Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το build εξαρτάται απο το game. Αν πχ έχεις tanks απέναντι σου θες armor penetration. Πάντως στη θέση του Warmogs θα έπαιρνα Frozen Mallet. 700 health + 20 AD + slow σε κάθε hit. Anyway τσέκαρε κι εδώ για builds αν δεν γνωρίζεις ήδη: http://www.mobafire.com/league-of-legends/browse?sort_type=score_weighted&sort_order=&champion_id=55&teamsize=&threshold=guides&range=&vote_count=0

Αυτή πώς σου φαίνεται?

http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/life-stealer-tank-and-dps-71378

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εντάξει ρε παίδες υπάρχουν ένα σωρό τέτοια Games όπως και το Heroes of Newerth.

Όλα είναι Clones! Το καλύτερο είναι το LoL και ο πιο αξιόπιστος διάδοχος της Dota.

Συμφωνώ οτι παίζουν όλοι αλλα δέν έχει να κάνει. Το παιχνίδι είναι φανταστικό και έχει και την καλύτερη υποστήριξη απο τους Developers και την εταιρία. Eventually everyone will return to LoL...

ΛΟΛ

έχεις παίξει HoN?

το LoL αλλάζει τελείως,

στο ΗοΝ δεν έχουν ability power+summoner spells+++ είναι ακριβώς όπως Dota.

να περιμένεις να παίξεις μια ώρα για ένα παιχνίδι αυτό είναι γαμάτο

επίσης το να είστε 5 άτομα Online και να μην βλέπει κανένας κανένα.Αν και το τελευταίο νομίζω το φτιάξανε με την αλλαγή του chat. anyway

έκανα format και πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα τώρα,

τα λέμε Ingame xD

Δημοσ.

Το έχω γράψει και στο άλλο thread, Mikolz lvl 26 Nunu/MFortune/Tristana/Olaf, έχω στην άκρη και MasterYi/Trydamere/ σε κάαααποια φάση θα ασχοληθώ. δεν μου αρέσουν και πολύ αλλά είχα κάτι πόντους και τους πήρα :Ρ μπείτε και στο channel "insomnia" όσοι δεν είναι.

Ps: Lvl 26 = no ranked. yet.

Δημοσ.

Από πότε έχουν πέσει οι server ρε παιδιά; Γιατί στο site λέει ότι θα πάρει κάνα 5ωρο. Ξέρει κανείς τι ώρα έπεσαν για να υπολογίσουμε περίπου;

Δημοσ.

Αααα καλά, διαβάζω στα φορουμς τους ότι έχουν πέσει από τις 6gmt και κάθε 2 ώρες έλεγαν ότι θα είναι οκ αλλά μετά έλεγαν ότι θα πάρει άλλες 2 ώρες. Μετά από αυτές τις 2 ώρες έλεγαν άλλες 2 ώρες :P και ακόμα τίποτα!!!! Έλεος... :rolleyes:

Δημοσ.

Εμένα έλεγε 30 λεπτά μόλις έφτασε στα 3 πέταξε μήνυμα ότι ο server είναι busy και τώρα μπήκα με 1 ώρα. χαχαχα!! Αυτά είναι!!!

Και όταν λέω μπήκα, εννοώ στην ουρά, όχι στο παιχνίδι... :eek:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...