bele Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Οκ chill..απλα ρωτησα μηπως εχει ξαναφερθει παρομοιο προβλημα και ελεγα μηπως υπαρχει καποια ευκολη λυση με αντικατασταση ας πουμε ενος αρχειου..αφου δεν ειναι ετσι θα ξανακανω εγκατασταση.
SOCRATIS1000 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Οκ chill..απλα ρωτησα μηπως εχει ξαναφερθει παρομοιο προβλημα και ελεγα μηπως υπαρχει καποια ευκολη λυση με αντικατασταση ας πουμε ενος αρχειου..αφου δεν ειναι ετσι θα ξανακανω εγκατασταση. οταν το τρεξεις θα σου βγαλει καποιο προβλημα.GOogle it.Παντως παλια ειχα παρομοιο προβλημα κια λυθηκε με reinstall.
papageorge007 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 παιδια παλι τα ιδια....ανοιγει βαζω 5ω5 φορτωνει μεχρι ενα σημειο και μετα μου βγαζει to bug splat........τι να κανω τωρα?????
kuzko21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 που λετε , σκεφτομουν οτι γενικα ειμαι ενας πολυ μετριος παικτης , και συγκεκριμενα ενα πολυ μετριο carry...οταν εχω ομως ενα support που νιωθει κερδιζουμε το lane μας ευκολα και ανετα. το ιδιο εχω παρατηρησει οταν παιζω support (που σιγουρα παιζω καλυτερα απο οτι carry) και συγκεκριμενα ενα aggressive support τη leona , ακομα και το μονο που να μπορει να κανει το carry που σαπορταρω ειναι ισα ισα να φαρμαρει , παλι παιρνουμε τα 2vs2 στο Lane μας σχετικα ευκολα... πισστευετε λοιπον οτι το support -προφανως στο early game- ειναι αυτο που ''κουβαλαει'' το carry?
TheELF Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 πισστευετε λοιπον οτι το support -προφανως στο early game- ειναι αυτο που ''κουβαλαει'' το carry? Όχι, αντιθέτως όμως το κακό support που δεν αφήνει το carry να φάει όσο πρέπει μπορεί να τον αχρηστεύσει, ο καλός ο carry μπορεί πολύ άνετα και μόνος του.
kuzko21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2012 εχω ενστασεις πανω σε αυτο...πιστευω οτι το carry ,εαν νιωθουν εστω και λιγο οι αλλοι δυο, δε μπα να ναι και το καλυτερο , χωρις supp που να κανει εστω τα στοιχειωδη...δε παιζει να κρατησει το lane.
Tmark Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο τρόπο για να καταγράψω replay ενός παιχνιδιού?
haris013 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2012 Καλημέρα παιδιά. Γνωρίζετε κάποιο αξιόπιστο τρόπο για να καταγράψω replay ενός παιχνιδιού? fraps και lol recorder
konstantinos77 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια τι μαλακια ειναι αυτο το πραγμα να κανει συνεχεια update το παιχνιδι μερα παρα μερα? Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2012 από konstantinos77
παπι Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2012 πισστευετε λοιπον οτι το support -προφανως στο early game- ειναι αυτο που ''κουβαλαει'' το carry? Ναι αν για σενα το map ειναι μονο το bot lane Οχι αν παιζεις εξυπνα, ενα gang mid στο 5-6λεπτο και ενα gang μπλε στο 7λεπτο (8 κοκκινο, εξαρταται που εισαι) σιγουρα θα σου δωσει ενα καλο κομποδεμα
Dakonblackblade Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ρε παιδια τι μαλακια ειναι αυτο το πραγμα να κανει συνεχεια update το παιχνιδι μερα παρα μερα? Ναι αλλά βλέπεις τι ωραία που γίνονται τα patchakia πλέον? Ούτε Downtime ούτε τίποτα. Μπαμ μπαμ. Τις μέρες του patch παλιότερα γινόταν της κακομοίρας. Τώρα ούτε που το καταλαβαίνεις.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2012 Ναι αλλά βλέπεις τι ωραία που γίνονται τα patchakia πλέον? Ούτε Downtime ούτε τίποτα. Μπαμ μπαμ. Τις μέρες του patch παλιότερα γινόταν της κακομοίρας. Τώρα ούτε που το καταλαβαίνεις. Eνταξει ναι δεν λεω,αλλα καθε φορα μου σπαει τα νευρα γιατι σκεφτομαι και τον χρονο μεχρι να διαλεξουμε legends ,μετα που καποιος θα ακυρωσει και μετα το time summoning ...
alan2 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2012 Γιατι αργεί το matchmaking? 3 x3 θελω να παίξω και κανει 5 λεπτά να βρεί αντιπαλους.
Thunderman Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά κάποιος που ασχολείται με το League of Legends ας με διαφωτίσει λίγο είναι φυσιολογικό σαν αρχάριος να πεθαίνεις συχνά (δεν θυμάμαι ποτέ σε άλλο παιχνίδι να έχω πεθάνει τόσες φορές) ακολούθησα το tutorial με επιτυχία και έκανα και μερικά παιχνίδια με bots όπου εκεί πέθαινα ουκ ολίγες φορές με σκότωναν όχι τα minions ή οι πύργοι αλλά τα bots. Έχετε να μου δώσετε κάποιες συμβουλές; τί πρέπει να προσέξω; Σε γενικές γραμμές πειραματίζομαι και παίρνω κάθε φορά διαφορετικούς χαρακτήρες ώστε να μάθω τις ικανότητες τους επίσης αγοράζω την ώρα του παιχνιδιού τα Default αντικείμενα που μου προτείνει το παιχνίδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις