Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oι non squishy champs οπως galio και αυτοι που μπορουν ευκολα push ωστε να μην μπορει να φαρμαρει/gank και να κανει W στα minions μεσα στο turret της για να παρει cs οπως morgana ισως και tf με προσοχη

Το τι ακουγεται παντως στο thread αυτο ειναι ωρες ωρες για γελια...

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εσας ποιος champ σας αρεσει-βολευει?

Top Dr.Mundo/Irelia/Gangplank

Mid Swain/Brand/Orianna/Lux/Kassa

Bot Greaves/Vayne/Draven

Jungler Nocturne/Olaf/Lee Sin/Amumu

Αυτα τα λιγα,δεν παιζω support....:)

Δημοσ.

Aνακοινωνω και τη πρωτη νικη go4lol απο ελληνικη ομαδα! :)

Πες μας περισσότερες λεπτομέρειας σε παρακαλώ.

Δημοσ.

Ο nunu με την χιονομπαλα πολυ σπαστικος γινεται,επαιξα ρανκ κ ειμαι σολο τοπ με βλαντιμιρ και με ειχε,αν δν με βοηθουσε ο jungler θα με ειχε κανει ποσα κιλλ.

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα μεγαλο προβλημα με το λολ....εχω windows 7 και οταν παω να παιξω στο λολ 5ν5 φορτονει μεχρι καπιο συμιο και μετα βγενει και μου λεει σε μια οθονη οτι υπαρχει προβλημα σε καποια αρχεια... τι πρεπει να κανω..?????σασ παρακαλω ας μου πει καποιος γρηγορα γιατι μεχρι και φορματ του εκανα εχθες και παλι τιποτα......ευχαριστω εκ των προτερων......

Δημοσ.

Kαλησπερα!

Εχω ενα προβλημα με τον ελληνικο client του lol. Φορτωνει κανονικα το παιχνιδι αλλα οταν ξεκινισει τρωει κολλημα και μου βγαζει μηνυμα για bug report.Aυτο εκανε πριν 2 μερες. Τωρα απλα μπαινω στο παιχνιδι και αφου παιξω κανα 10 λεπτο μου πεταει σφαλμα εφαρμογης και αναγκαζομαι να το κλεισω. Αυτο δεν συμβαινει με τον αγγλικο client. Eχω ήδη δοκιμασει επιδιορθωση χωρις αποτελεσμα. Εχει αναφερθει παρομοιο προβλημα;

Δημοσ.

Format επειδη δεν μπορουσες να παιξεις; Pathetic..

Για αυτο και ολα τα παιχνιδια στην ιστοσελλιδα τους εχουν μια καρτελα "Support" Για να τους λες το προβλημα σου και να σε βοηθαμε. Εμεις με τοσα λιγα στοιχεια που μας δινεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι. Οποτε πανε στο www.leagueoflegends.com και ζητα βοηθεια μεσω του Support System. Απλο:]

Δημοσ.

τους εχω στειλει ενα μειλ και μου ειπαν πως το προβλημα ειναι δικο και οτι πρεπει να κσανα εγκαταστησω το παιχνιδι γιατι μπορι καποιο αρχειο να μην εγκατασταθηκε σωστα........αν μπορει καποιος να μοθ πει στον φακελο riot games πια αρχεια και πιοι φακελοι υπαρχουν στο δικο του pc θα του ειμαι ευγνομων.... :-D

Δημοσ.

δοκιμασε επιδιορθωση και οταν ειναι ελληνικο και οταν ειναι αγγλικο αν δεν το εχεις κανει ηδη

κανε update @ adobe air και βλεπουμε

Δημοσ.

Δυστυχως τιποτα ακομα ..ο αγγλικος client τρεχει κανονικα...με τον ελληνικο παλι μου κρασαρει και μου βγαζει μηνυμα για bug report. Eνταξει..οχι οτι χρησιμοποιω τον ελληνικο αλλα αμα τυχει καμια φορα με φιλαρακια τον βαζουμε να σπαμε πλακα. Δεν θελω να ξαναμπω στη διαδικασια reinstal γιατι με τα update θα παρει πολυ καιρο.

Δημοσ.

Δεν θελω να ξαναμπω στη διαδικασια reinstal γιατι με τα update θα παρει πολυ καιρο.

Δηλαδη το να ψαχνεις αρχειο-αρχειο ξεχωριστα για να βρεις ποιο λειπει ή ποιο ειναι κατεστραμενο, το σπασιμο νευρων επειδη δεν παιζει το παιχνιδι, το να γραφεις σε forum το προβλημα σου, το να στελνεις email στην riot, θα σου παρει περισσοτερο χρονο απο το να κανεις reinstall;

Καντο ρε φιλε, ουτε μιση ωρα δεν θα σου παρει.. στην τελικη παρε τα αρχεια του lol απο τα program files ενος φιλους σου και βαλτα στα δικα σου με ενα usb.. σιγα το πραγμα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...