jim777 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 ρε παιδιά, κατέβασα αυτή τη σαχλαμάρα (LOL) σαν Counter Strike/Yugioh είναι, μόνο PVP έχει με τέρατα ή άλλους άσε που διαλέγεις παίχτη σε ένα PvP και μετά από αυτό ότι έχεις κάνει χάνονται (level, gold, weapons) δεν έχει ελεύθερο gameplay, να φαρμάρεις να αγοράζεις όπλα να ανεβαίνεις λεβελ (Lineage 2/ Dota?) omg δηλαδή, τι κόλλημα έχει φάει ο κόσμος με αυτό και παντού ακους ΛΟΛ... Και γω το ιδιο προβλημα εχω με το counterstrike αδερφε. Το κατεβασα και ειχε μια κουμουτσα οπλο μπροστα και ολοι αλληλοσκοτωνοταν αντι να το συζητησουμε... Δηλαδη γιατι ηθελαν οι αλλοι να βαλουν βομβα σε κατοικημενη περιοχη? Αν ειναι δυνατον... 1
papageorge007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Xaxaxa .. οπως ειπα και πιο πανω αν θελετε να παιξουμε κανα λολ ολοι μαζι το βραδυ....οποιος θελει ας γραψει το ονομα του στο λολ..
papageorge007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 εγω ειχα για λιγω χθες βραδυ.....γιατι ομως???
Downloadpercent Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό σαν gameplay, ε εκεί που παίζαμε cs στα νετ οι παρέες τώρα θα παίζουμε λολ... ρε δεν καταλαβαίνω, σε κάθε PvP χάνονται τα πάντα, αρχίζεις με 1 λεβελ παίχτη... τι κουφό είναι αυτό? δεν έχω καταλάβει το νόημα του, επίσης να μου πει κάποιος τι είναι το προφιλ λεβελ (το οποίο ανεβαίνει κάνοντας πιβιπι)
egw_eimai_re Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό σαν gameplay, ε εκεί που παίζαμε cs στα νετ οι παρέες τώρα θα παίζουμε λολ... ρε δεν καταλαβαίνω, σε κάθε PvP χάνονται τα πάντα, αρχίζεις με 1 λεβελ παίχτη... τι κουφό είναι αυτό? δεν έχω καταλάβει το νόημα του, επίσης να μου πει κάποιος τι είναι το προφιλ λεβελ (το οποίο ανεβαίνει κάνοντας πιβιπι) Γιατι παίζεις games με τη μόδα; Ειναι σαν ποδόσφαιρο η σαν cs σε καθε game ξεκινάς απο το 0. Το προφίλ level ειναι το ποσο εμπειρος εισαι σαν gamer του lol ανεβάζεις ανα game μέγιστο το 30. Στο 30 παίζεις με 30αριδες σε lvl ενω στο 1 lvl συνήθως με 1lvl. Οταν φτάσεις στο μέγιστο τοτε θα μπορείς να ξεκλειδώσεις και ολα τα ξόρκια.
Kostas121 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό σαν gameplay, ε εκεί που παίζαμε cs στα νετ οι παρέες τώρα θα παίζουμε λολ... ρε δεν καταλαβαίνω, σε κάθε PvP χάνονται τα πάντα, αρχίζεις με 1 λεβελ παίχτη... τι κουφό είναι αυτό? δεν έχω καταλάβει το νόημα του, επίσης να μου πει κάποιος τι είναι το προφιλ λεβελ (το οποίο ανεβαίνει κάνοντας πιβιπι) συγγνωμη δηλαδη αλλα απο τι lvl ηθελες να ξεκινας;Μηπως το ανοποδο ;Απο 18 σε 1;
SOCRATIS1000 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 μπορώ να πω ότι είναι αρκετά καλό σαν gameplay, ε εκεί που παίζαμε cs στα νετ οι παρέες τώρα θα παίζουμε λολ... ρε δεν καταλαβαίνω, σε κάθε PvP χάνονται τα πάντα, αρχίζεις με 1 λεβελ παίχτη... τι κουφό είναι αυτό? δεν έχω καταλάβει το νόημα του, επίσης να μου πει κάποιος τι είναι το προφιλ λεβελ (το οποίο ανεβαίνει κάνοντας πιβιπι) θα το καταλαβεις σε λιγο οταν θα θα εχεις εθιοστει.Τα ιδια ελεγα και εγω και μετα πορωθηκα.Εχει κατι αυτο το παιχνιδι.
koularasss Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 συγγνωμη δηλαδη αλλα απο τι lvl ηθελες να ξεκινας;Μηπως το ανοποδο ;Απο 18 σε 1; Ωραιο θα ηταν να ξεκινας απο 18 και οι υπολοιποι απο 1' date='φαση θα ειχε! Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App θα το καταλαβεις σε λιγο οταν θα θα εχεις εθιοστει.Τα ιδια ελεγα και εγω και μετα πορωθηκα.Εχει κατι αυτο το παιχνιδι. Ολοι λενε στην αρχη,τι μλκια αυτο το λολ,σιγα μην παιξω κτλ και μετα απο ενα μηνα παμε ενα game?τι λεβελ εισαι?? Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App
nikosl Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δεν πρόκειται να φύγω ποτέ από τον west. Δεν πρόκειται να φύγω ποτέ από τον west. Δεν πρόκειται να φύγω ποτέ από τον west. Δεν πρόκειται να φύγω ποτέ από τον west. Δεν πρόκειται να φύγω ποτέ από τον west. 1
Downloadpercent Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 δεν παίζω επειδή το προστάζει η μόδα, βασικά δεν παίζω και πολύ (2-3-5μαχ ώρες την μέρα) μου αρέσει έτσι πως είναι, λίγο καρτουνίστικα γραφικά και αρκετά classes, βαρέθηκα το Lineage...
Downloadpercent Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 εντάξ όχι 5, 2 ώρες παίζω (σήμερα ούτε 1 ώρα καθαρή- έχω πρόβλημα με το firewall)
Tobajara Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2012 Φταίω εγώ τώρα να αρχίσω να μετράω κωλοτούμπες? Τέλος πάντων, αν ξέρει κανείς κάποιο καλό build για offtank Irelia ας το πασάρει παρακαλώ. Θέλω να αποφύγω το Atmogs και δε θέλω να καταφύγω σε κουλά τύπου Trinity + Frozen Mallet. Προς το παρόν δοκιμάζω κάτι σε Force of Nature - Trinity και ό,τι άλλο προκύψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις