Downloadpercent Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 μήπως να αλλάξω και Laptop? να πάω ρε αδερφέ να αγοράσω ένα για το LOL, είναι λογική αυτή? να αγοράσω εγώ Router επειδή αυτοί είναι ανίκανοι να βγάλουν ένα Game της προκοπής...
egw_eimai_re Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Ενα λάπτοπ θα το άλλαζες ετσι και αλλιώς παρε κανένα να πιάνεις καλύτερα fps Το ρουτερ σου είναι τις hol;
nrkmaiden Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 pld123 στον east και TheCaveManGr στον west(lvl 6)
koularasss Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 μήπως να αλλάξω και Laptop? να πάω ρε αδερφέ να αγοράσω ένα για το LOL' date=' είναι λογική αυτή?να αγοράσω εγώ Router επειδή αυτοί είναι ανίκανοι να βγάλουν ένα Game της προκοπής...[/quote'] Το παιχνδι αν δεν παιζει στο λαπτοπ πολυ απλα δεν το παιζεις. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App όταν φτιάξουν το πρόβλημα με το Firewall Error κάντε μου ένα PM ρε παιδιά να το ξαναπεράσω το παιχνίδι... Ποιο antivirus εχεις? Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
sistah Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 μήπως να αλλάξω και Laptop? να πάω ρε αδερφέ να αγοράσω ένα για το LOL, είναι λογική αυτή? να αγοράσω εγώ Router επειδή αυτοί είναι ανίκανοι να βγάλουν ένα Game της προκοπής... Σε ρωτησανε και αλλοι τι προβλημα εχεις. Πες μας αναλυτικα ποιο ειναι το προβλημα, τι λαπτοπ εχεις, τι windows, ποιο antivirus και αν εχεις ανοιχτο το firewall. Εχεις κανει search στο google για το προβλημα σου? Αυτο το διαβασες?
ntinos19 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2012 Ενα λάπτοπ θα το άλλαζες ετσι και αλλιώς παρε κανένα να πιάνεις καλύτερα fps Το ρουτερ σου είναι τις hol; Δεν είναι θέμα του ρούτερ (αν είναι της hol ή όχι). ρουτερ της hol έχω και εγώ και παίζω μια χαρά χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ρυθμήσεις είναι αλλά θα πρέπει να μας πεί ακριβός τι κάνει και τι του βγάζει αν του βγάζει.
Atallos1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Azubu Blaze vs TSM ,ισως απο τα καλυτερα games που εχω δει Κι εκει που λες τωρα θα τελειωσει και θα ισοφαρισουν οι TSM , stream dies...GG
sistah Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Προλαβα λιγο απο το πρωτο game και φαινοταν οτι θα ειναι gamαρα. Το ειπαν και οι ιδιοι οι TSM οτι ειναι απο τα καλυτερα games που εχουν παιξει εδω και 3 χρονια. Αυτο το διαφορετικο playstyle των Kορεατων εκανε το game πολυ ενδιαφερον απο τα συνηθισμενα του NA/EU, ασε που καταντησε βαρετο το σερι των TSM (παρ'ολο που ειμαι fan). Το προηγουμενο με τους BLACK ηταν herp derp τελειως.
papageorge007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Λοιπον παιδια οποιος θελει να κανουμε μια ομαδα και να παιζουμε ας γραψει το ονομα του...για να τον κανω αντ......εχει καταντησει βαρετο γιατι παιζουν ολα τα μικρα και χανουμε για πλακα....πανε και φινταρουν επιτιδες και στο τελος παρατανε και το παιχνιδι.....γι αφτο λεω να κανουμε μια ομαδα....του λαχιστον θα ευχαριστιομαστε το παιχνιδη
Downloadpercent Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 χτες έπαιξα κάνα 4-5 PvP και δεν είχα θέμα με το Firewall, αλλά επιμένω ότι το LOL είναι προχειροδουλειά γιατί - Στο Loading Screen, αν κάποιος κλείσει το παιχνίδι επίτηδες ή απλά φάει Firewall error ή οτιδήποτε όλοι οι άλλοι είναι αναγκασμένοι να περιμένουν αυτόν, τις προάλλες περίμενα 10 λεπτά γιατί ένας μλκας δεν είχε συνδεθεί... - άσε που από κάτι τέτοια τρως και Penaltys (περιμένεις 10-15 λεπτά και μετα τι θα κάνεις, ... θα Killaris το Proccess) επί του θέματος, παίζω Eu Nordic & West, δεν έχω ακούσει καλά λόγια... (οι άλλοι server δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με firewall) Μήπως να μεταφερθώ σε άλλον Server (West)? είμαι 4 level Profil (Gataki20) αν θέλει κάποιος να στείλει κάνα φράγκο ...
