Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μολις πηρα Penta-kill με Katarina στα 18 λεπτα σε ranked (~1300 elo) μονο με μποτες και Rilays..

Ποσο ΓΑΜΑΤΟ ειναι να παιζεις Kata.. μακραν απο τους πιο διασκεδαστικους champion, και μαλλον ο αγαπημενος μου..

Εσας ποιος champ σας αρεσει-βολευει?

Δημοσ.

Μολις πηρα Penta-kill με Katarina στα 18 λεπτα σε ranked (~1300 elo) μονο με μποτες και Rilays..

Ποσο ΓΑΜΑΤΟ ειναι να παιζεις Kata.. μακραν απο τους πιο διασκεδαστικους champion, και μαλλον ο αγαπημενος μου..

άμα είχες απέναντι 5 ζώα που ούτε ένας δεν μπήκε στον κόπο να σε κάνει silence/stun/cc γενικότερα, ναι παίρνεις με την katarina penta, στον πραγματικό κόσμο όμως (higher elo) είναι pretty much useless γιατί εκεί ο κόσμος ξέρει να κάνει cc και να σκοτώνει μια katarina σε κλάσματα του δευτερολέπτου

Δημοσ.

πιο παλια και εμενα η katarina ηταν η αγαπημενη μου αλλα εδω και 2 μηνες ο vladimir εχει παρει την θεση της.

Δημοσ.

συμφωνω με την κατα.

ενα cc στο ulti της , και ειναι ο τελευταιος champ που πρεπει να κανεις focus σε ενα teamfight.

απο τα τελευταια αγαπημενα ειναι οι Leona , graves Και yorick.

Δημοσ.

άμα είχες απέναντι 5 ζώα που ούτε ένας δεν μπήκε στον κόπο να σε κάνει silence/stun/cc γενικότερα, ναι παίρνεις με την katarina penta, στον πραγματικό κόσμο όμως (higher elo) είναι pretty much useless γιατί εκεί ο κόσμος ξέρει να κάνει cc και να σκοτώνει μια katarina σε κλάσματα του δευτερολέπτου

αν ομως καποιος την ξερει πολυ καλα θα ξερει ποτε να κανει ulti και να μπει στην μαχη και σε ρανκ την επιλεγεις αν βλεπεις πως η αντιπαλη ομαδα δεν εχει κανενα skill που σου κοβει την ulti η εστω να εχουν 1 η 2.

Δημοσ.

σε ρανκ την επιλεγεις αν βλεπεις πως η αντιπαλη ομαδα δεν εχει κανενα skill που σου κοβει την ulti η εστω να εχουν 1 η 2.

Πάντα θα υπάρχει champion με cc skill. Ακόμα και στο 800 elo.

Δημοσ.

Ναι φιλε μου.. αν ομως ξερεις ποτε πρεπει να μπεις, τοτε μπορεις να κανεις παπαδες.. εγω περιμενω την καταλληλη στιγμη.. και αν με focusαρουν flashαρω εξω απο το fight και ξαναμπαινω με Σούνπο + Ulti..

(και δεν πηρα πεντα με την Ulti μου.. 2 πηρα με Ulti, τους 2 με σουνπο, και τον τελευταιο ενα μαχαιρακι..)

Δημοσ.

Βεβαιως ισχυει οτι η καλη κατα μπορει να παιξει και σε high elo .Απλα στα high elo ,τα cc πεφτουν βροχη,οτι παιχτης υπαρχει με cc τον παιρνουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...