Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν θα παρεις Dorans...

Philo stone θα παρεις , mana problems solved

Μην σου πω κ 3 χ gp/10

Μετα rush DFG , dcap και συνεχιζεις

Το passive θα φαει nerf , με 600 ap βαραει 800αρια lategame

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν εχει κανενα νοημα το malady , pure ap ειναι

Max CDR και μετα νομιζω το Q της εχει 2 δευτερολεπτα cd , sth like that

jungler ηταν και μαλλον για αυτο το ειχε,χρειαζοταν για να τελειωνει γρηγορα τα camps.

Δημοσ.

Δεν θα παρεις Dorans...

Philo stone θα παρεις , mana problems solved

Μην σου πω κ 3 χ gp/10

Μετα rush DFG , dcap και συνεχιζεις

Το passive θα φαει nerf , με 600 ap βαραει 800αρια lategame

Αν την παιξεις ως jungler ναι παρε 1-2 gp10, αλλα αν παιξεις Mid τοτε θα πας για dorans, καθως δεν μπορεις να καθυστερησεις καποιο early dmg αφου κυριως παιζει ρολο assassin.

Δημοσ.

Ποσο, μα ποσο, μα ποσο, μα ποοοσσσοοο συμφωνω !!!!!! Το βροντοφωναζω οτι τα pvp based games απαιτουν αντιληψη, πως το λενε, εγκεφαλο να στροφαρει!

Ακομα και τα moba style games οπως lol, dota κλπ, που μπορει να μην εχουν την δυσκολια του wow οσο αφορα το skill cap, απαιτουν pvp αντιληψη, fast thinkin! Και το αυτονοητο, αυτονοητο χωρις πολλες πολλες ερωτησεις.

Ειμαι τρομερα απογοητευμενος παντως απο τη συμπεριφορα των παικτων, τουλαχιστον των μισων παιχνιδιων που παιζω. Δε... δε... δεν εχω τι να πω. Συνεχιστε.

To dota & lol & hon ειναι δυσκολότερο απο το κάθε wow. Γιατι στο wow δυο πράγματα χρειάζονται αρκετό farming & γνώση στο 90% πες το 10%pvp.

Στο lol θέλει πολλα περισσότερα εξοικείωση με το game δηλαδή, γνώση, εμπειρία, αντανακλαστικά,iq και φυσικά τύχη.

Δεν συγκρίνω το lol με το wow σε καμιά περίπτωση απλά το θεωρώ ποιο skilled game/άτομα γιατι τα εχει ολα strategy-fightιng-rpg.

Eγω πάλι ειμαι απογοητευμένος από τους συμπαίκτες μου οι άλλοι ας είναι οσο ζώα θέλουν το team μου να μην ειναι μόνο.

Παίζω dota απο το 2006 πήγα hon και μετά lol.

Οσο για τα αντικείμενα κλπ το θεωρώ άχρηστο πραγμα να βγαζουν ολοι τα ιδια.Πχ βλεπω morgana με dorans ring - flash & ignite στο mid.Εγω ξεκινάω με boots - flash-clarity 2-3 potions...μετα ανεβάζω spell vamp κλπ καμιά σχέση με το guides οσοι εχουν προλάβει συμπαίκτες - αντίπαλοι να μου την πουν και να χασκογελάσουν εχουν φάει μεγάλο face palm γιαυτό που είπαν.

dorans ποτε δεν αγοράζω. Θεωρώ το στάνταρ που θέτουν μερικοί στα items & στα spells τελείως ανούσιο πράγμα. Παίξτε τους champions οπως εσεις θέλετε χωρις να διαβάσετε guide και σίγουρα θα βρείτε τις κατάλληλες δομές σε καθε game.

Δημοσ.

Tα dorans τα παιρνεις ως αρχικο αντικειμενο για να εχεις μια βαση , περισσοτερο hp/ap/mreg στα early lvls

Με 2 dorans λοιπον και τα masteries το mreg σου ειναι αρκετο , δεν χρειαζεσαι το clarity

Clarity να παρεις γιατι?Για να κανεις push το lane 24/7?Δεν υπαρχει κανενα νοημα απολυτως

Τωρα τι θα παρεις μετα ειναι καθαρα προσωπικο θεμα , απλα ειναι μερικα πραγματα που ειναι στανταρ για να εισαι optimal τουλαχιστον σε σοβαρο επιπεδο και οχι σε normal games

Δημοσ.

Ο καθένας όπως θέλει παίζει,δεν σου επιβάλει κάποιος να πάρεις Dorans!Φυσικά τα items που θα πάρεις πρέπει να είναι ανάλογα του gameplay σου απλός υπάρχουν items που είναι καλά και άλλα που είναι κακά για συγκεκριμένους χαρακτήρες...

Τώρα ας πούμε για τα Dorans που λες εσύ,εγώ το θεωρώ τελείως λάθος σε πολλούς χαρακτήρες να μην πάρεις τουλάχιστον ένα Doran's (blade ή ring) !

Η τιμή που κάνει,τα stats που δίνει είναι απλά κορυφή!

Υπάρχουν χαρακτήρες που τα 2-3 Doran's θεωρούνται core build!

Δημοσ.

Και εγώ είμαι απογοητευμένος με τους συμπαίκτες μου (τουλάχιστον με κάποιους που έτυχε να παίξω) να φανταστείτε σε αγώνα 5v5 στην ομάδα μου ήταν όλοι afk μόνο εγώ και άλλος ένας απο την ομάδα μου παίζαμε πραγματικά εξωφρενικό. :mad:

Anyway αρχίζω σιγα-σιγά να εξοικειώνομαι με το lol έχω δοκιμάσει όλους τους δωρεάν χαρακτήρες και έχω τσεκάρει ποιοι με "βολεύουν" και ποιοι όχι μέχρι στιγμής ο no1 στην επιλογή μου είναι ο Άλισταρ ο μινώταυρος.