sistah Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 χτες έπαιξα κάνα 4-5 PvP και δεν είχα θέμα με το Firewall, αλλά επιμένω ότι το LOL είναι προχειροδουλειά γιατί - Στο Loading Screen, αν κάποιος κλείσει το παιχνίδι επίτηδες ή απλά φάει Firewall error ή οτιδήποτε όλοι οι άλλοι είναι αναγκασμένοι να περιμένουν αυτόν, τις προάλλες περίμενα 10 λεπτά γιατί ένας μλκας δεν είχε συνδεθεί... - άσε που από κάτι τέτοια τρως και Penaltys (περιμένεις 10-15 λεπτά και μετα τι θα κάνεις, ... θα Killaris το Proccess) επί του θέματος, παίζω Eu Nordic & West, δεν έχω ακούσει καλά λόγια... (οι άλλοι server δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με firewall) Μήπως να μεταφερθώ σε άλλον Server (West)? είμαι 4 level Profil (Gataki20) αν θέλει κάποιος να στείλει κάνα φράγκο ... Aν θεωρεις οτι ειναι προχειροδουλεια το LoL τοτε μην παιζεις. Ξανα λεω, εχουν ασχοληθει 3 ατομα με το θεμα σου αλλα ακομα δεν μας εχεις πει βασικα πραγματα για το ποιο ειναι το προβλημα σου γιατι κατα πασα πιθανοτητα εσυ εχεις κανει κατι λαθος ή ο ISP σου. Εγω προσωπικα εχω να δω τετοια προβληματα πολυ καιρο. Αν στο queue δεν συνδεθει καποιος, δεν ξεκιναει το game, μαλιστα βαλανε προσφατα αυτο που πρεπει να πατησεις οτι εισαι ready to play ωστε να μειωσουν τετοιου ειδους θεματα.
Downloadpercent Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Aν θεωρεις οτι ειναι προχειροδουλεια το LoL τοτε μην παιζεις. Ξανα λεω, εχουν ασχοληθει 3 ατομα με το θεμα σου αλλα ακομα δεν μας εχεις πει βασικα πραγματα για το ποιο ειναι το προβλημα σου γιατι κατα πασα πιθανοτητα εσυ εχεις κανει κατι λαθος ή ο ISP σου. Εγω προσωπικα εχω να δω τετοια προβληματα πολυ καιρο. Αν στο queue δεν συνδεθει καποιος, δεν ξεκιναει το game, μαλιστα βαλανε προσφατα αυτο που πρεπει να πατησεις οτι εισαι ready to play ωστε να μειωσουν τετοιου ειδους θεματα. φίλε, τα είπα και πιο πάνω δεν θα κουρέψουμε τον ISP/My Router/MyPC στα μέτρα του LOL, πρώτη φορά βλέπω παιχνίδι να κάνει τέτοια κολπάκια σιγά μην αγοράσω καινούργιο Router/Αλλάξω ISP/αλλάξω PC επειδή το LOL έχει θέματα... είναι ευθύνη τους να δώσουν κάτι σωστό, γι'αυτό λέω προχειροδουλειά... Πάλι Ban έφαγα σήμερα για 3 μέρες, δηλαδή 4-5 λεπτά να φας κάτι ρε παιδί μου δεν μπορείς να κάτσεις ΑΦΚ, είναι πράγματα αυτά? Ban? pssss
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 όχι βέβαια, αν είναι να φας να μην αρχίσεις παιχνίδι, δεν φταίνε σε τπτ οι άλλοι να χάνουν games εξαιτίας σου... και για να έφαγες ban (πάλι κιόλας), σημαίνει ότι το έχεις κάνει αρκετές φορές... 1
Han Solo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 όχι βέβαια, αν είναι να φας να μην αρχίσεις παιχνίδι, δεν φταίνε σε τπτ οι άλλοι να χάνουν games εξαιτίας σου... και για να έφαγες ban (πάλι κιόλας), σημαίνει ότι το έχεις κάνει αρκετές φορές... γιατι ως γνωστον ... το ban ειτε το τρως και ζοριζεσαι ,ειτε το τρως και δροσιζεσαι στο θεμα μας @Downloadpercent κατι γινεται και μονο αν εισαι εμπειρος μπορεις να διαπιστωσεις το προβλημα.συνιστω να συμβουλευτεις γνωστο σου ή τεχνικο ωστε να βρεθει το προβλημα.τα "ουτε να φαω δεν μπορω" ειναι πολυ selfish και καλα θα κανεις να τα αναθεωρησεις οταν παιζεις με αλλους 1
koularasss Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2012 φίλε' date=' τα είπα και πιο πάνω δεν θα κουρέψουμε τον ISP/My Router/MyPC στα μέτρα του LOL, πρώτη φορά βλέπω παιχνίδι να κάνει τέτοια κολπάκια σιγά μην αγοράσω καινούργιο Router/Αλλάξω ISP/αλλάξω PC επειδή το LOL έχει θέματα... είναι ευθύνη τους να δώσουν κάτι σωστό, γι'αυτό λέω προχειροδουλειά... Πάλι Ban έφαγα σήμερα για 3 μέρες, δηλαδή 4-5 λεπτά να φας κάτι ρε παιδί μου δεν μπορείς να κάτσεις ΑΦΚ, είναι πράγματα αυτά? Ban? pssss[/quote'] Υπομονη,να φτασεις 30 λεβελ και πολλες νικες και τα μπαν δεν τα παιρνεις τοσο ευκολα γιατι και αφκ να εισαι report πολλοι ξεχνανε να κανουν και εγω ξεχναω πολλες φορες.στα πρωτα λεβελ ολοι report θελουν να κανουν. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App γιατι ως γνωστον ... το ban ειτε το τρως και ζοριζεσαι ' date='ειτε το τρως και δροσιζεσαι στο θεμα μας @Downloadpercent κατι γινεται και μονο αν εισαι εμπειρος μπορεις να διαπιστωσεις το προβλημα.συνιστω να συμβουλευτεις γνωστο σου ή τεχνικο ωστε να βρεθει το προβλημα.τα "ουτε να φαω δεν μπορω" ειναι πολυ selfish και καλα θα κανεις να τα αναθεωρησεις οταν παιζεις με αλλους[/quote'] Αν μας πει τουλαχιστον το antivirus του και τα spec του pc του μπορει να λυθει το προβλημα με μια ρυθμιση. Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις