsafe επιλογή για να διορθωθούν λάθη μου κάνει. Για αυτό το λόγο το παίρνω με Gragas αν και ξέρω πως δεν το έχει καθόλου ανάγκη, απλά δεν τον ξέρω τόσο καλά.

Σκέφτομαι να ανοίξω poll, τι είναι χειρότερο?

1) Να χάνεις από leaver?

2) Να χάνεις από feeder?

3) Να χάνεις από ζώα που πάνε solo ή/και έχουν μηδέν map awareness?

4) να χάνεις από αίσχος matchup (σε νόρμαλ)?

/discuss, εμένα με έχει πάει αίμα σε solo q normal τις τελευταίες μέρες, το μόνο ευτύχημα είναι πως εξασκώ Irelia και Gragas που δεν τους ξέρω καλά.

πιστευω οτι το 2και το 3 πρεπει να μπουν μαζι :P

Δημοσ.

καθε φορα που νικαω σε ρανκ πρεπει πρωτα να χασω 2-3 παιχνιδια,επεσα στα 960 και το team ειναι χειροτερο απο normal games, τους λεω μονο ad carry δεν θελω και επειδη ειμαι τελευταιος μου λενε θα παιξεις ad,μετα χανουμε και λενε εσυ φταις,τα elo κανουν reset?

ποιος ειναι west να παμε ενα duo q?

Θα κανει οταν αρχισει η 3η σεζον

@ Tobajara Συνηθως οι περισσοτεροι δυστυχως ανηκουν στην πρωτη περιπτωση που ανεφερες , anyways

Το να χασεις απο τα 3 πρωτα που αναφερεις στο προηγουμενο post δεν ειναι στο χερι σου , το τελευταιο σε normal ειναι δυσκολο να το ελεγξεις γιατι ειναι blind pick αλλα εκει προσπαθεις απλα να κρατησεις το lane οσο μπορεις τουλαχιστον και να farmαρεις .

Δημοσ.

Θα κανει οταν αρχισει η 3η σεζον

@ Tobajara Συνηθως οι περισσοτεροι δυστυχως ανηκουν στην πρωτη περιπτωση που ανεφερες , anyways

Το να χασεις απο τα 3 πρωτα που αναφερεις στο προηγουμενο post δεν ειναι στο χερι σου , το τελευταιο σε normal ειναι δυσκολο να το ελεγξεις γιατι ειναι blind pick αλλα εκει προσπαθεις απλα να κρατησεις το lane οσο μπορεις τουλαχιστον και να farmαρεις .

ποτε ξεκιναει?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...