krim Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μία ερώτηση σχετικά με την Cassiopeia.. Επείδη βρίσκομαι εξωτερικό εδώ και αρκετούς μήνες, υπάρχει περίπτωση να πάρω και εγώ champ και skin? Γνωρίζω πως πρέπει να παίζω από ελληνική IP, αλλά αν πω σε κάποιον από Ελλάδα να παίξει ένα game από το account μου θα πάρω το skin ή too late?
Zimbroghie Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μία ερώτηση σχετικά με την Cassiopeia.. Επείδη βρίσκομαι εξωτερικό εδώ και αρκετούς μήνες, υπάρχει περίπτωση να πάρω και εγώ champ και skin? Γνωρίζω πως πρέπει να παίζω από ελληνική IP, αλλά αν πω σε κάποιον από Ελλάδα να παίξει ένα game από το account μου θα πάρω το skin ή too late? Μια ιδέα που μπορείς να κάνεις...στείλε μήνυμα στην RIOT και πες τους ότι είσαι Έλληνας αλλά για προσωπικούς λόγους βρίσκεσαι στο εξωτερικό και αν μπορούν να σου δώσουν την Cassio + skin. Βρες και πες τους κάτι καλό. Θα σου το δώσουν φυσιολογικά
p_under Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 φίλε δοκίμασε yiorik...απλά δε γίνεται να χάσεις το solo top δεν πάει να έχεις και 3εις απέναντι... o trundle μόνος του φτάνει
Infant Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 guys να κανω μια ερωτηση. Κατα την γνωμη σας ποιος ειναι ο πιο γρηγορος jungler;
bele Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ο ww και ο lee sin ειναι απο τους πιο γρηγορους για μενα. Μετα πιο αργοι αλλα αξιοπιστοι ειναι ο rammus (αν και πολλες φορες ειναι ban) και ο shen. Tουλαιστον αυτοι με βολευουν πολυ
Kostas121 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 εγω με olaf κανω πολυ γρηγορα το jungle στην blue δεν χρησιμοποιω καν smite και γινομαι lvl 3 πριν το τριτο λεπτο...η πορεια παει ετσι wolves,blue,wraiths,red και 3 lvl
Swimmer21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Πιστευω πιο γρηγορος και χωρις να χασεις καθολου Life ειναι ο Nunu.. στην αρχη εχεις την μπαλα που την σκας καθε 5 δευτερολεπτα και μετα το μπλε βγαζεις το drain, οποτε γεμιζεις κατευθειαν και κανει τρελο dmg.. επισης εχεις την 2η που σου δινει Speed και το Passive που εχεις free-mana spell Μετα, αφου εχεις παρει 1ο item dorans ring (και εχεις και runes ap) μπορεις να κανεις το 1ο gang αμεσως.. η μπαλα σου κοβει πολυ και σε συνδιασμο με Exhaust ειναι σιγουρο Kill
Zahariel Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Xωρις να πιστευω, ο Mundo εχει το πιο γρηγορο clear time (3:17) και ακολουθουν Shyvana και Nocturne με 3:22
koularasss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Μια ιδέα που μπορείς να κάνεις...στείλε μήνυμα στην RIOT και πες τους ότι είσαι Έλληνας αλλά για προσωπικούς λόγους βρίσκεσαι στο εξωτερικό και αν μπορούν να σου δώσουν την Cassio + skin. Βρες και πες τους κάτι καλό. Θα σου το δώσουν φυσιολογικά cassiopeia+skin ειναι δωρεαν? Koυλαρα, τι build κανεις τωρα; βγαζω μποτα attack speed,madreds,frozen heart,wit's end σιγουρα μετα θα παρω guardian/hextexh/frozen mallet αναλογως το τι χρειαζομαι πιο πολυ. για εμενα ο καλυτερος jungle ειναι ο shaco το blue το ριχνει με τα box χωρις smite κ αν ο αντιπαλος ξεκιναει κ αυτος με blue παω για το red του απο οποια πλευρα κ αν ειμαι κ μετα gank.
Infant Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Ο ww και ο lee sin ειναι απο τους πιο γρηγορους για μενα. Μετα πιο αργοι αλλα αξιοπιστοι ειναι ο rammus (αν και πολλες φορες ειναι ban) και ο shen. Tουλαιστον αυτοι με βολευουν πολυ ο ww δεν πιστευω να εχει γρηγορο jungle για μενα παντως το πιο γρηγορο jungle το εχει η shyvana
SOCRATIS1000 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 και ο σκαρνερ ειναι απιστευτα γρηγορος ,μην τον ξαχαντε..
koularasss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2012 skarner θελει αρκετο mana οπως ww πιστευω για αυτο ο shaco μου φαινεται καλυτερος.
p_under Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2012 νομίζω ότι η γραμμή που κάνει dmg της eve πηγαίνει εκεί που κοιτάει ο champion!
Προτεινόμενες αναρτήσεις