TheELF Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά κάποιος που ασχολείται με το League of Legends ας με διαφωτίσει λίγο είναι φυσιολογικό σαν αρχάριος να πεθαίνεις συχνά (δεν θυμάμαι ποτέ σε άλλο παιχνίδι να έχω πεθάνει τόσες φορές) ακολούθησα το tutorial με επιτυχία και έκανα και μερικά παιχνίδια με bots όπου εκεί πέθαινα ουκ ολίγες φορές με σκότωναν όχι τα minions ή οι πύργοι αλλά τα bots. Έχετε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές; τί πρέπει να προσέξω; Σε γενικές γραμμές πειραματίζομαι και παίρνω κάθε φορά διαφορετικούς χαρακτήρες ώστε να μάθω τις ικανότητες τους επίσης αγοράζω την ώρα του παιχνιδιού τα Default αντικείμενα που μου προτείνει το παιχνίδι. Πρέπει να κάνεις πολλά παιχνίδια με τα bots για αν μάθεις τα βασικά, πότε να χώνεσε και πότε να την κοπανάς,μπορείς βέβαια να τα μάθεις και στα κανονικά παιχνίδια αλλά θα μπουχτήσεις πολύ γρήγορα αφού θα πεθαίνεις συνέχεια. vsAI beginners μέχρι να μάθεις τη κάνεις. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από TheELF
Thunderman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) SOCRATIS1000 & TheELF ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, TheELF αυτό ακριβώς παίζω όποτε μπαίνω στο LoL συμπαίκτες αναντίων bots εκεί ήταν που πέθαινα συχνά με μερικά χτυπήματα τα bot σε βγάζουν νοκ αουτ και είναι begginers ο βαθμός δυσκολίας (συνήθως υποχωρώ όταν πάει να με στριμώξει κάποιο bot είναι δύσκολο το να βγεις νικητής από μια μάχη με bot τουλάχιστον από ότι έχω δει μέχρι στιγμής) . Το παιχνίδι πρέπει να έχει την καλύτερη μεταγλώττιση στα ελληνικά (μάλλον πρέπει να την κάνουν γνωστοί επαγγελματίες μεταγλωττιστές που 'δανείζουν' την φωνή τους σε κινούμενα σχέδια δεν ακούγεται μηχανική η φωνή ή σαν τις ελληνικές φωνές για όσους ξέρουν του Ελληνικού πολιτισμού στο Age of Mythology πραγματικά εντυπωσιάστηκα. Επεξ/σία 29 Ιουλίου 2012 από Thunderman
TheELF Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 SOCRATIS1000 & TheELF ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας, TheELF αυτό ακριβώς παίζω όποτε μπαίνω στο LoL συμπαίκτες αναντίων bots εκεί ήταν που πέθαινα συχνά με μερικά χτυπήματα τα bot σε βγάζουν νοκ αουτ και είναι begginers ο βαθμός δυσκολίας (συνήθως υποχωρώ όταν πάει να με στριμώξει κάποιο bot είναι δύσκολο το να βγεις νικητής από μια μάχη με bot τουλάχιστον από ότι έχω δει μέχρι στιγμής) . Ρίχνε μια ματιά μετά της μάχες στα στατιστικά,βασικά τα Bot πάνε ανάλογα με τα lvl του μεγαλύτερου παίκτη,δηλαδή αν σε βγάζει με 10lvl παίκτες θα είναι και τα bot υπερβολικά δυνατά για σένα ,αν οι συμπαίκτες είναι πάνω κάτω ίδια lvl με σένα τότε απλά είσαι άσχετος (ακόμα)
flamelab Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Αυτο που εκανα λαθος εγω στα πρωτα level ήταν ό,τι έπαιρνα ό,τι να'ναι αντικείμενα. Οποτε αγοραζε αυτα που πρέπει. Κανε last hit στα minions. Δηλαδη, μην τα χτυπας απλα, φροντιζε να δινεις εσυ το τελευταιο hit στο καθε minion ώστε να παιρνεις λεφτά. Μην χώνεσαι αναμεσα στα minions του αντιπαλου και τον αντιπαλο, ιδίως εαν εχεις χτυπησει τον αντιπαλο. Θα σε χτυπανε κι οι δυο ανελέητα. Eπισης, αναλογα με το ποσο καλα τα πας, μεινε οσο δυνατον πιο πισω μπορεις, μην βγαινεις "μπροστά" και σε χτυπανε ανελεητα ολοι.
