papageorge007 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Παιδια το παιχνιδι τα σπαει .... ειχα να κολλησω ετσι με παιχνιδι απο τοτε που κυκλοφορησε το counter strike .... μονο στην αρχη ειχα αντιμετοποισει καποια προβληματα με το 5ν5.....αλλα εκλεισα το firmware ton windows. ...και ολα κομπλε...
flamelab Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Παιδια το παιχνιδι τα σπαει .... ειχα να κολλησω ετσι με παιχνιδι απο τοτε που κυκλοφορησε το counter strike .... μονο στην αρχη ειχα αντιμετοποισει καποια προβληματα με το 5ν5.....αλλα εκλεισα το firmware ton windows. ...και ολα κομπλε... Το...ποιο ; 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 ε το firewall
koularasss Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 ολοι οι φιλοι που ειχα στο λολ διαγραφτηκαν?!?!??!γιατι εγινε αυτο?πως διορθωνεται?
zeniath Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 έλα μωρέ, σε πήρανε χαμπάρι και σε σουτάρανε firmware των windows
pipiris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 ολοι οι φιλοι που ειχα στο λολ διαγραφτηκαν?!?!??!γιατι εγινε αυτο?πως διορθωνεται? Θα φτιαξει μονο του μετα απο λιγο.
Tobajara Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Yipeeee πήρα μαζεμένους τους πόντους από ένα κάρο υποθέσεις που ψήφιζα στο Tribunal! 555 IP από 111 υποθέσεις, συν άλλους 110 από άλλες 22, μια χαρά ήρθε.
MeSiaSs Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Έκανα ένα καινούργιο account στον east τον έχω 22lvl,όταν ψάχνω για game κάνει σχεδόν πάντα 5 με 15 λεπτά για να βρει παιχνίδι.|Στο main account μου(west) έκανε max 1λεπτό άντε καμιά φορά ίσως 2λεπτά.Τα παιδιά που παίζεται στον east πάντα τόσο κάνει και σε εσάς?
Dennisbest Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2012 Σπάνιο να πάρει πάνω από ένα λεπτό για να βρει. Συνήθως 20-30 δευτερόλεπτα θέλει.
__D3mIaN__ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Τα σοβαρα online games δεν ειναι για ολους. Ποσο, μα ποσο, μα ποσο, μα ποοοσσσοοο συμφωνω !!!!!! Το βροντοφωναζω οτι τα pvp based games απαιτουν αντιληψη, πως το λενε, εγκεφαλο να στροφαρει! Ακομα και τα moba style games οπως lol, dota κλπ, που μπορει να μην εχουν την δυσκολια του wow οσο αφορα το skill cap, απαιτουν pvp αντιληψη, fast thinkin! Και το αυτονοητο, αυτονοητο χωρις πολλες πολλες ερωτησεις. Ειμαι τρομερα απογοητευμενος παντως απο τη συμπεριφορα των παικτων, τουλαχιστον των μισων παιχνιδιων που παιζω. Δε... δε... δεν εχω τι να πω. Συνεχιστε.
Atallos1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Skill cap και WoW στην ιδια προταση? Riiiiiight Anyways δεν ειχα την ευκαιρια να δοκιμασω την Diana και την ειδα μονο σε καποια streams , πως σας φανηκε?
nrkmaiden Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 oppp μου φανηκε την πηρα απλα ακομα δε ξερω αν αξιζει ap η hybrid περισσοτεροοο θα τεσταρω και θα σας πω
koularasss Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Έκανα ένα καινούργιο account στον east τον έχω 22lvl' date='όταν ψάχνω για game κάνει σχεδόν πάντα 5 με 15 λεπτά για να βρει παιχνίδι.|Στο main account μου(west) έκανε max 1λεπτό άντε καμιά φορά ίσως 2λεπτά.Τα παιδιά που παίζεται στον east πάντα τόσο κάνει και σε εσάς?[/quote'] Αναλογα με τις ωρες που μπαινειςαν μπεις 3 το βραδυ δεν θα σου βρει παιχνιδι τοσο ευκολα αν ειναι 3 το μεσημερι.εγω που παιζω μονιμα west το πολυ 20 sec,θυμηθηκα τωρα μολις εκλεισαν τα σχολεια για χριστουγεννα περσυ,20 αναμονη για να μπεις στον client. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App oppp μου φανηκε την πηρα απλα ακομα δε ξερω αν αξιζει ap η hybrid περισσοτεροοο θα τεσταρω και θα σας πω Δοκιμασε την με malady,το ειχε παρει μια για πρωτο "μεγαλο" item και ηταν αρκετα δυνατη. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Atallos1 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δεν εχει κανενα νοημα το malady , pure ap ειναι Max CDR και μετα νομιζω το Q της εχει 2 δευτερολεπτα cd , sth like that
nrkmaiden Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2012 λοιπον ειναι must items rabadons και deathfire. και μετα παιζεις με rylais η abyssal. Εχει θεμα early game με το μανα για αυτο καλο ειναι να παρεις ενα d ring μετα τις μποτες(η να ξεκινησεις με αυτο).Τη δοκιμασα και hybrid λιγο δε μ αρεσε.. ισως και το unholy grail να ειναι καλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις