Atallos1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Προλαβα λιγο απο το πρωτο game και φαινοταν οτι θα ειναι gamαρα. Το ειπαν και οι ιδιοι οι TSM οτι ειναι απο τα καλυτερα games που εχουν παιξει εδω και 3 χρονια. Αυτο το διαφορετικο playstyle των Kορεατων εκανε το game πολυ ενδιαφερον απο τα συνηθισμενα του NA/EU, ασε που καταντησε βαρετο το σερι των TSM (παρ'ολο που ειμαι fan). Το προηγουμενο με τους BLACK ηταν herp derp τελειως. Το δευτερο game ( που ακυρωθηκε ) ηταν ακομα καλυτερο και φανηκε πως θα κερδιζαν οι TSM Φαινεται μετα ξενερωσαν και το παρατησαν το αλλο Οντως δεν εχει καμια σχεση το πως παιζουν οι Koreans με το πως παιζουν οι ομαδες σε EU και NA Την αλλη βδομαδα παιζουν παλι οι TSM σε ενα tourney νομιζω με 2 ασιατικες ομαδες , ειδωμεν οι BLACK δεν καταλαβα γιατι πηγαν στο MLG αλλα anyways
Downloadpercent Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 όχι βέβαια, αν είναι να φας να μην αρχίσεις παιχνίδι, δεν φταίνε σε τπτ οι άλλοι να χάνουν games εξαιτίας σου... και για να έφαγες ban (πάλι κιόλας), σημαίνει ότι το έχεις κάνει αρκετές φορές... αυτό λέω, θα έπρεπε να φροντίσουν για όλα τα ενδεχόμενα, ας ξεκινήσει με 4 ή να τους γυρίσει όλους πίσω... (5Min waiting time Limit) Windows 7 x64 Eset Smart Secutity Windows Firewall VMB Internet (ISP: Vodafone) όταν είχα το πρόβλημα απενεργοποίησα το Nod αλλά δεν έγινε δουλειά, άνοιξα τις πόρτες TCP/UDP 2099 & 5χχχ δεν θυμάμαι , πάλι τίποτα. ναι 2ο Ban, το 1ο ήταν από το Firewall... εγώ φταίω ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 δλδ αυτό λέω, θα έπρεπε να φροντίσουν για όλα τα ενδεχόμενα, ας ξεκινήσει με 4 ή να τους γυρίσει όλους πίσω... (5Min waiting time Limit) τι 5min waiting time limit? για να αρχίσει το game αφού έχει γίνει load? seriously?
Downloadpercent Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 δλδ τι 5min waiting time limit? για να αρχίσει το game αφού έχει γίνει load? seriously? ε κοίτα, έχει τύχει να περιμένω 7-10 λεπτά να μπει ο άλλος, βάλε λίγο ακόμα αν έχει αργό NET 5 MIN είναι καλά, να τους γυρίσει πίσω και ο άλλος να μην φάει Penalty..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 7-10 λεπτά για loading? impossibru...
pipiris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Η θα μπορουσες να φας πριν μπεις να παιξεις και να μην χαλασεις το παιχνιδι 9 ατομων. Φυσικα και ban αν καθεσαι afk για τον οποιοδηποτε λογω επανελλημενα. Αν καθησεις 1-2 φορες δε προκειται να παθεις τιποτα, αλλα για να εφαγες ban(που εχεις φαει παλι οπως λες) σημαινει οτι το εχεις κανει πολλες φορες.
Tobajara Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Πάλι Ban έφαγα σήμερα για 3 μέρες, δηλαδή 4-5 λεπτά να φας κάτι ρε παιδί μου δεν μπορείς να κάτσεις ΑΦΚ, είναι πράγματα αυτά? Ban?pssss Πολύ καλά σου κάνανε. Υπάρχει κάποιο link για το παραπάνω παιχνίδι? Όποιος έχει ευχαρίστηση...
GnsP Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Για κάτι τέτοιες συμπεριφορές σαν του Downloadpercent χαίρομαι που έχω acc στον west (έστω κι αν τον επέλεξα στην τύχη στην αρχή ) Όχι ότι εκεί δεν υπάρχουν leaves, αλλα φαντάζομαι πως θα είναι στον east με κάθε 7χρονο μέσα που αν δεν του αρέσει η ομάδα, στα @@ του φεύγει και πάει να δει αν έχει τπτ στο fb! Ξέρεις ότι το game διαρκεί περίπου 3 τέταρτα και δεν έχει pause. Όταν αποφασίζεις να παίξεις, ξερεις ότι δε θα κάνεις κατι άλλο για 1 ώρα, αλλιώς μην πάιζεις.
