Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

δεν ξέρω πως δουλεύει το σύστημα, αν σε εντοπίζει αυτόματα ή τρως Report...

όχι παιδιά, το 1ο ΒΑΝ ήταν μετά από 3-4 Firewall Error που δεν μπρούσα να μπω, το 2ο BAN ήταν με μιας

(αφού έκατσα με την ομάδα σχεδόν μέχρι τέλος, φτάσαμε τέρμα πάνω στον χάρτη και έπρεπε να Killaroume εκείνο το κολοκύθι που σου βγάζει το "Victory", ε είπα 1-2 λεπτά θα το έχουν κάνει... πάω φεύγω, γυρνάω και είχα φάει DC-Kick ->αναγκαστικό DC για reconnect -> ACC Susp)

ρε μήπως είστε από άλλο πλανήτη?

τι λέμε τώρα, έχει βγει ένα παιχνίδι που

1. έχει θέμα με firewall και δεν μπορείς να μπεις (τρως και κανα Ban για αυτό)

2. στο Loading μπορεί κάποιος να μην έχει φορτώσει και καθόμαστε περιμένουμε 10 λεπτά να μπει

3. λίγο να κάτσεις ΑΦΚ (άνθρωποι είμαστε ρε) -> ΒΑΝ

αυτό φίλε είναι προχειροδουλειά, μην επαναλαμβάνω... θα έπρεπε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση..

Lol σοβαρά αν γραφείς τέτοιες ανοησίες εδω μεσα φαντάζομαι τι θα κανείς στο λολ.

Και λίγες μέρες σου έριξαν.

Πας να μπεις στο game και πας αφκ για φαγητό? Πόσο ελεος μπορείς να είσαι πες μου;

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι εχεις συσχετισει οτι το προβλημα με το firewall ειναι του παιχνιδιου και οχι δικο σου(του υπολογιστη ή του ρουτερ σου)

επισης φυσικα και δεν μπορεις να κατσεις αφκ απο την στιγμη που ξερεις ποσο περιπου διαρκει ενα game και επιλεγεις να παιξεις.οι αλλοι δηλαδη που παιζουν και τους χαλας το game μενοντας afk ή leave-αρωντας ειναι βλακες?

Δημοσ.

Το firewall δικο σου ειναι δε θα κατσει να στο ρυθμισει η εταιρια.

Αυτο στο loading ειναι εξαιρετικα σπανιο και παλι δεν ειναι προβλημα της εταιριας. Tα περι waiting time απλα θα κατεστρεφαν το παιχνιδι, επειδη 0.1% του player base παιζει απο gameboy advance να φανε ολοι επιπλεον 5 λεπτα αναμονης in game ενω ηδη περιμεναν στο loading.

Οχι δε θα κατσεις afk οπως δε καθονται και οι υπολοιποι. 1-2 φορες δε θα σου κανουν ΤΙΠΟΤΑ αν καθησεις afk γιατι ετυχε κατι επειγον, αλλα απο εκει και περα ναι θα εχεις προβλημα και ειναι λογικο γιατι καταστρεφεις παιχνιδια.

Αν ηταν προχειροδουλεια το παιχνιδι δε θα το επαιζαν 30 εκατομυρια ατομα. Το παιχνιδι δεν ειναι για σενα, παρατα το οσο ειναι νωρις πριν κολησεις και φας το αναποφευκτο perma ban. Τα σοβαρα online games δεν ειναι για ολους.

Δημοσ.

Το firewall ειναι δικο σου θεμα. 30 εκατομμυρια ατομα εχουν account σ αυτη τη προχειροδουλεια και μπορουν και παιζουν χωρις disconnects.

Lvl 4 εχεις παιξει 10 games max αλλα ναι εγινες ειδικος στα loading screens και ποσο διαρκουν (1΄ συνηθως).

Και οχι φιλε δεν εισαι ανθρωπος αν κανεις afk και ξοδευεις 20-40' σε αλλους 9. Συνηθως ζωα τους λεμε αυτους που κανουν κατι τετοιο.

Παντως dont worry. Εκατομμυρια ειναι τα troll σαν εσενα στο lol community. Keep playing. Βρηκες το παιχνιδι που σου ταιριαζει.

Δημοσ.

