egw_eimai_re Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 κανένας pro απο τα 80ς αν υπάρχει ας μου στείλει σε πμ το nickname του να τον addαρω. East παίζω...
p_under Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Φταίω εγώ τώρα να αρχίσω να μετράω κωλοτούμπες? Τέλος πάντων, αν ξέρει κανείς κάποιο καλό build για offtank Irelia ας το πασάρει παρακαλώ. Θέλω να αποφύγω το Atmogs και δε θέλω να καταφύγω σε κουλά τύπου Trinity + Frozen Mallet. Προς το παρόν δοκιμάζω κάτι σε Force of Nature - Trinity και ό,τι άλλο προκύψει. H γνώμη μου είναι ότι κανένας δεν μπορεί να σου πει με ακρίβεια τι items να βγάλεις, αυτό πρέπει να το βγάλεις μόνος σου ανάλογα το game, τον αντίπαλο, το score σου και το score της ομάδας. Πρέπει να προσαρμόζεσαι σε κάθε game και το build δεν είναι τυφλοσούρτης. Επίσης ποιος είναι ο λόγος που πας τοπ? Για να farmάρεις, να πάρεις όσο πιο πολλά kills γίνεται, να παίξεις passive και να περιμένεις τον jungler? Ακόμα, σκέψου τι γίνεται σε περίπτωση που έχεις αντίπαλο heavy ad damage όπως olaf, trynda ή lee, είτε έχεις έναν passive σαν τον nasus, ακόμα αν έχεις mago, vlad ή mele - rumble, fizz?Φυσικά πρέπει να προσαρμοστείς και με τον jungler σου, αλλιώς πιστεύω ότι θα παίξεις αν έχετε shaco - nocturne και αλλιώς αν έχετε ένα "τανκ" shen, amumu κτλπ. Σε γενικές γραμμές, αν είστε ισορροπημένοι, θα μπορούσες να βγάλεις trinity - omen - veil ή force of nature, maw of malmortius και Gardian anglel. Φυσικά η σειρά δεν μπορεί να είναι πάντα η ίδια, και πολλές φορές θα χρειαστεί να βάλεις πιο πολύ armor. Τέλος, για μένα μεγάλο ρόλο παίζουν και τα runes, τα οποία πάλι πιστεύω ότι ακολουθούν τις παραπάνω προτάσεις μου. Συγνώμη αν έγινα κουραστικός, όλα αυτά είναι οι απόψεις μου φυσικά. Μπορεί να κάνω και λάθος.
Tobajara Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Σεβαστά όλα αυτά, τα ξέρω και τα εφαρμόζω. Απλά κάθε φορά που ξεκινάω ένα χαρακτήρα ζητώ κάποιες συμβουλές σα starting point και για να πάρω ιδέες. Το Trinity - Force of nature είναι το βασικό μου αυτή τη στιγμή και αν θέλω να γίνω tanky πάω Randuin's, αλλά νιώθω πως μένει αναξιοποίητο το μεγάλο damage potential μου και δεν είμαι αρκετά χρήσιμος. Είδα ένα trinity - wit's end (bloodrazor πιθανώς πιο μετά?) σε μια άλλη Irelia που μου φάνηκε ενδιαφέρον. Κουβέντα κάνουμε έτσι κι αλλιώς
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Ρε παιδες,υπαρχει πριπτωση να βαλουν invisible mode στο λολ.Θελω οταν μπ-αιονω μεσα να παιζω ranked ,αλλα οποτε μπαινω μεσα με καλουν φιλοι μου να παιξουμε μαζι και βεβαιως δεχομαι καθως δεν μπορω να αρνουμαι συνεχεια τα invites τους. Σεβαστά όλα αυτά, τα ξέρω και τα εφαρμόζω. Απλά κάθε φορά που ξεκινάω ένα χαρακτήρα ζητώ κάποιες συμβουλές σα starting point και για να πάρω ιδέες. Το Trinity - Force of nature είναι το βασικό μου αυτή τη στιγμή και αν θέλω να γίνω tanky πάω Randuin's, αλλά νιώθω πως μένει αναξιοποίητο το μεγάλο damage potential μου και δεν είμαι αρκετά χρήσιμος. Είδα ένα trinity - wit's end (bloodrazor πιθανώς πιο μετά?) σε μια άλλη Irelia που μου φάνηκε ενδιαφέρον. Κουβέντα κάνουμε έτσι κι αλλιώς ιρελια trinity wits end ,omen,boots,bloodthirster,ga Πολυ καλο build,kαλο dammage kala αρμορ ktl
egw_eimai_re Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 οτι και να φτιαξεις αν το team δεν νιωθει και τα Picks ειναι οτι να ναι αστα..
