MeSiaSs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 παιδια να ρωτησω κατι που μπορουμε να δουμε το πρωταθλημα μεσο web; http://www.cowboytv.gr/
haris013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 ρε παιδια για προτεινετε που κανα fun to play champion.. παρολο που εχω αρκετους champ θελω να παρω κανα καινουργιο για αλλαγη.. δεν εχω προβλημα αν ειναι ranged η malee. θα προτειμουσα καποιον champ που παιζει mid η καποιο καλο carry για kills. η anivia τι λεει? αξιζει? ο ezreal?
p_under Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 προσωπικά, την anivia την θεωρώ από τους πιο δύσκολους ήρωες που υπάρχουν στο LoL.
haris013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 προσωπικά, την anivia την θεωρώ από τους πιο δύσκολους ήρωες που υπάρχουν στο LoL. α μαλιστα.. να ρωτησω εχει κανεις ορεξη να με κανει add να παιξουμε?κυριως για την εμπειρια καθως παιζω μονος μου lol μαζι με 2 φιλους μου ακομα οποτε δεν εχω μεγαλη εμπειρια οσο αφορα στρατηγικες και ψαγμενα παιχνιδια.αμα θελει κανεις να ασχοληθει ωστε να μαθω να παιζω καλυτερα και να πηγαινουμε κανα game γιατι βαριεμαι να παιζω μονος μου στειλτε μου τα ign σας να σας κανω add. στα ranked εχω προβλημα,10 lose Και 4 win αλλα απο τα Lose τα 7 ηταν leave γιατι ειχε προβλημα το δικτυο μου και ετρωγα καθε λεπτο disconect ετσι απο τοτε δεν εχω ξαναπαιξει,οποτε θελω τουλαχιστον να τα ισοφαρισω τα win με τα lose
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 α μαλιστα.. να ρωτησω εχει κανεις ορεξη να με κανει add να παιξουμε?κυριως για την εμπειρια καθως παιζω μονος μου lol μαζι με 2 φιλους μου ακομα οποτε δεν εχω μεγαλη εμπειρια οσο αφορα στρατηγικες και ψαγμενα παιχνιδια.αμα θελει κανεις να ασχοληθει ωστε να μαθω να παιζω καλυτερα και να πηγαινουμε κανα game γιατι βαριεμαι να παιζω μονος μου στειλτε μου τα ign σας να σας κανω add. στα ranked εχω προβλημα,10 lose Και 4 win αλλα απο τα Lose τα 7 ηταν leave γιατι ειχε προβλημα το δικτυο μου και ετρωγα καθε λεπτο disconect ετσι απο τοτε δεν εχω ξαναπαιξει,οποτε θελω τουλαχιστον να τα ισοφαρισω τα win με τα lose Ρε φιλε,δεν ξερεις τα βασικα του λολ ακομα και παζεις ρανκ?Κατσε να μαθεις 3 παικτες να κανεις dominate τα νορμαλς και μετα μπαινεις ρανκ.
haris013 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Ρε φιλε,δεν ξερεις τα βασικα του λολ ακομα και παζεις ρανκ?Κατσε να μαθεις 3 παικτες να κανεις dominate τα νορμαλς και μετα μπαινεις ρανκ. εε ειπαμεε δεν ειμαι τοσο noob αρχισα να παιζω ρανκ γιατι στα νορμαλ τωρα τελευταια τρολλαρουν απειρα,επεισης ξεκινησα σε κακη στιγμη τα ρανκ γιατι το δικτυο μου ηταν πολυ ασταθες τωρα ομως εστωσε και δεν εχω αποσυνδεσεις
LuNaTiC Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 μεγαλη απογοητευση το event δυστυχως Πες και σε μας που δεν ειμαστε εκει ...
hd95 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 παω 3:20 περιμενω στην στην σειρα για να μπω και μετα απο λιγο μας λενε οτι εχει γεμισει ο χωρος και δεν γινεται να μπουν αλλοι (βασικα πανω απο 2000 ατομα εξω να περιμενουν) εκει αρχισαν τα ωραια, πεταγαν μπουκαλια προσπαθουσαν να μπουν με ντου τωρα ακουσα οτι σπασαν και μια πορτα στο μεταξυ γνωρισα παιδι που ηρθε απο κρητη πληρωσε καραβια ξενοδοχεια και τελικα εμεινε εξω
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 πληρωσε λεφτα για να δει αυτο το πραγμα?Γελαω με το event... Μονο το ματς αξιζει να δεις . Παντως εχει παρα πολυ κοσμο...
Prospector8 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 οποιος ξερει τι θα παιχτει με το σκιν ας μιλησει.. τραγικο απλα,απειρος κοσμος,απειρος ιδρωτας και φυγαμε.. απογοητευση απλα ..
XronisR Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 οποιος ξερει τι θα παιχτει με το σκιν ας μιλησει.. τραγικο απλα,απειρος κοσμος,απειρος ιδρωτας και φυγαμε.. απογοητευση απλα .. +1 βασικα +3
SOCRATIS1000 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 πολυ καλο το πρωτο ματς αποτι βλεπω.Το θεμα ειναι οτι τα παιδια ειναι πολυ καλοι παικτες ,μπραβο τους,αλλα πρεπει να μαθουν[οχι οτι εγω ξερω,αλλα σε ξενα τουρνου το βλεπω]να ειναι πιο agreessive.το παιχνιδι επρεπε να εχει τελειωσει μεχρι το 40 ,βλεπω να πηγαινουν 70 λεπτα και να μην το τελειωνουν ακομα.
Swimmer21 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2012 Πηγα και εγω.. νομιζα οτι χωραμε ολοι και εφτασα εκει κατα τις 3μιση.. μας ειπαν οτι εκλεισαν οι πορτες.. καταφεραμε να μπουμε απο τα 1000 ατομα οι 500 σε εναν εσωτερικο χωρο αναμονης με μπουφε κλπ αλλα και εκει ολες οι πορτες ηταν κλειστες.. μετα απο κανενα μισαωρο ειχα μια ιδεα εγω και πηραμε ενα ασανσερ με τα παιδια και πατησαμε τον 1ο οροφο.. Μολις ανοιξε η πορτα ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ, στις κερκιδες πανω.. ειδαμε ολο το event κλπ (στον διαγωνισμο Cosplay νικησε ο Jax και κερδισε το συλλεκτικο αγαλμα τις καινουριας Cassiopeia) και μετα κατεβηκαμε στον phreak και βγαλαμε φωτο, ο τυπος ειναι πολυ ωραιος ουτε κομπλεξικος ουτε τιποτα.. Τα παιδια που παιξαν στον αγωνα ηταν πολυ καλοι και τραβουσε πολυ το game και φυγαμε γιατι ημασταν πτωματα, δεν ξερω ποιος νικησε.. Παντως μοιρασανε πολλα δωρα, και κατι καρτες με free champion Nasus και καινουριο Skin Cassiopeia, στην αρχη ομως, εγω πχ δεν πηρα.. Έμαθα όμως οτι απο βδομάδα, οποιος αλλαξει την γλωσσα του σε ελληνικα και παιζει με ελληνικη IP αυτοματως θα ξεκλειδωσει την cass και το Skin της. Μετα οταν φευγαμε ειχαν ανοιξει πλεον οι πορτες και μπορουσαν ολοι να δουν τον αγωνα.. Να και ενα δωρακι:
Προτεινόμενες αναρτήσεις