Έχω βάλει στο μάτι τον Pantheon για αγορά τον έχει δοκιμάσει κανένας;

Επίσης πάντα αγοράζω τα προτεινόμενα αντικείμενα που μου προτείνει το παιχνίδι ανάλογα με τον χαρακτήρα που έχω διαλέξει καλά κάνω;

Δημοσ.

Σαφως και οχι

Το build σου το φτιαχνεις αναλογα και τους αντιπαλους σου και τα προτεινομενα items σε μερικους champions ειναι για τα πανηγυρια

Παντα θα κοιτας με το τι εχεις να κανεις , πρωτα στο lane σου και μετα στο συνολο

Οσο για τα dorans εγω τα παιρνω παντα , τρελο value for money για τα early lvls

Dorans δεν θα παρεις ομως οταν σχεδιαζεις να παρεις items πχ RoA , εκει τα κανεις skip και κανεις rush αυτο που θες να παρεις

Δημοσ.

Tα dorans τα παιρνεις ως αρχικο αντικειμενο για να εχεις μια βαση , περισσοτερο hp/ap/mreg στα early lvls

Με 2 dorans λοιπον και τα masteries το mreg σου ειναι αρκετο , δεν χρειαζεσαι το clarity

Clarity να παρεις γιατι?Για να κανεις push το lane 24/7?Δεν υπαρχει κανενα νοημα απολυτως

Τωρα τι θα παρεις μετα ειναι καθαρα προσωπικο θεμα , απλα ειναι μερικα πραγματα που ειναι στανταρ για να εισαι optimal τουλαχιστον σε σοβαρο επιπεδο και οχι σε normal games

Παιζω εντελώς με διαφορετικη φιλοσοφία απο τα στάνταρς τη μοργκανα.

Εγω μεχρι τα 7 lvl στο mid δεν παω ποτέ b λόγω του clariy εχω να σπαμάρω - φαρμάρω - pushάρω αρκετά περισσότερο απο κάθε αλλο αντίπαλο στο mid. Στο 6 lvl εχω κανονίσει να ειμαι με ελάχιστο μανα ωστε ο εχθρός να νομίζει πως με εχει μόλις φτασει 50 - 60% hp εχει τελειώσει clarity flash +r+w+e+q και τελείωσε.Επισης με clarity δεν θα μείνεις ποτέ άμανος (μέγα πλην σε μοργκανα )οπου αυτο συνεπάγεται και με αρκετα περισσότερο hp-heal απο το spell vamp που εχεις ανεβάσει.

Anyway ειναι μεγάλο λαθος το dorans στη morgana απο οποια άποψη και να το δω. όπως και το ignite.

Για κάθε μοργκανα που θα με βρίσκει στο δρόμο της και με εχει βρει θα είναι dead με dorans.

Δυστυχώς ή ευτυχώς έτσι τη παιζω καθώς το hp ειναι κατά 99% άχρηστο στη μοργκανα magic pen ap & spell vamp 8ελει ο champ.

To 40 % των games μου ειναι με μοργκανα και το 80% εξαυτων ειναι victorys

Δημοσ.

Για αυτο υπαρχει ο jungler αδερφε για να σου δωσει μπλε και να μην χρειαστεις το clarity που σου ειναι αχρηστο

Το W σου δεν σκοτωνει ενα creep wave μεχρι να παει lvl 3 , οποτε λοιπον μεχρι τοτε δεν χρειαζεται και να το spamαρεις

Αρα συνεπως δεν χρειαζεται να παρεις και clarity γιατι δεν χρειαζεσαι mana , εκτος κι αν δεν μπορεις να παρεις cs χωρις το W , αλλο θεμα αυτο

Τωρα αν ο αλλος ειναι ντουβαρι και δεν εχει δει οτι παιζεις με clarity χωρις να το κανεις use τοτε παιζεις normals του 1000 elo...

Spell Vamp επισης σχεδον δεν θα πας ποτε γιατι δεν εχεις spells να κανεις spam αρα σου ειναι αχρηστο , mpen μονο οταν παρουν magic res

Τα 2 dorans ειναι core , μετα βλεπεις παρα περα

Αν εισαι vs no burst στο lane θα πας για dcap

Αν εισαι vs AP team θα παρεις Abyssal πρωτα

Αν εισαι vs AD θα κανεις rush Zhonyas

Απλα ειναι τα πραγματα , μην τα κανετε πολυπλοκα...

Δημοσ.

ενταξει εξήγησε μου σάπια score που κάνω με το build που λες όταν με το δικο μου εχω 34 kills.

Βλέπεις οτι λόγο μη εμπειρίας δικιάς σου προφανώς καθώς το build που λες εγω το έχω παίξει αρκετές φορές ενώ το δικο μου εσυ οχι λες πράγματα οτι να ναι.

απο το 1 lvl σπαμάρει η morgana και το κάνει παρα πολύ καλά και το w απο το 1ο lvl σκοτώνει minions.Με hex μορκγανα έχεις δει;και αν ναι τι σκορ είχε;

Δημοσ.

Καλα αστο αδερφε τσαμπα σου εξηγω κιολας

Και μονο το γεγονος οτι κανεις 34 kills proves my point , φαντασου με τι παιζεις...

Δεν εχεις ιδεα για το παιχνιδι πραγματικα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...