Atallos1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Aν εννοεις το game μεταξυ Azubu vs TSM νομιζω τα Vods βγαινουν 8 Αυγουστου απο το MLG Αλλα τσιμπα το πρωτο game των τελικων http://www.youtube.com/watch?v=AiFIlxsqB2E
Zahariel Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Oι Black επαιζαν με 2 αλλαγες btw. Και εσπασαν διαφορες ευρωπαικες ομαδες (βλεπε Curse) και περασαν στο MLG
koularasss Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Για κάτι τέτοιες συμπεριφορές σαν του Downloadpercent χαίρομαι που έχω acc στον west (έστω κι αν τον επέλεξα στην τύχη στην αρχή ) Όχι ότι εκεί δεν υπάρχουν leaves' date=' αλλα φαντάζομαι πως θα είναι στον east με κάθε 7χρονο μέσα που αν δεν του αρέσει η ομάδα, στα @@ του φεύγει και πάει να δει αν έχει τπτ στο fb! Ξέρεις ότι το game διαρκεί περίπου 3 τέταρτα και δεν έχει pause. Όταν αποφασίζεις να παίξεις, ξερεις ότι δε θα κάνεις κατι άλλο για 1 ώρα, αλλιώς μην πάιζεις.[/quote'] Εγω πιστευω οτι στα μικρα λεβελ σε ολους τους κοσμους κανουν παντα leave γιατι δεν ξερουν τις επιπτωσεις,ανεβαινοντας λεβελ βλεπεις τι σπαστικο ειναι να εχεις αφκ στην ομαδα και το κοβεις και εσυ. σε εμενα πριν κανα μηνα το ιντερνετ επεφτε σαν τρελο μεχρι να ανοιξει ημουν αφκ κανα δεκαλεπτο και αυτο ειχε γινει 4-5 φορες,μου ελεγαν πως θα με κανουν report αλλα μπαν δεν ετρωγα,πως γινεται αυτο??οταν το ξεκινησα το λολ δυο leave ειχα κανει για τον ιδιο λογο και επαιρνα μπαν. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
zeniath Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Ντροπή πάντως, να μην μπορείς να κάτσεις afk να φας το σουβλάκι σου ρε αδερφέ, θα σε κάνει disconnect τι πράματα είναι αυτά; Ά πα πα πα προχειροδουλειές, ακούς εκεί σα δε ντρέπονται να banάρουν, ποιόν; ΕΜΕΝΑ; Τον 4 level τοπ playah; Που τι έκανα ο καημένος; Ζητάω απλά όποτε γουστάρω να πηγαίνω afk, να χαλάω το παιχνίδι για τους άλλους 9 παίχτες και να μην έχω επιπτώσεις. Ρε τους μαλάκες στην Riot δε ντρέπονται λέω 'γω. Τι εταιρία? Ψιλικατζίδικο είναι! Ούστ! Ξου! Ξου! Τράτζικ... 2
Downloadpercent Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 δεν ξέρω πως δουλεύει το σύστημα, αν σε εντοπίζει αυτόματα ή τρως Report... όχι παιδιά, το 1ο ΒΑΝ ήταν μετά από 3-4 Firewall Error που δεν μπρούσα να μπω, το 2ο BAN ήταν με μιας (αφού έκατσα με την ομάδα σχεδόν μέχρι τέλος, φτάσαμε τέρμα πάνω στον χάρτη και έπρεπε να Killaroume εκείνο το κολοκύθι που σου βγάζει το "Victory", ε είπα 1-2 λεπτά θα το έχουν κάνει... πάω φεύγω, γυρνάω και είχα φάει DC-Kick ->αναγκαστικό DC για reconnect -> ACC Susp) ρε μήπως είστε από άλλο πλανήτη? τι λέμε τώρα, έχει βγει ένα παιχνίδι που 1. έχει θέμα με firewall και δεν μπορείς να μπεις (τρως και κανα Ban για αυτό) 2. στο Loading μπορεί κάποιος να μην έχει φορτώσει και καθόμαστε περιμένουμε 10 λεπτά να μπει 3. λίγο να κάτσεις ΑΦΚ (άνθρωποι είμαστε ρε) -> ΒΑΝ αυτό φίλε είναι προχειροδουλειά, μην επαναλαμβάνω... θα έπρεπε να υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση..
GnsP Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Μήπως είσαι εσύ από άλλο πλανήτη; Αφού έχεις τόσα προβλήματα και ενστάσεις, μην παίζεις να ησυχάσεις. Έτσι κι αλλιώς δεν πλήρωσες τπτ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις