Infant Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 guys αυριο θα παρουμε cassiopeia και το νεο της skin;
Swimmer21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 guys αυριο θα παρουμε cassiopeia και το νεο της skin; Δες προηγουμενο ποστ μου
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Καποια στιγμη θα το παρουμε ολοι λογικα,οσοι την εχουν φυσικα. Τελικα κατα 6μιση ανοιξαν οι πυλες και μπηκε ο κοσμος και ειδαμε τον τελικο. Καλο matchaki ηταν. Αλλα πραγματικα λυπαμαι κατι παιδια που ηρθαν απο κερκυρα,κρητη κτλπα και τελικα δεν μπηκαν ποτε.. Η αιθουσα αναμονης σοβαρα δεν παλευοτανε απο την ιδρωτιλα,ουτε σε αποδυτηρια ποδοσφαιρου τετοια μποχα,αποπνηκτικα και ασφυχτικα οσο δεν παει. Κριμα απλα...
gio@ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 οσοι δεν εχουν cass θα παρουν και τον ηρωα καλα περασαμε αν και δεν μας αφησανε να μπουμε και ετσι μπηκαμε απο backdoor(η αλλιως window λολ)
Swimmer21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 οσοι δεν εχουν cass θα παρουν και τον ηρωα καλα περασαμε αν και δεν μας αφησανε να μπουμε και ετσι μπηκαμε απο backdoor(η αλλιως window λολ) χαχα, εμεις μπηκαμε σαν κυριοι απο το ασανσερ Φαγαμε και απο το μπουφε που ηταν για το Riot Staff, και ολα κομπλε Αλλα φαγαμε τρελη βρομα και ιδρωτιλα κατω..
zeniath Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Photos υπάρχουν για εμάς που είχαμε άλλες δουλειές και δεν πήγαμε;
Zahariel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δε ξερω τι λετε, το ολο event ηταν εκπληκτικη φαση, κι ας ειχαν θεματα με το κοσμο και ας παραλειφθηκαν events λογω καθυστερησης. Κανεις δε περιμενε τοσο πολυ κοσμο. Και ουτε τοσο ενθουσιασμο. Προσωπικα οταν πηραμε fb και στα καπακια αλλα δυο kills μου σηκωθηκε η τριχα απο τις ζητοκραυγες Και ας το χασαμε. Εγω χαιρομαι που ημουν εκει
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 βεβαια,τα ματς ηταν πολυ καλα.ΤΟ πρωτο επρεπε να το παρετε,το αφησατε πολθυ late game και το χασατε,φοωηθηκατε σε ενα αρεκτα ευκολο παιχνιδι και για αυτο το χασατε.Παντως νομιζω οτι ο jungler σας ηταν σε πολυ κακη κατασταση,θεωρω οτι το πρωτο game ηταν χωρηγια του jungler[μαοκαι] Οπως και να εχει ,πολυ δυνατα ματς,Ο gravew των αντιπαλων παρα πολυ δυνατος.
Swimmer21 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δε ξερω τι λετε, το ολο event ηταν εκπληκτικη φαση, κι ας ειχαν θεματα με το κοσμο και ας παραλειφθηκαν events λογω καθυστερησης. Κανεις δε περιμενε τοσο πολυ κοσμο. Και ουτε τοσο ενθουσιασμο. Προσωπικα οταν πηραμε fb και στα καπακια αλλα δυο kills μου σηκωθηκε η τριχα απο τις ζητοκραυγες Και ας το χασαμε. Εγω χαιρομαι που ημουν εκει Ρε φιλε, το 1ο το ειχατε ανετα.. Κανατε βλακεια που πηγατε Baron την 1η φορα και σας πηραν ace.. Εγω συνηθως πηγαινω οπως γυριζω βαση (αφου εχω φαει 2-3 απο την αλλη ομαδα) Και γενικα το πηγατε late game, δεν επρεπε. πχ η Irelia ετρωγε τον αλλον στο top και ενω ειχε ward και δεν υπηρχε ss, εκεινη backare.. επρεπε να Pusharei turret αφου ειχε και πολλα Minions.. Ποιος παιχτης ησουν?
SOCRATIS1000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ρε φιλε, το 1ο το ειχατε ανετα.. Κανατε βλακεια που πηγατε Baron την 1η φορα και σας πηραν ace.. Εγω συνηθως πηγαινω οπως γυριζω βαση (αφου εχω φαει 2-3 απο την αλλη ομαδα) Και γενικα το πηγατε late game, δεν επρεπε. πχ η Irelia ετρωγε τον αλλον στο top και ενω ειχε ward και δεν υπηρχε ss, εκεινη backare.. επρεπε να Pusharei turret αφου ειχε και πολλα Minions.. Ποιος παιχτης ησουν? η Ιρελια ηταν,και μετα malhpite.
Zimbroghie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 @Zahariel Να σου πω, σε ποιον server ήσασταν???
Zimbroghie Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Και σου μεταφέρουν το account σου εκεί ή φτιάχνεις ένα και έχεις όλους τους παίχτες, runes, skins??
Zahariel Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Ειχαν ηδη 10 account στο tournament client (αυτα που παιξανε στο Riot vs Players) και σ αυτα παιξαμε κι εμεις αφου τα καναμε rename. Αυτα τα account ειχαν τα παντα μεσα συν καμια 500000αρια rp k ip σε περιτπωση π θελουμε ν αλλαξουμε κατι
Προτεινόμενες αναρτήσεις