papageorge007 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Φιλε κι εγω στην αρχη αυτα παθαινα και νευριαζα γιατι πεθαινα συνεχεια..κατσε μια μερα και παιξε αγονες με αντιπαλους οχι με μποτς ...προσπαθησε να καθεσε οσο μπορεις πιο πισω και οταν βγαινουν οι αλλοι μπροστα να βγαινεις κι εσυ ..για παικτη σου προτινο την ας .....αααα το username μου ειναι papageorge007 καντε με ad να παιξουμε κανα game γιατι ολο με ξενους παιζω........
flamelab Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ναι, σωστό, θα πρέπει οσο δυνατον γρηγορότερα να παιξεις εναντιον κανονικών παικτών όπως λεει κι ο papageorge007, διοτι τα bots ακολουθουν στάνταρ τρόπους λειτουργίας, ενώ οι παίκτες είναι σε ένα βαθμό απρόβλεπτοι. Σου προτεινω μιας και υπαρχει το spectate, να τσεκαρεις τα ranked που φαινονται στην αρχική σελίδα, να δεις πως λειτουργει ο κάθε champion. Aπλα ματιές, γιατι ο ιδιος θα πρεπει να τους δοκιμαζεις. Τέλος, μη κάνεις το λάθος και μείνεις σε έναν champion και πεις "α επειδη τον εμαθα, μένω σε αυτόν". Χρησιμοποιησε όσο δυνατόν περισσότερους, ίσως κάποιοι να'ναι πιο κοντα στο gameplay style που προτιμάς. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από flamelab
Tobajara Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Αν κάποιος θέλει να δοκιμάσει ένα πρωτότυπο counter εναντίον Fizz mid (ή Vayne) μπορεί να δοκιμάσει Pantheon. Το προσπάθησα χτες σε ranked με πολύ καλά αποτελέσματα (2 kills σε mid lane και assists σε jungling), αν και τα θέματα του Pantheon σε mid - late game δεν έχουν λυθεί. Ένα stun/ silence και αντίο σας. Επίσης, αν και nerfed, θα αρχίσω να μαθαίνω Irelia. Προτάσεις για builds δεκτές. Επεξ/σία 30 Ιουλίου 2012 από Tobajara
Thunderman Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Και πάλι ευχαριστώ για τις συμβουλές παιδιά αλήθεια τι λέτε κάποια φορά να κανονίσουμε ημερομηνία, ώρα σε αυτό το θέμα που να μπορούμε οι περισσότεροι και να παίξουμε - οργανώσουμε κανέναν αγώνα; Επεξ/σία 4 Αυγούστου 2012 από Thunderman
papageorge007 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Παιδια αν θελετε να παιξουμε αυριο βραδυ κατα τις 11 οποιος θελει ας γραψει το υσερνειμ του για να τον κανω invite ......
Downloadpercent Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 ρε παιδιά, κατέβασα αυτή τη σαχλαμάρα (LOL) σαν Counter Strike/Yugioh είναι, μόνο PVP έχει με τέρατα ή άλλους άσε που διαλέγεις παίχτη σε ένα PvP και μετά από αυτό ότι έχεις κάνει χάνονται (level, gold, weapons) δεν έχει ελεύθερο gameplay, να φαρμάρεις να αγοράζεις όπλα να ανεβαίνεις λεβελ (Lineage 2/ Dota?) omg δηλαδή, τι κόλλημα έχει φάει ο κόσμος με αυτό και παντού ακους ΛΟΛ...
Tmark Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2012 ρε παιδιά, κατέβασα αυτή τη σαχλαμάρα (LOL) σαν Counter Strike/Yugioh είναι, μόνο PVP έχει με τέρατα ή άλλους Ακριβώς σαν το Counterstrike είναι, πως το βρήκες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις