Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οταν παιζω ιρελια βγαζω trinity,guardian φυσικα μποτα,μετα βγαζω ενα wormogs ή ενα bloodthirster αναλογως τι χρειαζομαι ,build σε ιρελια ποτε δεν εχω κανει ολοκληρο.

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Στον ww εχω παρατηρησει μιας και τον επαιζα τελευταια αρκετα, γιατι γουσταρω το sustain του,γινετε λιγο useless στο late game,δλδ με frozen heart,madreds/wits end,boots mr/armor,guardian,frozen mallet,atmas/hextexh ενω σκαει πολυ και εχει γυρω 220 armor,130 mr πεφτω πρωτος και συνηθως χανουμε,κανενα αλλο build που να εχει dmg αλλα και sustain?

Δημοσ.

Δεν μας τα λες καλά αγαπητέ.

Με Frozen Heart, Mandreds Bloodrazor, Wit's End, Guardian Angel o WW γίνεται θηρίο, πολύ δύσκολα πέφτει.

Θυμάσαι να χρησιμοποιείς όλα σου τα skills?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τον ξερω πολυ καλα τον ww και αυτο που λεω ειναι σπανια περιπτωση αλλα ειναι σπαστικο οταν συμβαινει.

Σε 1v1 οντως δεν νομιζω να τον ριχνει καποιος,ακομα και σε 2v1 αν δεν υπαρχουν πολλα disables,αλλα εγω λεω για τα teamfights αν γινει focus πεφτει γρηγορα.

Το hextech του ταιριαζει καθολου?

Επεξ/σία από koularasss
Δημοσ.

τον ξερω πολυ καλα τον ww και αυτο που λεω ειναι σπανια περιπτωση αλλα ειναι σπαστικο οταν συμβαινει.

Σε 1v1 οντως δεν νομιζω να τον ριχνει καποιος,ακομα και σε 2v1 αν δεν υπαρχουν πολλα disables,αλλα εγω λεω για τα teamfights αν γινει focus πεφτει γρηγορα.

Το hextech του ταιριαζει καθολου?

Να φανταστω το team σου θα κυνηγαει τιποτα mundo ή ιρελια :-D

Τεσπα, ενα καλο build που το κανω που και που για να γελασω, boot mp, deathfire, void staff (μετα hp hp hp hp), και παιζεις deathfire -> q -> r -> q πεθανε

• Like 1
Δημοσ.

Και που ξες πως ενας 16χρονος δεν ειναι εξισου καλος?

Προφανώς είσαι 16.

Εχω δει 9χρονο να κάνει παπάδες score δεν μου λέει κάτι.

Ψάχνω άτομα τις γενιάς μου που να νιώθουν τόσο απλό ;)

Δημοσ.

Ειδα τα σκιλ της παντως στην περιγραφη του χαρακτηρα(εκει που δειχνει τα βιντεακια :P) καλη φαινεται ειδικα το q της και η ulty.Βεβαια δε ξερω damage και τα λοιπα.....

Μια παρατηρηση οι champ που βγαινουν εχουν σκιλ που μοιαζουν μεταξυ τους και οσο βγαινουν νεοι τοσο περισσοτερο το βλεπω.

Δημοσ.

Δοκιμαζω την Diana στον PBE.

Κόβει αρκετά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα στο mid (δεν το χανει γιατι μπορει να πουσαρει πανευκολα) ή ως jungler, αφου με συνδυασμό Q->R->W->R->E->Q μπορει να ξεκάνει τον αντιπαλο.

Δημοσ.

Παιδια εγω παιρνω βαρους πια iteams μου προτεινετε...????

Παιξαμε και μαζι.. μην βγαζεις manamune.. ειδικα σε 3αρι, δεν εχεις αναγκη απο μανα.

Βγαλε μποτες attack speed, infinity, phantom, bloodthurster, last whisper και guardian angel σε late game..

Αν δεν εισαι καλος στο farm βγαλε πρωτα bloodthurster αντι για infinity, ή phantom.. αν και εγω προτιμω το damage απο το attack speed..

Επισης αν οι αντιπαλοι εχουν πολυ life βγαλε οπωσδηποτε madreds..

Και μην βλεπω αντικειμενα οπως frozen mallet, warmogs κλπ στα carry.. η ομαδα σου θα πρεπει να σε προστατευει, εσενα ο σκοπος σου ειναι να κανεις σωστα target και απειρο dmg..

Οκ μπορεις να βγαλεις ενα guardian ή εναν σταυρό last item, αλλα δεν χρειαζεται κατι αλλο για defence.. Η αμυνα στα carry και γενικοτερα σε παιχτες που πεφτουν ευκολα ειναι η τοποθετηση τους και το timing τους.. δεν χρειαζεται να μπαινεις απο την αρχη.. περιμενε να ριξουν ολα τα stun κλπ οι αλλοι και χωσου στον πιο αδυναμο αντιπαλο..

Και μην κανεις το λαθος να παιζεις σωμα με σωμα οπως κανουν καποιοι.. Range παιχτη εχεις, χωσου, flashare πισω, αστον να σε κυνηγαει ενω τον βαρανε οι συμπαικτες σου και ξαναχωσου..

• Like 2
Δημοσ.

Μια παρατηρηση οι champ που βγαινουν εχουν σκιλ που μοιαζουν μεταξυ τους και οσο βγαινουν νεοι τοσο περισσοτερο το βλεπω.

οντως το εχω οαρατηρησει και εγω σε αρκετους,οπως το passive του voli και η ulti του mundo.

Δημοσ.

Ντάξει δεν παλεύεται αλλο ποια το λολ χειρότερο απο dota εγινε.

πάνω απο 20 τελευταία games που έχω χασει εχω άριστο σκόρ και είτε κάνουν leave ειτε πάνε και ταΐζουν επίτηδες είτε και εγω δεν ξέρω τι.

Οσοι ειναι νεοι πραγματικά παίξτε τίποτα άλλο ή αν θέλετε να παίξετε λολ μη το παίζεται κόναν ράμπο και τζακ νορις.

έλεος!!!

Καταστρέψατε σε 1 μήνα ολο το game.

Δημοσ.

Ντάξει δεν παλεύεται αλλο ποια το λολ χειρότερο απο dota εγινε.

πάνω απο 20 τελευταία games που έχω χασει εχω άριστο σκόρ και είτε κάνουν leave ειτε πάνε και ταΐζουν επίτηδες είτε και εγω δεν ξέρω τι.

Οσοι ειναι νεοι πραγματικά παίξτε τίποτα άλλο ή αν θέλετε να παίξετε λολ μη το παίζεται κόναν ράμπο και τζακ νορις.

έλεος!!!

Καταστρέψατε σε 1 μήνα ολο το game.

Που παιζεις east η west??Aν παιζεις east και δεν εχεις παρεα η πας west το account σου η φτιαχνεις ενα νεο και ξεκινας lvl 1,Εγω εκανα το δευτερο και να σ πω την αληθεια ειναι καλυτερα και ας ειμαι 6 lvl.(θα πετυχεις βεβαια και noobia( νεους παιχτες) πολλα αλλα ειναι αναμενομενο)

Κάνα νέο με το Firewall bug?

Εψαξες στο support του lol και δε βρηκες κατι?

μπορει να φταιει και το ρουτερ σου..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...