Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΠΗΡΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟ SKIN ΤΗΣ CASSIOPEIA!!! + free champion

ελληνικα μικρα μικραα

Yup και εγώ, πήγα 7/0/4 στο πρώτο μου game με Cassio. Not bad, φαίνεται αρκετά δυνατό pick απότι έχω δει μέχρι στιγμής. Μου άρεσε ο Champion.

Δημοσ.

Παντως δεν ξερω αν ειναι μονο η Cassio αλλα παιζει τρελο bug και εχει αναφερθει απο πολλους οτι αρκετοι σκανε το ulti 2 και φορες στην ιδια μαχη γιατι για καποιο λογο δεν εχει cd

Δημοσ.

Λυση: Παιρνε MordeKaiser . Enjoy ur Kills :P Πλακα πλακα,πηρα να τον δοκιμασω πανω λεην σολο,μετα απο μηνες που εχω να παιξω και απεναντι ειχα Shaco/Wukong, και στο 15ο λεπτο ημουν 8/1/0 xD

Δημοσ.

και με τον morde αν απεναντη σου εχεις 2 η 1 range παλι δυσκολα,τουλαχιστον μεχρι να βγαλεις spell vamp κ ulti για να παιζεις επιθετικα.

οταν παιζω ww και το game κραταει αρκετα κ ολοι εχουν full build νομιζω γινετε useless,το εχω παρατηρησει κ σε αντιπαλους ww,δλδ ειναι κριμα να εχεις σκορ 15/5 κ στο τελος σε 2-3 teamfight με ολους full build να χανεις το game ενω σχεδον το ειχες παρει,κ κανω build γυρω στο 250 armor και 150 mr,δωστε μου κανα build για late game.

Δημοσ.

γ@γω την τυχη μου,εδω κ ποσο καιρο καθε φορα που παω solo ειμαι 2v1,γιατι δεν παιρνουν jungle?

φίλε δοκίμασε yiorik...απλά δε γίνεται να χάσεις το solo top δεν πάει να έχεις και 3εις απέναντι... :mrgreen:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...