Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κάνα νέο με το Firewall bug?

tτι πρόβλημα εχεις;δεν μπαίνει αμέσως στα games?αν ναι αλλάζεις ρουτερ..

Που παιζεις east η west??Aν παιζεις east και δεν εχεις παρεα η πας west το account σου η φτιαχνεις ενα νεο και ξεκινας lvl 1,Εγω εκανα το δευτερο και να σ πω την αληθεια ειναι καλυτερα και ας ειμαι 6 lvl.(θα πετυχεις βεβαια και noobia( νεους παιχτες) πολλα αλλα ειναι αναμενομενο)

east παιζω και εχω τη παρέα μου εκει.

Καλα 2ο acc με τίποτα δεν κανω χάσιμο χρόνου. Μάλλον με βλέπω να λογκαρω Σεπτέμβρη πάλι που δεν θα παίζουν τα 5χρονα.

Χάνω games να φανταστείς 15/0/10 - 10/1/17 κλπ δεν γίνονται αυτα ειναι τα 2 τελευταία που έχασα αυτα.

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

εχασα πριν 10 λεπτα παιχνιδι με 19 5 17. Σε καταλβαινω απολυτα...Το εκνευριστικο της υποθεσης ειναι οτι τους δινεις 2-3 οδηγιες οπως πισω ganks και τα λοιπα σε γραφουν και μολις βλεπουν οτι γα.....ησαν το παιχνιδι φευγουν κιολας.

Και γω εχω ενα ψιλοπροβληματακι με το fire wall αλλα να πατησω δυο φορες retry στο μνμ που μ βγαζει μπαινω κανονικα και δεν εχω χασει δευτερολεπτο απο το παιχνιδι πολλες φορες περιμενω και τους αλλους να φορτωσουν....

Αυτο με το accept decline το εχετε δει ετσι?Καλο μ φαινεται εμενα αλλα δε ξερω τι επιπτωσεις 8α εχει στο χρονο για να μας βρει ομαδα.......

Δημοσ.

Ντάξει δεν παλεύεται αλλο ποια το λολ χειρότερο απο dota εγινε.

πάνω απο 20 τελευταία games που έχω χασει εχω άριστο σκόρ και είτε κάνουν leave ειτε πάνε και ταΐζουν επίτηδες είτε και εγω δεν ξέρω τι.

Οσοι ειναι νεοι πραγματικά παίξτε τίποτα άλλο ή αν θέλετε να παίξετε λολ μη το παίζεται κόναν ράμπο και τζακ νορις.

έλεος!!!

Καταστρέψατε σε 1 μήνα ολο το game.

μια ειναι η λυση,premades.το εφαρμοσα και εγω και δυσκολα να χασω ετσι game.

Δημοσ.

premades σίγουρα αλλά δεν εχω και πολυ κόσμο μέσα οι φίλοι μου μπαίνουν μια στο τόσο γιατι εχουν πάει διακοπές εμείς που εργαζόμαστε ουτε ενα lol δεν μπορούμε να παίξουμε τις προκοπής.... :(

nrkmaiden το ιδιο πρόβλημα ειχα και εγω άλλαξα router και ολα καλά.

Δεν θυμάμαι ποιες πόρτες λενε οτι βαράνε αλλα τις ειχα ανοίξει δίχως αποτελέσματα.

Όποιος ειναι καλός στο lol και οχι παρτάλι ας μου στείλει το nickname του να τον κανω add να παίξουμε κανα game..Θελω να δέσω με άτομα για να κάνω clan...

Δημοσ.

premades σίγουρα αλλά δεν εχω και πολυ κόσμο μέσα οι φίλοι μου μπαίνουν μια στο τόσο γιατι εχουν πάει διακοπές εμείς που εργαζόμαστε ουτε ενα lol δεν μπορούμε να παίξουμε τις προκοπής.... :(

nrkmaiden το ιδιο πρόβλημα ειχα και εγω άλλαξα router και ολα καλά.

Δεν θυμάμαι ποιες πόρτες λενε οτι βαράνε αλλα τις ειχα ανοίξει δίχως αποτελέσματα.

Όποιος ειναι καλός στο lol και οχι παρτάλι ας μου στείλει το nickname του να τον κανω add να παίξουμε κανα game..Θελω να δέσω με άτομα για να κάνω clan...

Κανε με add.. deluminator 21

Δημοσ.

μια ειναι η λυση,premades.το εφαρμοσα και εγω και δυσκολα να χασω ετσι game.

ενδιαφερομαι και εγω για premade games καθως και clan.add me XronisGR

Δημοσ.

Παιδια τωρα εχω βαρους και θελω να αγορασω κι εναν ακομη παικτη ειμαι αναμεσα στον νταριους και στον νοτιλους...πιος κατα την γνωμη σας ειναι ο καλυτερος και γιατι...???? ΥΓ.αν μπορει καποιος ας μου πει τα υπερ και τα κατα του καθε παικτη....

Δημοσ.

Καταρχας ο εξαρτατε τι παιχτες σου αρεσουν αν θεςοπαικτης να κοβει και λιγο παρε darius αμα θες tank παρε nautilus αν και για μενα αμα θες tank παρε volibear που τα συνδιαζει ολα και dmg και tank :)

Αν ετοιμαζετε ομαδα η αμα θελετε καντε με add ειμαι East name:DontLookMe

Δημοσ.

Για να μην χανονται τα nicknames μεσα στα posts,

εβαλα τα ονοματα οσων εκδηλωσαν ενδιαφερον για game.

Οσοι θελουν να μπουν στην λιστα, ας κανουν edit το post.

Insomnia nick: Summoner Name

EUNE:

Swimmer21: deluminator 21

XronisR: XronisGR

Atallos1: iamyourdeath

Tmark: Tmark

8anos94: DontLookMe

papageorge007: papageorge007

Zimbroghie: KoNgoLeZoSsS

EUW:

koularasss: koularaskoulis

• Like 1
Δημοσ.

Ψηστε το να φτιαξουμε ομαδα για ranked! βαρεθηκα να μου χαλανε συνεχεια το game.. αν ειναι να κερδιζουμε παιζω και support και σας δινω και ολα τα kill..

Και να χανω, οκ το δεχομαι.. αλλα να χαιρομαι το παιχνιδι και να πω μια φορα οτι εχασα και εκανα το καλυτερο μπορουσα!

Παιζω παρα πολυ καλα:

Malphite Tank

Ashe AD Carry

Blitzcrank Support-Tank

Katarina AP

Warwick Jungler

Nunu Jungler, AP tank, Support-Tank

Miss Fortune AD Carry

Soraka Support

Παιζω γενικα ολους τους παιχτες και δεν θα feedarw-trollarw ποτε, αλλα τους παραπανω πιστευω οτι τους ξερω αντικειμενικα παρα πολυ καλα..

Οποιος θελει κανει add: deluminator 21

Εχω ομαδα, εχουμε 1291 elo σε 12 παιχνιδια, παιζουμε οταν μαζευομαστε μια στο τοσο, απλα ειναι καλοκαιρακι τωρα και λειπουν ολοι και δεν μπορεις να ευχαριστηθεις ενα game!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...