p_under Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 ιρελια trinity wits end ,omen,boots,bloodthirster,ga Πολυ καλο build,kαλο dammage kala αρμορ ktl και αν έχουν double ap? θα βγάλεις το ga ή το omen?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 και αν έχουν double ap? θα βγάλεις το ga ή το omen? ga φυσικα,και αντι για bloodthirster το hecktech ,και φυσικα σε double ap force of nature αν φτανουν τα φραγκα.Γενικα η επιθεση ειναι καλυτερη απο την αμυνα,Οτι και να βγαλεις,το dammage του ad carry δεν θα το κοψεις [ειδικα αν εχουν παικτες σαν το ν graves kog κ vayne],οποτε καλυτερα να τον σκοτωσεις οσο πιο γρηγορα μπορεις.Αυτα φυσικα σε solo q ετσι
Zahariel Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Randuins, Trinity, Wit's End = Core Μετα μαλλον κι αλλα defensive items: Επιλογες: GA, Force, Razor, Hexdrinker (Maw)
papageorge007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Παιδια επαιζα το βραδυ λολ με κατι φιλους και σε μια στιγμη με παιταει εξω και κλεινει......ε μετα παω να μπω αλλα μου λεει πως ο σερβερ δεν ειναι διαθεσημος....α...χρησημοποιο τον EU west & Nordic ...κι οταν παω να μπω σε αλλον σερβερ δεν μου αναγνωριζει το γιουσερναμε ....το κανει και σε καποιον αλλον????αν κσερει καποιος πως μπορω να το φτιαξω ας μου πει.....ευχαριστω εκ των προτερων.....!!!!!!
nrkmaiden Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Ολοι ειναι κατω για να μπει το early august patch
Downloadpercent Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 όταν φτιάξουν το πρόβλημα με το Firewall Error κάντε μου ένα PM ρε παιδιά να το ξαναπεράσω το παιχνίδι...
jim777 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Μη λετε ρε χαζα στο παιδι. Τι trinity force σε irelia ρε παιδια? Τι εχει? Spammable spells? Μονο την ulti αλλα και παλι το frozen mallet με wit's end σου δινει πιο πολυ defence και dps. To tf δουλευε 3 nerfs πριν επειδη απλα τοτε δουλευαν τα παντα στην irelia. Συμφωνω στα υπολοιπα για mr/armor κτλ. Το μονο επιθετικο item που χρειαζεσαι ειναι το wit's end (αντε και τo wrigglers που δε μετραει αν ζοριζεσαι τοσο στο matchup)
sistah Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Παιδια επαιζα το βραδυ λολ με κατι φιλους και σε μια στιγμη με παιταει εξω και κλεινει......ε μετα παω να μπω αλλα μου λεει πως ο σερβερ δεν ειναι διαθεσημος....α...χρησημοποιο τον EU west & Nordic ...κι οταν παω να μπω σε αλλον σερβερ δεν μου αναγνωριζει το γιουσερναμε ....το κανει και σε καποιον αλλον????αν κσερει καποιος πως μπορω να το φτιαξω ας μου πει.....ευχαριστω εκ των προτερων.....!!!!!! Ανα τακτα χρονικα διαστηματα κανουν update το LoL με τα patch. Στις 2 το βραδυ τοπικη ωρα, ξημερωματα της Πεμπτης συνηθως, κλεινουν τους 2 Eυρωπαικους server για να βαλουν το patch. Αυτο διαρκει περιπου 4 ωρες. Αν θελεις να παιξεις στον West ή στον Νorth America, πρεπει να κανεις καινουριο account στον καθε εναν απο αυτους. Δεν ισχυει αυτος που εχεις στον Nordic, για ολους τους αλλους. Να ξερεις οτι στο sign up μπορεις να βαλεις το ιδιο email και αμα δεν το εχουν παρει, μπορεις να βαλεις και το ιδιο username. Τελος, λογω διαφορας ωρας, ο Aμερικανικος server ειναι up οταν οι δικοι μας ειναι κατω. Οποτε μπορεις να παιζεις στον NA. Οσο αναφορα την Irelia, εδω υπαρχει ενα προσφατο post με αφορμη του οτι ειναι free. Οποιος εχει ορεξη, ας διαβασει το post και μετα τα comments για διαφορετικες αποψεις.
papageorge007 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Οκ..παιδια το προβλημα μου λειθηκε...ξερω για τα πατς αλλα μου εκανε εντυπωση που με πεταξε εξω απο το παιχνιδι....
koularasss Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2012 κανένας pro απο τα 80ς αν υπάρχει ας μου στείλει σε πμ το nickname του να τον addαρω.East παίζω... Και που ξες πως ενας 16χρονος δεν ειναι εξισου καλος? Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
Προτεινόμενες αναρτήσεις