1. έχει θέμα με firewall και δεν μπορείς να μπεις (τρως και κανα Ban για αυτό)

Αυτό συμβαίνει με πολλά παιχνίδια και δεν μου λέει κάτι, υπάρχουν work arounds αν ενδιαφέρεσαι να το ψάξεις, είναι θέμα πάντως που δεν είναι μόνιμο αλλά με κάποια patches συμβαίνει με κάποια όχι. Σε κάθε νέο patch το παιχνίδι ζητάει από το firewall καινούριο exception. Εγώ πάντως ποτέ δεν είχα πρόβλημα στα 3μιση χρόνια

2. στο Loading μπορεί κάποιος να μην έχει φορτώσει και καθόμαστε περιμένουμε 10 λεπτά να μπει

Πόσα παιχνίδια έπαιξες και σου συνέβη αυτό; Πάλι στα πολλές χιλιάδες παιχνίδια που έχω παίξει έχει συμβεί ελάχιστες φορές

3. λίγο να κάτσεις ΑΦΚ (άνθρωποι είμαστε ρε) -> ΒΑΝ

αυτό φίλε είναι προχειροδουλειά, μην επαναλαμβάνω... θα έπρεπε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση..

Εννοείται να φας ban, δε με νοιάζει αν είσαι άνθρωπος, εγώ εκείνη την στιγμή όπως και άλλοι 8 παίχτες θέλουμε να παίξουμε, αν εσύ θέλεις να φας/γ@μήσεις/χέσεις/whatever να μην ξεκίναγες ένα παιχνίδι που ξέρεις ότι έχει μέσω όρο 30-45 λεπτά. Αν θες τέτοιες ευκολίες υπάρχουν και άλλα παιχνίδια.

• Like 2
Δημοσ.

δεν μου ανοιγει το λολ,παταω play και μετα τιποτα,εκλεισα antivirus τπτ παλι,το pbe ομως μια χαρα μπαινει,τι αλλο να κανω?

το νεο skin του malphite γαματο!!

Δημοσ.

δεν μου ανοιγει το λολ,παταω play και μετα τιποτα,εκλεισα antivirus τπτ παλι,το pbe ομως μια χαρα μπαινει,τι αλλο να κανω?

το νεο skin του malphite γαματο!!

καποιος?

Δημοσ.

το παιχνίδι έχει κάποια θέματα και δεν το παραδέχεστε, πάντα φταίει το PC..

Anyway,

Κάποιος να μου στείλει κάνα Money (αν γίνεται αυτό) ...

2ον,

Γενικά παίζω Mages , τι Items να αγοράσω? για Ability Power ?

είναι σημαντικά τα όπλα που δίνουν 10-15% Skill Reduction

επίσης τρωω πολύ Damag, μήπως δεν έχω αρκετό Magic Resist?, σε κάθε PvP παίρνω μόνο 2-3 PvP και σκοτώνω 100+ Minions...

Δημοσ.

Τωρα σου στελνω 1000 rp

Πανε στο κοντινοτερο mailbox και τσιμπα τα γρηγορα

Το βραδυ παμε farming με το guild ,ψηνεσαι?

Δημοσ.

ξενερωσα εντελως,το παιχνιδι δεν επαιζε,εκανα repair μου εβγαλε error uninstall/install μου εβγαλε error,κατεβασα παλι το λολ,εκανα εγκατασταση παταω user/pass με πεταει λεγοντας οτι δεν υπαρχει συνδεση παταω παλι να μπω και μου λεει server unavaible.και ολα αυτα σε 7 ωρες μονο.το επαθε κανας αλλος?(το τελευταιο)

Δημοσ.

το παιχνίδι έχει κάποια θέματα και δεν το παραδέχεστε, πάντα φταίει το PC..

Anyway,

Κάποιος να μου στείλει κάνα Money (αν γίνεται αυτό) ...

2ον,

Γενικά παίζω Mages , τι Items να αγοράσω? για Ability Power ?

είναι σημαντικά τα όπλα που δίνουν 10-15% Skill Reduction

επίσης τρωω πολύ Damag, μήπως δεν έχω αρκετό Magic Resist?, σε κάθε PvP παίρνω μόνο 2-3 PvP και σκοτώνω 100+ Minions...

Βλεπε στην αρχική του client τα games που παιζουν στο ranked και παρακολουθα αντικειμενα και gameplay.

Δημοσ.

ξενερωσα εντελως,το παιχνιδι δεν επαιζε,εκανα repair μου εβγαλε error uninstall/install μου εβγαλε error,κατεβασα παλι το λολ,εκανα εγκατασταση παταω user/pass με πεταει λεγοντας οτι δεν υπαρχει συνδεση παταω παλι να μπω και μου λεει server unavaible.και ολα αυτα σε 7 ωρες μονο.το επαθε κανας αλλος?(το τελευταιο)

Οι σερβερ του west ειχαν πεσει για καποιες ωρες. Τωρα εχει queue.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...