sistah Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ενα video απο το launch event αν και η καμερα ζαλιζει λιγο.. http://www.youtube.com/watch?v=T_nRGFH1h8o&feature=g-u-u
Atallos1 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Εγω επειδη την ειχα μυριστει την δουλεια πηγα κατα τις 6 που ολως τυχαιως τοτε ανοιξαν και οι πορτες Παντως ειμαστε πολυ ζωα σαν λαος και πολυ αξεστοι,εκτος απο οτι πηγαν να σπασουν τις πορτες και ο υπευθυνος στην πορτα γκαριζε οτι θα σκοτωθουν,μεσα γινοταν ενας χαμος απο σκουπιδια και πεταμενα μπουκαλια στο πατωμα... Επισης,ποσο ασχετος και ποσο ξυλο θελει αυτος ο cowboy που εκανε και cast...
gio@ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Πρωτη φορα (και τελευταια μαλλον ) οποτε δεν ξερανε ποσοι θα ερθουν κλπ.. και οντως για ενα παιχνιδι πως κανανε σαν ζωα μερικοι μερικοι anyway few of my photos το επικο backdoor η windows
konstantinos77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Παιδια RP μπορω να αγορασω μονο με χρηματα απο το store? Bλεπω οτι οταν θελω να ξεκλειδωσω εναν champion μου λεει θελει ή rp ή τα αλλα τα οποια τα κερδιζω μεσα απο τις μαχες... Επισης εχω την εξης απορια ,γιατι πχ σε καποια matches εμφανιζονται καποιοι champions και καποιοι αλλοι οχι απο τους αρχικους που επαιζα?
konstantinos77 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Aν εγω ξεκλειδωσω καποιον θα μπορω να τον παιρνω οποτε θελω δηλαδη ?
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2012 Seriously υπάρχει τρόπος να αντιστοιχίσουμε το mouse 1 στο move? Μπήκα μετά απο 2 μήνες να παίξω και μου φαίνεται αδύνατο να κινηθώ με το m2 -.- Καταραμένο diablo. Περιττό να πώ για το b.. Απλά spammara το T και αναρωτιόμουν τι πάει στραβά ... :S Το να παίζεις και τα δύο την ίδια περίοδο μου κάνει πλήρες mindfuck. Ofc δοκίμασα στα key bindings αλλα δεν ψήνεται.
koularasss Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 το ρωταω γιατι το βλεπω συχνα κ πιστευω το w με 50 fury και με το sheen θα σκαει πολυ dmg.
Atallos1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Never... Πας full armor pen runes με ενα brutaliser και εχεις 40-50 armor pen , μετα κοβεις κομματια
koularasss Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2012 θα το δοκιμασω κ αυτο αλλα λιγο δυσκολο να αλλαξω ολα τα runes.
Προτεινόμενες αναρτήσεις